Jag skaffade OnlyFans konto

Jag skaffade OnlyFans konto igår. Var jobbigt att få det godkänt. Klagade hela tiden på kvalitén på min bild av identitetsbeviset. Men nu har jag ett konto där. Vad det kommer att finnas på det, ja det beror på hur mycket feedback jag får av följarna.

Men jo, hade nog tänkt ha lite mera naket och sexuellt på kontot. Speciellt om det finns intresse för det. Ifall ni vill följa mig där så är mitt namn Mithrilia. Jag har inte publicerat så regelbundet ännu. Haft en lite längre svacka med sexuella intresset, självbilden och dåligt med tid på grund av skola, jobb och familj.

Vad skulle ni vilja se

BIld av Peace,love,happiness från Pixabay

Men vad skulle ni vilja se på ett OF-konto? Och vad skulle ni vara beredda att betala för att se? Nu just har jag gratis konto för alla men att en del bilder kostar. Och desto mera naket på bilden, desto dyrare bild. Var en som frågade efter en video för just hen. Men antar hen tyckte mitt pris var för högt eftersom hen antingen raderade sitt konto eller blockade mig. Skulle ju varit med ett motbud istället tycker jag.

Om ni har OF-konton, med sexuella inslag, får ni gärna ge tips! Speciellt på hur ni prissätter era “alster”. Och skulle vilja hitta någon att samarbeta med, men har valt att dölja mitt konto från landsmän (Finland). Så inte så lätt. Skulle det månne finnas någon svensk person som vill resa för att samarbeta? Ja, allt är öppet ännu när det kommer till OF.

Angående bloggen

Ska försöka få gjort en del inlägg här på bloggen igen. Kanske ta en dag då jag försöker skriva om flera olika evenemang. Och sen tidsinställa dem så de publiceras nu som då. Har nog en hel del att berätta om. Men också haft en tid med mycket tankar. I stil med dem jag skrivit om tidigare här. Men även andra tankar, som jag ska försöka bena ut i ett annat inlägg. Helt enkelt om att jag inte hör hemma i den här världen bland andra swingers.

Men det blir i ett annat inlägg som sagt. Nu får ni söka upp mig på OF. Och kommentera här under vad ni vill se där. Puss!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *