Morgonen efter gangbanget

Jag sov gott efter gangbanget kvällen före (läs här). Vaknade i tid till frukosten. Och min dejt med en kille som inte velat komma på kimppa. Han skulle komma och äta morgonmål med mig. Och vi skulle troligen fortsätta upp på mitt rum. Så var planen upplagd åtminstone. Så jag klädde på mig. Normala kläder förstås. Och gick ner. Jag var först nere vid morgonmålet. Men han kom snart efter mig.

Satte oss och avnjöt ett ordentligt morgonmål. Pratade om olika saker. Hans fru, min man, XU och staden. Inte världens vackraste man. Men väldigt trevlig att prata med. Han åt upp allt. Jag åt upp allt. Jag frågade om han ville komma med mig till rummet. Och det ville han. Så vi gick iväg. Upp för trapporna till mitt rum igen.

Lugnt, ömt och säkert

Klädde av oss, kysstes och älskade i lugn och ro. Han var av större midjemodell. Men vi fick det att funka. Och han svettades floder på mig. Men han var varsam och trevlig under sexet också. Han ville däremot inte bli avsugen utan kondom. Och de smakar inte direkt gott. Så blev bara en snabbis i min mun innan vi fortsatte med mera fysiska rörelser.

Efteråt gav han sig av ganska snabbt. Han hade bara skjutit upp när han skulle vara på jobbet. Jag var inte nöjd. Hade inte fått någon orgasm med honom. Hade ännu en del tid kvar innan skulle gå mot mötet. Så testade skicka åt han som skulle kommit så sent igår. Han hade kommit men inte sluppit till rummet. Hade inte sett det meddelandet. Men bjöd honom att komma “på en tidig lunch”.

Från Pixabay

För första gången rädd…

Han hade fått samma meddelande som de andra igår. Så jag tänkte han visste mina gränser lika bra som de. Gick ner och mötte honom. Nu funkade hissen. Lång, muskulös man. Direkt vi kom in i mitt rum grep han tag i mig och kysste mig hårt. Kläderna åkte av och hela han var otålig. Jag kände en ilning längs ryggraden. Visste inte genast varför men snart så…

Jag tror jag försökt trycka undan minnet. Jag vet bara att han slog mina bröst. Smätta på dem är kanske mer rätt ord. Höll om min hals ibland. Hårt, aggressivt knullade han mig. Pratade om att vara hans lilla hora hela dagen. Jag blev paralyserad. Påminde allt för mycket om en annan person. Jag var rädd. Njöt absolut inte. Men till sist fick jag åtminstone fejkat en orgasm. Så då kom han nästan genast efteråt. Och gav sig av.

Singelträffar i framtiden?

Jag var omskakad efteråt. Mådde inte så bra. Bestämde mig för att leka med kameran för att försöka återställa balansen i huvudet. Det gick och minnet gled in i bakhuvudet. Nu är det fortfarande där. Och kommande äventyr för mig själv känns inte så lockande längre. Åtminstone inte utan att veta vem han är i förväg. Så kanske jag ska fokusera på gb om jag är ensam. Och ensamma män när min man är med mig.

Just nu känns det som ett mycket vettigare alternativ. Än att riskera en sådan träff igen. Men ska inte säga något säkert. Allt beror ju på hurdan träff man stämmer också. En kaffeträff skulle ju inte vara lika utsatt situation som rakt till rummet. Men kommer absolut vara mera selektiv i framtiden…

PS. Ni minns väl att koden STYGGAFRUN ger -10% på er beställning vid Symbols of Swingers? Smycken för att identifiera andra swingers!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *