Vad innebär “Swingers”?

Ungefär två år sedan sa min man under en sexakt ”skulle det vara skönt om en annan man knullade dig?”. Jag blev helt ställd och svarade ingenting på det, och han sade inget mer heller om det. En tid senare nämnde han om det igen under vår stund och beskrev det lite mera. Samt lade till att han skulle sitta och se på. Jag svarade fortfarande ingenting annat än möjligen ett litet hmmm.

Tredje gången han nämnde det svarade jag ja på hans fråga och det märktes att han tyckte om svaret. Stötarna blev hårdare och djupare. Och han frågade gång på gång om jag skulle vilja den andra mannen gjorde så. Jag svarade bara ja på allting. Efteråt lämnade det så klart kvar i min övertänkande hjärna. Kunde han mena allvar med fantasin? Jag drack ett glas rött och frågade honom rakt ut om det var något han faktiskt ville. Om jag var intresserad av det fick jag som svar.

Ha sex med andra?

Min första tanke var att njaa, jag kunde inte tänka mig att han hade med någon annan kvinna samtidigt. Men dit hade vi inte ens kommit oss i diskussionen. Jag svarade därför bara vagt något, men tanken lämnade ju hos mig. Och efter lite tänkande hit och dit, och diskussion med min bästa kompis, var tanken inte lika omöjlig längre. Och ni kan läsa om vår första upplevelse inom swingers i inläggsserien Hotwifefantasin blir verklighet.

Men det var egentligen på vägen hem från den resan vi på allvar började diskutera saken. Och hittade sidan Xperience United som var en community för Swingers (och andra sexuellt öppensinnade) i Finland. Lusläste hela sidan och de hade väldigt bra beskrivet vad hotwifing och swinging handlade om. Likaså tyckte jag om hur de poängterade att alla känslor som uppkommer är normala. Och att kommunikationen kring situationerna före och efter var det viktigaste.

Spelregler

Och de hade upp om ”gemensamma spelregler”. Att om man är ett par som swingar ska man ha en uppsättning regler som man ska hålla sig till. T.ex. du får inte lämna mig ensam med en annan utan finnas i samma rum. Du får inte göra något med en annan du inte skulle göra med mig. Den sistnämnda var min regel, för finns saker som jag älskar att göra som han inte gillar/kan. Och då vill jag inte se honom göra det med någon annan. Det väcker väldigt dåliga känslor inom mig. Och hans en regel var den första, på sätt och vis, att vi ska hållas i samma rum. Inte gå iväg med vår ”nya” och hitta på något avskilt. Utan finnas nära varandra så vi kan ha uppsikt över varandras mående och situation.

Vi har också bestämt att vi endast swingar som par. Och förutom vår första erfarenhet så försöker vi att vi båda alltid ska ha någon att ha sex med. Eller så inte alls. Vilket är både bra och dåligt, för jag som kvinna har absolut lättare att hitta en ”ny”. Och jag är definitivt den kåtare av oss. Men det är en regel vi inte ändrar på i försa taget. För att motverka svartsjuka, avundsjuka och känslan av att det inte är en gemensam hobby.

Dejta andra par?

Inte heller har vi ”dejtat”. Alltså farit och träffat ett annat par på tumanhand eller en potentiell extra man/kvinna. Nej vi har endast rört oss på fester och andra evenemang där det funnits flera inom samma hobby. Jag kommer skriva mera om dessa partyn och så senare. Men det finns en uppsjö av dem och egentligen vem som helst kan ställa i ordning ett. I Helsingfors finns egentligen två stora klubbar, Wild Club och X-Club. Sen finns det ju sexshoppar med källare där det finns porrskärmar och bänkar etc. som man kan ha kul i. Några såna har vi också besökt, men egentligen var det bara i en av dem som det blev någon action. Men det tar vi också i ett senare inlägg.

XU:s rekommendation var att som newbies skulle man ha striktare regler. Som man sedan kan ändra och lätta på vartefter man blir mer erfaren. Och vet hur man reagerar på olika situationer som uppstår under swingandet. En viss pandemi ställde ju till det för de flesta inom denna livsstil. För oss som nu varit oswingade i över ett år känns det som om man börjar om från början. Nervositeten finns där igen och tankarna på om man faktiskt vill swinga eller inte finns också där. Men eftersom man erkänt man har vissa fantasier åt sin man så kommer det troligen bli aktuellt i någon form. Men nu har väl tanken på att ”dejta” en extraman/-kvinna kommit in i bilden.

Bisexuell sida

Det var en annan sak som swingandet ledde till. Jag bejakade min sida som tycker om kvinnor. Eller, jag vet inte om jag skulle kalla mig helt bisexuell. För tror inte jag får på så vis andra känslor än sexuella för en kvinna. Men man ska aldrig säga aldrig. Inte trodde jag att jag skulle dela min man med en annan kvinna. Eller samtidigt som han tar henne hångla med henne heller.

Oavsett, att swinga har gett vårt sexliv en ny aspekt. En ny krydda. Som lämnar kvar en tid efter själva upplevelsen också (absolut kåtare ett tag efter att vi varit på en swingning). Är det för alla att pröva på? Självklart inte! Lika lite som alla tycker om eller vill pröva på analsex/oralsex/sex uppe i ett träd. Det är ni tillsammans som ska reda ut om det vore något för er. Men säger en nej, då är det nej. Annars lär ni nog gå skilda vägar ganska snart efteråt…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *