Snart kommer jultomten igen

Vinter, så snart kommer jultomten igen. Åtminstone på nästa evenemang vi skulle delta i. En fest inför julen. Så tomten med sina hjälpare skulle komma på besök. Det börjar ärligt talat vara så länge sedan att minnet sviker. Oavsett så vi kom till staden. Klubben som skulle ha julfest var Privax. En hel del medlemmar från XU hade anmält sig. Så vi kände en del besökare från tidigare. Piskaren skulle dit bland annat (har nämnt honom Här första gången). Så man skulle försöka ha lite jultema i sin outfit. Blev väldigt simpelt för mig. Röda rosetter i håret. Det fick räcka som jultema.

Åkte taxi dit, samåkte med några andra medlemmar. Var en hel del folk där, även en av de som var på min födelsedagsfest (läs här). Han (Flo) var sedan tomtens ren när han kom. Men tomten hade bara paket till Privax. Nya leksaker att använda på klubben. Så jag var lite besviken på hela den grejen. Satt och pratade med ett par, Kas och Pai. Hon bjöd på jättegott vin åt mig och han berättade att han kunde massera vaginan. Så vi gick till bakre rummet så jag skulle få pröva på det.

Massage och lek

Kunde inte fokusera på massagen så den var ingen höjdare. Pai berättade att hon brukar få jättekraftiga orgasmer av massagen. Men det uteblev för mig. Vad jag minns var min man med henne medan Kas masserade min vagina. Men helt säker kan jag inte vara. Tog det lugnt en stund efter det. Tills Piskaren såg oss och vinkade med oss. Han var med Pepsi på en madrass. Förstod på deras samspel att hon var hans submissive (undergivna). Så vi bjöds med i deras lek. Och vilken lek det blev! Det var första gången jag på allvar blev kåt på en kvinna. Men hennes kropp var så snygg. Tyckte jag redan på stugeventet under hösten (läs här).

BIld av sjaewon1696 från Pixabay

Så jag kysste henne. Smekte henne. Och slickade henne. När jag gjorde allt det tog Piskaren mig. Och Pepsi sög av min man. Sen böt vi om och min man tog henne. Hon slickade mig och jag sög av Piskaren. Vi höll säkert på hur länge som helst. Men då i stundens hetta var det bara underbart. Tackade henne så mycket sedan för att vi fick uppleva det med henne. Och Piskaren också så klart. Men speciellt henne. Tror jag aldrig haft det så bra med en kvinna förr. Eller, klart jag alltid tyckt om de kvinnor som jag kysst men… detta var annorlunda. Nu plötsligt var jag inte bara nyfiken. Men ja, mer om Pepsi kommer att komma senare.

Minnet sviker

Ganska säker på att vi gjorde något mer efter det. Men mitt minne är bara fast vid vår fyrkant. Vår lilla, härliga och helt underbart kåta fyrkant. Alltså jisses. Och vi gjorde säkert en hel del bara han och jag också. Alltså min man och jag. Men det minns jag inte alls nu. Kanske det inte är så viktigt att minnas alla detaljer heller? Det har ju ändå gått ett bra tag sedan denna fest. Så kanske det viktigaste ändå är de helt positiva minnena av Piskaren och Pepsi. Och av Kas och Pai som var riktigt trevliga. Han var kanske inte min stil av man. Men han var absolut en av de trevligaste.

Råkade faktiskt hitta en nästan perfekt bild på Pixabay. Jag har mörkt brunt hår och Pepsi har ljust smålockigt hår. Så ni får föreställa er att det är hon och jag som står bredvid varandra där på bilden. Inte allt för långt ifrån sanningen. Men saknas en del tatueringar på min kropp. De slipper ni förstås och se via min OnlyFans om ni så vill.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *