På dubbeldejt i stan

Vi skulle på en dubbeldejt i stan. Med ett par som kommit lång väg. De hade semester och ville träffa oss, så de kom till staden enkom för oss. Kallar dem Henrik och Moa. Hade chattat med Henrik en hel del på före. Han verkade trevlig och ganska lik mig. Kunde prata om jobbiga ämnen också med honom. Så jag såg fram emot att träffa honom. Och Moa verkade trevlig, det lilla jag hade sett henne via mina teams-möten för kvinnliga medlemmar.

Vi visste inte säkert vad vi skulle göra under dejten. Men började med att arbeta, laga oss klara och ta oss till staden. Var ett evenemang på gång samtidigt så var svårt att hitta parkeringsplats. Och att ens ta sig fram med bilen. Men kom oss till deras Airbnb och släpptes in. Satt och pratade om ditt och datt en stund först innan vi bestämde oss för att äta något. Vi valde samma sushiställe som vi hade vår förra dubbeldejt på. Vi visste ju att det var gott.

Mat och prat

Satt och åt med god aptit. Lyckades använda pinnarna igen. Pratade om ditt och datt. På vägen in mötte vi Pelle från vår MFM-dejt (läs här). Han hade varit och ätit tillsammans med sin nya flickvän. Och än så länge var de inte med i XU eller den livsstilen båda två. Hur som haver. Satt där i lugn och ro. Innan vi gick tillbaka till deras hyrda lägenhet. Pratade där också en hel del. Tror alla var lite osäkra på hur vi skulle fortsätta och vem som skulle göra första steget.

Så sade de något om massor med måsar på ett tak. Steg upp och gick bredvid sängen de satt på. För att se vad de menade. Lämnade och stå där. Min man strök mig över ryggen och Henrik bad om lov att stryka mitt ben. Föreslog att vi nog får sätta oss vi också. Så min man slängde sig och ligga på halva sängen. Jag satte mig bredvid Henrik. I något skede kysste jag Henrik. Och där fortsatte vi.

BIld av Pexels från Pixabay

Långsamt, skönt och samtidigt

Klädde av mig mina kläder först. Och Henrik slickade mig. Min man gjorde samma sak med Moa. Nästan exakt samtidigt. Var som om de följde varandras rörelser och ville vara samtidigt. Henrik var bra på att ge oralsex. Han sög ibland på min klitoris. Något jag tycker väldigt mycket om. Hans skägg var väldigt vått när han väl slutade och kom för att kyssa mig. Minns inte om jag gav honom oralsex. Tror jag gjorde det.

Min man och Moa började ha sex samtidigt som oss. Medan de hade sex böjde sig min man mot mig och gav mig en kyss. Allting kändes bra nu för mig. Fast jag såg dem och hörde Moa. Och min mans blick när den mötte min. Lycklig. Då han såg allt var okej med mig. Både mentalt och fysiskt. Däremot var det något konstigt. När Henrik tog mig bakifrån fick jag ont i ischias. Vet inte hur det lyckades träffa så fel.

Småprat och avfärd hem

Min man kom, Henrik kom inte men behövde en paus. Tror Henrik skulle velat fortsätta senare men vi behövde bege oss hem. Hade barnen hemma. Så pratade lite, klädde på oss, kysstes farväl och for hem. Allting kändes bra för mig. Och jag var glad att Henrik visade sig vara lika snäll som på chatten. Frågade flera gånger om allt kändes okej. Tog det lugnt och gav hela kroppen uppmärksamhet.

Hemma hade ännu jag och min man riktigt lugnt och skönt sex. Bara för att somna gott. Behövde en hel natts sömn så vi skulle orka med Kalakerho nästa dag. Och det får ni läsa om nästa lördag här. Förväntningarna var oavsett ganska höga för det evenemanget…

2 thoughts on “På dubbeldejt i stan”

  1. Pingback: Superhjältar på Kalakerhos skolfest - Stygga Frun

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *