Hallelulja, en bra dejt!

Ja, jag tänker ropa ut det: Hallelulja, en bra dejt! Efter att berättat hur led män (läs HÄR) jag var så hade jag inga förhoppningar mer. Men tänkte ändå att jag skulle ta kontakt med Crow (läs HÄR) när besökte hans stad. Han hade verkat så trevlig när han piskade mig på hotellet. Och det var något hos honom som tilltalade mig. Så, jag skickade åt honom. Och han hade passligt att komma ut på en drink med mig. Jag var skitnervös. Visste inte vad jag skulle förvänta mig. Han var en soft dom, så mycket visste jag. Men allt annat var okänt med honom.

Nu i efterhand vet jag att han är ganska öppen med livsstilen. Har figurerat i tidningar också. Men då var jag väldigt nervös. Men han kom på dejten. Och vi pratade. Pratade, pratade och pratade. Han var så lätt att prata med. Fast jag är ganska säker på att jag slog knut på ändelser/böjelser på orden i bland så det blev fel betydelse. Men han förstod, frågade upp och pratade vidare. En liten ADHD-are som jag. Satt länge och pratade med varandra.

Hur fortsätta kvällen?

Frågade av honom hur han ville fortsätta kvällen. Och blev att han följde med mig till hotellet. Rökte tillsammans längs vägen. Kom in till rummet och gick på wc båda två (nu har jag lärt mig det är för att fräscha upp vissa delar). Kom ut och vi kysstes. Han hade med någon liten vibrerande leksak. Jag som annars inte alls är brydd i vibrerande leksaker var helt såld på den i hans händer. Vi kysstes, han använde leksaken på mig. Jag sög av honom och vi sökte fram en kondom.

Men nej, då ville den inte stå för honom. Han bad om ursäkt och erkände han hade druckit en del under kvällen så var trött. Att han tyckte nog jag var otroligt attraktiv. Men just nu verkade det inte bli till något. Och jag har lärt mig att inte ta en slak kuk personligt. Det är inte på grund av mig som kuken är slak. Eller, visst kan det vara på grund av mig. Men då har han inte följt med mig till en säng från första början. Så jag log bara mot honom och kröp ner.

Image från Pixabay

Smaskens alltså

Tog hans kuk i min mun där han låg på min säng. Och sög. Släppte alla tankar på teknik eller liknande och bara sög. Masserade hans bollar, höll handen runt skaftet medan sög. Hämtade andan och runkade en stund. Kysste den, slickade den. Jag hade KUL! Lekte med den, och han uppskattade det. Så han kom, i min mun, och jag svalde. Han drog upp mig så vi låg bredvid varandra. Ni vet, det berömda myset efter sex. Det, som ni som läst mer av min blogg, vet jag brukar avsky.

Men det var riktigt mysigt nu. Skönt, härligt, mysigt. Inte sådär romantiskt intimt, men sådär sensuellt intimt. Och vi fortsatte prata. Småningom kom han på att han borde börja söka sig hem till sin sambo. Som nog också är med på Xperience United, så no hard feelings. Men har inte träffat henne. Men jag ville ha mera. Så jag drog ner honom tillbaka, halvt påklädd man som fick leka med mig. Använda sin lilla leksak och sina fingrar för att ge mig en till ordentlig orgasm. Sen begav han sig hemåt, och jag stannade på hotellrummet. Försökte ännu ha sms-sex med min man, men diskussionen gick bara tillbaka till familjen och vardagen. Så gav ganska snabbt upp det.

Eftertankar

Jag var som sagt väldigt moloken. Nedstämd och uppgiven är kanske bästa orden. Tänkte det inte alls fanns några vettiga män via sajten. Men Crow tog, tack och lov, och visade att det nog finns det. Jag har bara haft sådan otur med vem jag träffat. Skulle han inte kommit då han kom skulle jag troligen slutat. Alltså gett upp att hitta sällskap. Men nu fick jag en känsla av att det kanske fanns en orsak att fortsätta ändå. Åtminstone ett tag till. Fast det var mycket annat som spelade in också….

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *