Så trött på män

Ibland blir jag så trött på män. Om ni tror att man på Xperience United är skyddad från alla idioter. Då har ni tyvärr fel. Det finns helt underbara män där. Och kvinnor också för den delen. Men visst hittar det “mindre bra” personer också dit. Vad man tycker är mindre bra hos en person är individuellt. Så det som jag inte gillar hos en person, kan vara en turn on för en annan. Så detta är ju helt från min synvinkel. Att jag blev trött på män efter dejt efter dejt med män som inte passade mig. För oavsett vad dejten ska gå ut på så vill man ju ha en koppling.

En koppling på det emotionella, psykologiska, sexuella eller spirituella planet. Eller på något helt annat plan. Men en samhörighet på något vis. Som visar att denna person passar jag med. I det eller det avseendet. Om det då är att man passar tillsammans i sängen under sexet. Eller har samma smak av filmer så trivs i biosalongen. Det har ingen skillnad. Så långt kanske vi är överens? Att alla vi har i vårt liv har vi någon samhörighet/koppling med.

En riktigt dålig dejt

Så jag gjorde mig färdig för att gå på dejt. En man som vistades i staden. Skulle träffa honom på ett café. Han dök upp, satte sig mitt emot mig. Vi pratade på. Samtalet flöt på bra. Berättade en hel del om mina erfarenheter inom XU. Både bra och dåliga. Berättade om mannen som inte var så snäll (läs här). Tyckte att vi klickade bra med våra tankar och åsikter. Så när han funderade om vi skulle gå en sväng följde jag med. Jag följde också med när han föreslog vi skulle köra en bit. Om än någonstans i mig ringde det en varningsklocka. Men jag ignorerade den. Satte mig i bilen och körde i väg. Han funderade var jag tyckte vi skulle köra och vi for till en strand. Parkerade bilen och satt där. Han sade att han ville kyssa mig. Visst, en kyss är väl ingenting farligt.

Kyssen övergick plötsligt i en hand på min hals. En hand som hårt greppade mitt lår. Och sedan de intimare delarna av mig. Min lust dog helt. Hade ingen lust att börja med ens. Så det var inte alls på topp för mig. Jag hade hellre velat sitta där och prata. Kanske lite kyssas och gosa. Men absolut inte hårda tag. Speciellt inte då jag just hade berättat för honom om den andra. Jag menar, missförstod han verkligen mig så fatalt? Att han trodde jag hade gillat det? Nej. Inte enligt vad han sade medan vi satt på café.

BIld av Gustavo Ackles från Pixabay

Försök nummer två

Så jag såg till att helt enkelt använda min hand effektivt. Medan han hade ett stadigt grepp om min nacke. När han hade kommit körde han tillbaka in till centrum. Och han släppte av mig i närheten av min bil. En man i ett par hade tidigare försökt stämma träff med mig samma dag. Såg han var online nu. Visste hans fru hade skickat en hel del med min man. Så vi stämde träff för kaffe på en bensinstation. Möttes, han bjöd på te åt mig. Gick avsides så kunde prata fritt om alla ämnen. De (Nina och Teo får de heta) hade haft öppet förhållande länge men var nya på XU. Så han ville gärna höra åsikter, information och tips.

Men en av de första sakerna Teo berättade tog bort mitt intresse helt. Han hade just haft en jästikvinna till stugan. Och han hade tagit illa upp då hon inte ville ha sex. Jag menar, om det inte är överrenskommet i förväg att man ska ha sex så ska det inte förväntas. Och fast det har kommits överens så får man alltid ångra sig. Utan att det ska vara något mera med det. Och resten av samtalet fokuserade så mycket på sex att jag kände mig som någon billig köttbit. Så när vi bröt upp och han frågade om jag ville komma med hem till dem. Nej, det ville jag verkligen inte.

Så summa sumarum

Jag är upp till öronen trött på män som är sexfixerade idioter. Som är våldsamma eller hårdhänta utan lov. Att man blir sedd som en pillu (vagina) existerande på en sida de tror är pilluwolt. Jag kom hem till min man efteråt. Han ville gärna höra hur det hade gått med Teo. För han skulle träffa Nina senare samma vecka. Och min man var ärligt talat ledsen för min skull. Och för alla andra kvinnors skull som måste genomgå samma missar. Igen ville han hitta en lösning på hur man skulle få bort de som beter sig som idioter. Men tror det är omöjligt.

Men jag var redo att ge upp hela dejtinglivet. Igen. För jag orkar seriöst inte bli besviken gång på gång. Fast jag alltid kommer till en dejt med noll förväntningar. Eller, den enda förväntningen jag har är att personen jag träffar ska vara en sund individ. Med sunt förnuft och respekt för andra. Men till och med den lilla förväntningen lyckas de flesta grusa sönder. Så nej. Jag orkar inte med dejtandet alls.

Min mans dejt?

Hans dejt med Nina? Ja den gick perfekt. Pågick i flera timmar. Med flertalet omgångar tillsammans. En lycksalig man som kom hem som hade hittat en han trivdes med. Som var lika “socially awkward” som han. Så jag brottades med mig själv om jag skulle ge Teo en andra chans. Och han längtade efter att få träffa Nina en andra gång. Ironiskt eller hur? Men det verkar givet att paren vi träffar så gillar han och fruen varandra. Men jag och mannen klickar inte alls…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *