Bara han och jag

Det skulle vara bara han och jag. Inga andra som deltar i vårt förhållande denna dag. Eller kväll och natt. En egen dejt. På en plats jag inte ens visste om. Han som planerat och bokat. Han som sade vad jag skulle packa ner för kläder. Och han som körde oss dit medan jag sov. Ett nytt försök efter vår misslyckade egna dejt i våras (läs här). Dagen D kom. Jag hade packat allt och valt ut leksaker. Han packade och vi gav oss av. Sent tyckte jag men han erkände sedan att vi inte skulle få rummet före klockan fyra.

Jag somnade i bilen. Vaknade upp i en liten by. Stannade och tog en kaffe på ett litet ställe. Min man hade nog varit hit tidigare. Jag kände inte alls till stället ens på namnet. Körde vidare till hotellet, fick rumsnyckel och packade upp. Gick ut på upptäcktsfärd i omgivningen. På kvällen skulle två olika band spela. Det var ändå villavslutning nu. Eller veneziansk som det också kallas. Kom tillbaka till hotellet och frågade om vi fick äta redan. Tog varsin pizza.

Förbjudet och upphetsande

Ville gå i bubbelpoolen sedan. Fanns inget varmt vatten i duschen på simavdelningen. Så spolade bara snabbt av mig lite. Jag kom ut före min man och gick dit. Var två andra män i poolen då. När min man kom så försvann de ganska snart. Kvar var bara jag och min man på hela avdelningen. Klättrade upp i hans famn, benen på var sida om honom. Min bröstkorg mot hans. Strök honom över håret, skägget och pussade hans ansikte. Gned mig försiktigt mot honom.

Han försökte neka. Men jag var ihärdig. Jag var kåt och ville ha honom där och då. I vattnet. Oavsett om andra kunde komma eller inte. Så jag lät min hand glida ner och binda upp hans simbyxor. Drog ner dem så bara kuken var framme. Hade på mig min stringbikini så förde bandet åt sidan och styrde in honom i mig. Fokuserade på att bara röra mig från midjan och neråt. Hålla övre kroppen stilla. Kom andra men de gick i stora poolen. Min man ville börja avsluta. Men jag tänkte inte sluta förrän han kommit. Så jag fortsatte. Tills han väste till när han kom i mig.

Från Pixabay

Vidare till rummet

Visst var det skönt för mig också, men inte så att jag kom. Så vi gick till hotellrummet. Och han lade ner mig på sängen för att piska mig. Och körde med hjulet på mig (läs om piskorna, läs om hjulet). Sedan lade han sig ner bredvid mig och lät sin hand glida ner mellan mina ben. Hans flinka fingrar började spela på min klitoris. Men jag ville inte komma mig över toppen. Bröt ihop och bad om ursäkt. Försökte få honom att sluta men han var inte med på det.

Fortsatte istället att spela med fingrarna på mig. Tills jag äntligen nådde toppen, och slungades över den. För en andra och en tredje gång. Pustade ut i hans famn en stund innan vi sökte oss ut för att se på första bandet. Helt bra band som sjöng covers. Min man hölls bakom min rygg och dansade med mig. Och lät ibland sin hand glida in under min kjol eller in under min tröja. Tyckte verkligen om att han höll mig kåt.

Så blev det natt

Gick in för att lyssna på andra bandet. Ett finskt rockband. Dansade mest ensam till dem, trots att de var helt bra. Och i något skede slog tröttheten in. Så vi sökte oss till hotellrummet igen. Försökte ha sex, i flera olika ställningar. Men jag var för trött och fick bröstbränna hur vi än försökte. Så vi somnade tvärs över sängarna istället. Någon gång mitt i natten lade vi oss ordentligt. Och åtminstone en gång spoonade vi. Om inte två…

Åtminstone på morgonen hann vi ha sex tre gånger. Andra gången ville han inte komma. Så vi avslutade lite senare det. Gick och åt morgonmål, ingen höjdare om jag ska vara ärlig. Tillbaka till rummet för att packa. Men lade oss och mysa en stund först. Höll bara om varandra. När packade så tog han hjulet och körde det på min rygg. Min reaktion var ögonblicklig. Så han slog ett par gånger med piskan. För att sedan ta mig lutad över sängkanten. Som övergick i spooning.

En lyckad dejt

Så det blev en lyckad dejt. För bara oss. Med fokus på sex. Så det fick vi i alla fall. Pratade vi om oss? Inte direkt. Men kanske det är lika bra att ta det en annan gång bara hemma. I lugn och ro i vår egen soffa. Om barnen skulle vara borta någon gång. Eller faktiskt gå och sova i tid så vi orkar prata. Men denna dejt var trevlig. Och det var han och jag. Ingen annan. Dejter med andra hinner vi någon annan gång med…

1 thought on “Bara han och jag”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *