Recension av Satisfyer pro

Jag tror de flesta kvinnor har hört talas om Satisfyer pro 2. Den innovativa sexleksaken som använder tryckvågor i stället för vibrationer på din klitoris. Så även jag. Eftersom jag extraknäcker som lustpartykonsulent (alltså Tupperware med sexleksaker) så blev jag ju nyfiken på denna som det skrivits så mycket om. I Finland finns en radioreklam som fastnade i mitt huvud. ”Arvaa mitä, mä tulin jo” (grovt översatt ”Gissa vad, jag kom redan”).

Den var så otroligt hypad! Jag var säker på att det var marknadsknep, att de som pratade gott om den hade betalt för att marknadsföra den. Helt säker på att det var en bluff, speciellt att det skulle vara en bluff för mig. Eftersom jag typ aldrig upplevt en ordentlig orgasm med någon form av leksak. Och hade jättesvårt att komma tillsammans med en man.

Dags att pröva den

Nåväl, jag tog hem en åt mig samtidigt som jag tog hem en till min konsulentväska. Jag ville veta vad det var jag sålde helt enkelt. Ska vi säga som så, jag blev överbevisad! Herregud den känslan! Den var otrolig, aldrig varit med om liknande av någon leksak (detta var första med tryckvågor för mig). Nu i efterhand inser jag att denna leksak och Svens (läs mer om honom HÄR) använde samma teknik. Att suga på klitoris. Det var helt himmelskt och jag blev totalt överrumplad av hur skönt det var!

Behöver väl inte påpeka att det tog inte länge förrän jag kom? Jag kunde komma igen efter en stund… och igen… och igen. Något som jag ALDRIG upplevt annat än som swinger, då flera ”hjälpts åt” att skänka mig njutning. Så efter första testrundan var det absolut min ”go to” när jag ville onanera. Oftast tillsammans med att bläddra igenom startsidan på BDSMLR. Och fantisera om att få vara den kvinnan som blev gangbanged, fastkedjad, piskad… you get my point.

Lite info om satisfyern

Den är vattentät så du kan njuta av den var som helst.
Munstycket är avtagbart silikon så enkelt att rengöra, byta ut och känns behagligt mot huden.
Den är laddningsbar med en tillhörande USB-kabel. 90 min användning på en laddning.
11 olika program att välja mellan för att hitta det som ger dig mest njutning.
Hittas i Finland t.ex. på och i Sverige på RFSU. Så tycker jag att du ska investera dina pengar i en? Ja på basen av min upplevelse så absolut. Men såklart kan jag inte lova att du njuter lika mycket av den. Men av de recensioner jag läst så är max en fjärdedel missnöjda. Och de flesta av dem så har fått en med manufaktureringsfel (såsom att den hackar, batteriet inte håller utlovade tiden…).

Satisfyerns framtid

Men nu har en pro 3 kommit ut på marknaden. Den har jag inte prövat! Däremot gillar jag personligen mera Traveller-edition versionens ergonomi än pro 2. Traveller är mindre format men lika effektiv. Och har ett skyddande hölje man kan lägga på. Så då inte syns direkt vad det är i t.ex. handväskan på väg till en het dejt. Därför ser jag det också som enklare att använda traveller samtidigt som man har sex med en partner. Inte lika stor leksak som ”trillar i vägen”.

Men ja, trean ska vara tystare än tvåan. Något jag skulle uppskatta, fast tvåan är tämligen tyst så länge den är mot klitoris och inte i luften. Likaså är traveller tyst så länge munstycket är runt klitoris. Men flyttar man den eller tar bort den innan man stängt av den kan ljudet vara tämligen högt.

4 thoughts on “Recension av Satisfyer pro”

    1. Nej tyvärr inte! Men har funderat på att köpa hem en vid nästa leksakspåfyllning Ska absolut recensera den med sedan.

  1. Pingback: Recension: How to build a sexroom - Stygga Frun

  2. Pingback: Recension av Power Flower - Stygga Frun

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *