Info om Xperience United

Jag har nämnt att de flesta evenemang och dejter vi far på är via . Så jag tänkte att jag skulle berätta lite vad det är för en sida. Speciellt om ni, som vi, vill hitta andra att träffa. Eller om du är en singel som vill träffa andra. För sex, för förhållande eller allt däremellan. Finns inget måste att vara på sidan och söka efter sex. Många är med för att det är härligt öppet och fritt. Finns inget rätt och fel “sätt”. Man får vara bisexuell, homosexuell, heterosexuell, transperson, crossdresser eller något helt annat. Sig själv helt enkelt.

När du registrerar dig väljer du ett användarnamn. Skriver ett namn (som syns för andra), väljer ort och fyller i baskunskaper om dig. Under inställningar får man välja vad man tycker om (t.ex finns det i listan på två, trekant, onani, se på/medverka i/producera porr, analsex ge/få). Fylla i mera information om dig själv (beskrivning, sexuell erfarenhet, vad man söker efter och angående bisexualitet). Vidare kan man, om man önskar, justera hurdan personen man söker efter ska vara. Personlighetsdrag att ta ställning till är bland annat teaser, dramadrottning, medryckande, lätt att närma sig, uthållig.

Sedan då?

Ja det bestämmer du. På framsidan lägger medlemmar upp bilder av sig själv. Man kan använda kalendern för att lägga in när man befinner sig någonstans och vill ha sällskap. Eller skrolla bland andras kalendermärkningar och olika evenemang. Evenemang som finns är bland annat Wildclub, Privax, Sanctum, Club X och olika privatpersoners After Works, villafester. Det finns en radar med räckvidd upp till 50 km om man vill se andra medlemmar i närheten. Eller så gör du inget just då. Det finns som sagt inget tvång med något.

För att hela tiden ha fri tillgång till alla funktioner på sidan behöver man köpa medlemstid. Har man gjort en Äkthetsvalidering (skicka en bild av sig själv till admin samt laddat upp fem bilder) är det billigare. En månad är 22€ utan validering, 15€ med validering. Ett år är 99€ mot 69€ (8,25/5,75€ per månad). Medlemstid kan man efter första köpet tjäna in gratis.

Gratis medlemstid? Hur?

Det finns några sätt. De vi hittat är Dejter, en dejt med en annan medlem ger en veckas gratis tid (en dejt i veckan). Evenemang, att delta i evenemang ger en veckas tid. Även att ordna evenemang borde ge tid men det har vi inte hunnit göra ännu. Radarn, ett visst antal nya medlemmar som dyker upp på radarn får du en veckas tid (en gång i månaden). Recensioner, efter att man träffats kan man ge varandra en recension. En recension består av att välja två personlighetsdrag från listan på den andra som man tycker beskriver denne. Samma drag som jag berättade att man fick ställa in hurdan den andra ska vara. Efter att man fått 10 recensioner får man en veckas tid.

Ett litet knepigt sätt är Populär medlem. Orsaken till att den är knepig så verkar vara att den ges av många olika orsaker. Kan vara en bild som blir väldigt populär, många matchningar eller annat. Men den ger också en veckas tid. För mig nytt var att förbättra sidan ger medlemstid. Som personlighetsdragen var ganska dåligt översatta från finska till svenska. Jag påpekade det och gav bättre ord för dem. Då fick vi 30 dagar medlemstid. Och, sist men inte minst, om man värvar medlemmar. Att få med en ny AKTIV medlem ger dig 3 månaders gratis tid.

Du sade något om matchningar?

XU har också en Matchningfunktion. Du kan sitta och bläddra bland medlemmar och välja om de är intressanta eller inte. Väljer ni varandra som intressanta blir ni en match och kan kommunicera fritt. Om man inte är match tar XU:s algoritm och ser om ni verkar “kompatibla”. Betyder om ni gillar samma saker i sexlistan, stämmer önskade personlighetsdrag överens med givna recensioner. Är ni kompatibla så kan man oftast skicka meddelanden gratis. Om ni inte anses vara det så kostar det medlemstid. Allt från 1 dag till 30 dagar har jag sett.

Men det är inget måste att hålla på med matchning. Och fast man blir match så måste man inte ta kontakt, svara på kontaktförsök eller träffas. Du bestämmer alltid själv vad och hur du vill göra på sidan. Och med andra medlemmar.

Är det värt det?

Jag önskar jag kunde lova du tycker det är värt det. Men det kan jag inte. Jag tycker det är värt det. För oss har det varit det. Jag menar, de flesta berättelser på denna sida visar ju vad det gett oss. Men det är oss. Hur det går för dig/er på sidan är helt upp till er. Orkar ni ta kontakt med folk? Vill ni träffa dem? Vill ni fara på evenemang? Vågar ni ta kontakt med de andra på evenemanget?

Möjligheterna är oändliga. Men det är ni som måste utforska de möjligheter ni vill ha. Om inte annat, så kan man alltid gå med och pröva en stund. Är det inget för dig, då är det bara att radera ditt konto. Har du inte prövat, så kan du inte veta vad det skulle gett dig.

3 thoughts on “Info om Xperience United”

  1. Pingback: 50 Shades of Grey @ Sanctum - Stygga Frun

  2. Pingback: Dags för en kryssning igen - Stygga Frun

  3. Pingback: På semesterresa till Tallinn - Stygga Frun

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *