Min allra första hudorgasm

För en tid sedan fick jag min allra första “hudorgasm”. En orgasm som kommer från att bli stimulerad på huden. En del källor anser dock att det som kallas hudorgasm skulle vara av musik. Ni vet, när man hör så bra musik att kroppen reagerar. Gåshud, ilningar längs ryggraden och känslor som svallar. Det är vad de flesta källorna jag hittat kallar hudorgasm. Jag avser dock i min text en orgasm som uppkommer av att stimulera huden. På ett eller flera områden.

Nu då vi har klargjort detta kan vi dyka ner i min upplevelse. Jag har redan skrivit om att leka med ljus (här) och piskorna (här). Nu kommer vi in på en till favoritlek(sak) vid förspel. En sporre, taggigt hjul eller fina namnet Blaze Wartenberg Wheel. Den jag länkade till, med en sporre var vår första. Efter vårt senaste besök på Keltainen Ruusu (läs om det HÄR sen) köpte vi en ny. En med 10 sporrar på rad. Han testade den snabbt på min axel innan köpte den. Reaktionen var milt sagt kraftig.

Pröva styrka och område

När vi prövade den första gången tog min man det väldigt försiktigt. Både med sporren och 10an. Lätt bara en smekning på min hud, på ryggen. Körde med den längs benen, ryggen, axlar och armarnas ovansida. Sporren prövade han även på mina bröst, och visst var det skönt. Men skönare på ryggen. 10an har endast prövats på min ryggsida ännu. Den har däremot använts mera sedan köptes. Och den har kommit skrämmande nära mitt underliv.

Stannat upp riktigt vid de yttre blygdläpparnas kant. Dragit den över så taggarna just och just rört hårtopparna. Skräckblandad förtjusning. Det är den känsla som beskriver mina förnimmelser. 10an har inte prövats på mina bröst eller annars på framsidan ännu. Borde kanske påpeka det åt min man något tag. Skulle vara intressant och roligt att pröva hur det skulle kännas med den. Bättre eller sämre än med sporren? Bättre eller sämre, eller lika, som på ryggen?

BIld av Gabriel Galanis från Pixabay

Hur nådde jag orgasmen?

Vartefter han använt den så har styrkan han använt ökat. Intensiteten har ökat. Och han har hittat fler och fler känsliga områden. Områden som då de blir stuckna får min kropp att rysa. Ilningar som far från fotsulan till hårbottnet. Andhämtningen som snabbar på. Underlivet som fuktas för att sedan bli plaskvått. Och det är på dessa områden han skickat iväg mig på en hudorgasm. Det absolut känsligaste området jag har är i nackpartiet vid mina axlar.

Snabba, långsamma, hårda, mjuka rörelser över nackens känsligaste punkt. Första gången det hände förstod jag knappt vad det var. Jag skakade, andades snabbt och pulsen rusade. Och det var med skräckblandad förtjusning jag lät honom fortsätta. När han väl lyfte tagghjulen var jag helt utmattad. Känslan hade varit så intensiv. Jag klarade inte av att formulera det i ord. Väntade bara på min mans nästa drag. Vilket blev med piskan. Och att sedan klättra upp på mig.

Rysande välbehag och smärta

Jag har alltid älskat beröring. Smärta har inte alltid funnits på min palett. Sadism och masochism. Att tillfoga och uppleva smärta, i syfte att njuta. Kontrollerad smärta tillsammans med min man. Det är njutningsfullt. För jag litar på honom. Hundra procent. Jag vet han inte vill skada mig. Utan han gör det för att vi båda tycker om det. Genom mig hittade han sin sadistiska sida. Och genom hans sadistiska sida får jag njuta av min masochism. Det är alltså en vinst för oss båda två.

Skulle rollerna kunna bytas om? Kanske det. Omöjligt vore det väl inte. Men hans masochism är inte lika stark. Och personligen vet jag inte om jag har någon sadistisk sida. Däremot har jag fått lov att lite hårdare ta i honom. Ni vet, med naglar och tänder. Det älskar jag däremot. Att få nafsa i nacken, klösa på ryggen. Och halvt hårdhänt massera hans säck. Antar det var kvinnan på sommarkryssningen (läs HÄR) som öppnade den dörren. Och det är jag tacksam för.

Vill gärna veta av er…

Jag vill väldigt gärna höra av er nu, mina läsare. Vilka orgasmer har ni upplevt? Eller vad har slungat iväg er på en orgasm? Ni kan också berätta vad ni gjort åt er partner som gett dem en orgasm. Framför allt de mindre vanliga teknikerna. Eller de mindre vanliga punkterna. Mindbodygreen har i denna artikel listat 24 olika orgasmer och hur de nås. Har ni upplevt många av dem? Jag har väldigt få på denna lista. Men betyder bara att jag och min man har mera att undersöka!

Likaså får ni alltid väldigt gärna berätta vad ni vill läsa om. Hur ni tycker mina texter är (svårbegripliga, lätta, för långa eller korta…). Och all annan konstruktiv kritik tas tacksamt emot. Jag skriver denna blogg lika mycket för mig själv som för er. En sorts sexuell dagbok. För att minnas vad jag prövat och gillat. Men samtidigt vill jag gärna hjälpa er hitta något nytt. Eller återhitta något gammalt. Om allt går väl kommer jag studera så får rättigheter inom sexualrådgivning ännu. Men mer om det sedan…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *