Vad har vi gjort?

Vad har vi gjort? Rubriken låter mycket mer dramatisk än vad det kommer att vara här i inlägget. Ursäkta om ni tycker jag klick-fiskade med en sådan rubrik. Nej, det enda jag tänkte med rubriken var en liten uppdatering. Vad har vi hållit på med nu då varit så tyst. Och varit så länge tyst. En snabb genomgång helt enkelt av smått, gott och blandat.

Vardagslivet

Vardagslivet har ställt till det en hel del för oss. Både med ork och tid. Bråkat fortfarande med folk (läs här). Fast det inte uttalat handlar om vår livsstil så känns det ändå ganska mycket så. Som om de söker efter fel och brister i vårt liv på grund av det. För de vet de inte kan attackera vår livsstil. Det gjorde vi redan klart för dem. Den som var mest emot oss så har inget med oss att göra längre. Men det är tröttsamt att hela tiden bli synad i sömmarna. Och går man till någon äldre generation så får man inget stöd.

Jag anser att nu är det ganska accepterat att även föräldrar behöver någon form av hobby och fritid. Att de inte kan leva endast för barnen och deras intressen. Utan att de behöver få komma bort från vardagsrumban ibland. Sova en natt på hotell eller liknande. Oavsett om man har barn med särskilda behov eller helt normalstörda barn. Håller ni med? Att föräldrar idag vet att de behöver egen tid för att vara en bra förälder? Och att det över lag accepteras att det är så? Nå, rådfrågar man äldre så är det ungefär “gör inget så länge barnen är små, fokusera bara på dem”. Jag skulle blivit utbränd igen om jag lydde det…

Relationen

Vi lever så klart tillsammans ännu. Fast vi haft ganska hårda törnar också. Men nu har det faktiskt inte varit på grund av vår livsstil. Eller saker som hänt när vi gjort något i livsstilen. Nej, nu har törnarna kommit av meningslösa gräl när båda varit slut på grund av vardagslivet. Så för oss vore denna egen tid och tid som par väldigt viktig. Annars håller vi kanske inte ihop tills alla barnen är 18 år. Håller i hop som ett gift par med andra ord.

Snart är det 9 år sedan vi träffades. Så kan lugnt säga vi är ute ur honeymoon-fasen. Sexet går mest på rutin. Och mest på hans kriterier. Kan väl erkänna jag är ganska svältande efter sånt sex som jag vill ha. Mycket kyssar. Långt förspel. Kramar, närhet, omväxlande ställningar och omväxlande hårdhet. Inte att köra på lika varje natt. Ja, ska faktiskt skriva ett till inlägg småningom. Tror inte jag skrivit om min mans nattliga situation när det gäller sex. Och hur det påverkar mig. Det får bli ett eget inlägg småningom.

Bild från Pixabay. Tycker det beskriver ganska bra hur jag känner angående sexlivet nu…

Xperience United

Rubriken är en länk till sidan. Och här hittar ni vad jag skrivit om communityn tidigare. Men jo, vi är fortfarande med där. Han fortfarande med sin egen profil och jag använder vår parprofil. Vi försöker fortfarande komma oss på evenemang någorlunda regelbundet. Men nu har det faktiskt blivit färre på ett år än tidigare. Antar vår lust lite avtagit på grund av vardagslivet. Men de största evenemangen far vi fortfarande på. Såna med minst 200 medlemmar anmälda. Vi har fortfarande en hel drös med människor som känner oss där. Och fler blir de sakta men säkert.

Försöker också fortfarande ordna egna evenemang i samband med de stora evenemangen. Etkot och jatkot (för- och efterfest) i synnerhet. Ibland lyckas det, ibland lyckas det inte. Vi är oftast lika glada ändå. Vi har ju alltid varandra att falla tillbaka på. Och vi känner varandra väldigt bra. Så ingen risk att vi skulle misstolka varandra med vad den andre orkar/vill. Förutom vid något onödigt gräl av trötthet kombinerat med alkohol. Egna dejter via XU har det däremot blivit mindre av…

Tinder

Istället har jag hittat de flesta dejterna via appen Tinder. Hörde en hel del damer prata varmt om Tinder. Tänkte att jag skulle pröva. Blev förvånad över hur många som öppet har att de är i polyamorösa förhållande. Eller söker efter D/S (dominant/submissive) relationer. Eller att de bara helt enkelt vill ha sex utan några förpliktelser. Men jag blev smått förbannad när insåg hur ojämlikt det är mellan könen. Min man tog också ner appen. Nå den skulle kosta kanske tre gånger så mycket för honom! Alltså jag kan lätt använda gratisversionen som kvinna. Får swipa höger hur mycket jag vill. Men han, efter sex stycken börjar det kosta! Vad är logiken i det? Swipa och matcha ska man väl kunna göra hur mycket som helst oavsett?

Så tror han ganska fort raderade appen. Men den hann göra honom nedstämd ändå. Och jag har väl träffat irl tre olika män via Tinder. Sen finns det en hel del XU-medlemmar som också har Tinder så matchat med dem därvia också. Har inte träffat någon kvinna via Tinder. Inte heller fått särskilt många matchningar med kvinnor. Synd. Men så kan det vara. Annars har jag oftast fått göra mer med kvinnor vi råkat än min man har fått göra. Tycker jag är lite intressant för ser mig inte som någon hot babe direkt.

Framtidsplaner

Vi har många framtidsplaner. Evenemang som vi ska delta i, saker vi ska starta upp… Så kanske jag blir aktivare på bloggen snart igen. Nu ska jag mest fundera om jag ska skriva några korta inlägg om gamla evenemang jag inte hunnit dela. Eller om jag ska hoppa över dem till mera nutid? Vad tycker ni? Vill ni läsa om sexuella evenemang som hänt för ca ett år sedan eller? Eller vill ni hellre att jag ska skriva mera fantasier? Har några fantasier publicerade här på bloggen, har ni gillat dem?

Min OF (läs här) har också varit ganska inaktiv nu. Synd men sant. Har gjort ett samarbete på OF med en finsk man. That’s about it. Vore superkul att göra mera samarbeten nog. Men är lite försiktig med att söka efter partners. Speciellt då mitt konto är spärrat för Finland. Precis som denna blogg är (så om du är i Finland, grattis). Men ska se vad framtiden för med sig. Man ska aldrig ha spikade planer eller förväntningar. Då blir det oftast bäst.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *