Grattis på min födelsedag

Ett stort grattis på min födelsedag. Det ville jag ha. Och det skulle min man försöka ordna. Så vi gjorde en repris på fredagen under stugsemestern (läs här). Ett gb med mig och några extra karlar. Och möjligen en eller två kvinnor om det fanns någon intresserad. Men jag ville veta i förväg om det skulle komma någon annan kvinna. Annars behövde min man inte berätta något alls om våra gäster. Precis som vid stugan. Och jag skulle ha ögonbindel på. Det ville jag ha.

Så klart hade vi det inte hemma. Nej ordnade barnvakt och for till en annan stad. Ingen kvinna hade anmält sig. Men några män. Så checkade in på hotellet och tog det lugnt. Så hade männen samlats där nere. Vi gick ner tillsammans efter dem. Alla gratulerade mig och gav mig en kram. Följde med oss upp till rummet. Började på ganska direkt. Kysstes med männen, ögonbindeln åkte på. En hel del oralsex som jag gav. Och fick ta emot lite. Men mest gav jag oralsex och någon knullade mig.

Överraskningsgäst

Min man sade plötsligt han skulle fara ner. Han skulle hämta en överraskningsgäst. Jag tänkte det var någon som han visste jag trivdes med. Så kom han upp tillbaka. Och jag hör rösten av en kvinna. Alla männen där låter superglada när de hälsar på henne. Jag kände bara hur hjärtat for upp i halsgropen. Ingen förvarning åt mig. Jag gillade det inte alls. Min lust sjönk ner i botten. Men vad skulle jag göra? Avbryta allting? Nä det kändes inte heller rätt.

Istället fortsatte allting. Och min man var med henne. Och de andra männen var åtminstone en del av dem med henne. Så nu fick jag dela med mig. Med resultatet att de som jag gillade bättre. Ja, alltså de som kändes skönare eller hade bättre “sätt”. Nå de var med henne och jag fick “de andra”. Hon fick suga av någon tills han kom. Sen var han “avverkad”. Min man hade nog försökt komma till mig efter en stund med henne. Men det höjde inte mitt mående alls.

Kan inte fokusera

Kan helt enkelt inte fokusera om en annan kvinna deltar. Jag har märkt samma sak på klubbar. Min hjärna fokuserar på hur de låter. Att de njuter, mer än mig. Att sängen gungar pga vad de gör. Alltså de andra kvinnorna. Så jag trivs inte med gbs där det är fler kvinnor än jag. Det drar ner min njutning och min kåthet. Tyvärr. Önskar jag kunde vara lycklig för deras skull. Och för min mans skull. Men det är jag inte. Jag mår oftast bara skit. Eller, om jag vet om det i förväg så kan jag bearbeta det.

Men nu var det en överraskning. På min födelsedag. Åt männen som var där för att fira mig. Det kändes bara så fel. Så det tog inte alltför länge så avslutade vi träffen. Alla klädde på sig och gav sig av. Behöver väl inte påpeka att jag var ledsen och en aning sur på min man. Vi pratade lite innan gav oss ut på stan. Jag älskar att dansa, så det var vad vi skulle göra. Begav oss till en nattklubb en annan på Xperience United hade tipsat oss om.

BIld av chiplanay från Pixabay

Dansa min docka

Dansade ensam. Min man såg på när jag dansade. En person från vårt svit-evenemang (läs här) kom och hälsade. Men han var så full att jag inte orkade vara värst social. Ett annat par var på krogen. Vi sökte upp dem och satt med dem en bra stund. De var vi upp i dagen med personligheterna. Hon som jag, han som min man. De hade även hittat en man från ett annat par som satt med oss. Var riktigt trevligt att sitta och prata en god stund med dem. Fast det innebar min man hann dricka några glas för mycket.

Mannen som kom ensam får heta Leof nu. Han följde med oss till dansgolvet. Min man var full nog för att dansa med mig. Leof dansade också med mig. En tjej, som var väldigt snygg, hade problem med en efterhängsen gubbe. Hon fick till sist honom att sticka med min hjälp och gav henne high-five. Nå min man började se på bara henne då. Satte oss vid ett bord. Kysste min man och Leof turvis. De två andra killarna vid bordet såg ganska konfunderade ut.

Kan vi inte ta natt nu?

Leof fick följa med till hotellet. Men han erkände han var för full för att kunna åstadkomma något. Så det blev att han skulle slicka mig istället. För inte fick jag upp den på honom med att suga åtminstone. Hans skäggstubb skavde på mina blygdläppar. Jag hade inte lust med det. Men min fulla man hejade på. Så höll på mycket längre än jag ville. Och då äntligen slutade så började männen diskutera. Piskor. Och jag skulle piska Leof. Gjorde det och båda gillade det. Och så demonstrera tio-hjulet. Även att piska med det.

Men det gjorde min man. Så slutade med att det droppade blod från Leofs skinkor. Men han hade inget emot det. Sen fick jag äntligen avslutat kvällen med dem. Leof gav sig av och vi började sova. Jag var minst sagt missnöjd med min födelsedag. Men morgonen efter fick vi ännu besök av en man. Min man studerade närgånget hur hans kuk rörde sig in och ut i mig. Mannen var minst sagt lite förbryllad över det. Men gick med på det. Sedan gav vi oss av hem.

Eftertankar

Nu när jag skriver detta är det flera månader sedan min födelsedag. Men som ni kanske märker på texten. Så är jag fortfarande ledsen över hur den blev. Och vi har pratat om det. Flera gånger. Gått igenom mina känslor. Vad som gjorde jag kände så. Vad han gjorde som fick mig känna så. Hur jag skulle velat att det varit. Vi har haft många djupa samtal sedan dess. Balanserat på en fin linje. Som sedan delat sig i två mindre linjer. En linje för att fortsätta tillsammans.

Och en linje för att inte fortsätta tillsammans. Vi nådde en förståelse för varandra. Kring detta och så mycket annat. Men det ändrar inte på att det fortfarande sårar mig. Blotta tanken på hur den blev. Framförallt känslomässigt. Innehållsmässigt var det egentligen inget fel på dagen/kvällen. Jag önskar bara att vissa aspekter skulle gjorts annorlunda. Då skulle det kunnat vara en perfekt födelsedag. Något som jag faktiskt trodde att jag skulle få. Men, det kommer fler födelsedagar. Både hans och mina.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *