Trevligt sätt att vakna på

Dagen före hade vi besökt Xxxparadise och Sanctum (läs Paradise, läs Sanctum). Sov gott med min man i vårt hotellrum. Ingen annan hade kommit med oss till hotellet. Ingen kom senare heller via radarn. Så vi fick gosa och mysa ner oss i lugn och ro. Och en hel natts ostörd sömn. Så vi ville ha ett trevligt sätt att vakna på. På morgonen höll vi om varandra. Som vi alltid gör. Och vi är båda två ganska morgonkåta. Då han vaknat ordentligt vill säga. Så vi hade ett skönt sex i skedställningen.

Medan han tog mig frågade han om jag ville slå på radarn. Hitta någon som skulle komma på besök till vårt rum. Så här på morgonen. Slog på radarn. Fanns några män ganska nära vårt hotell. Tog kontakt med några av dem. Men de flesta hade för bråttom på annat. Eller orkade inte. Men det var en man som verkade intresserad av en snabb visit för lite sex.

Du får gå och ta emot

Plötsligt sa min man att han var på väg. Den obekanta mannen från radarn. Jag blev väldigt nervös. Och upphetsad, om jag ska vara ärlig. Något liknande hade jag aldrig gjort förr. En okänd man, direkt från morgonen. Bara en snabb visit för lite morgonsex. Sedan hejdå igen. Min man tyckte jag skulle gå och ta emot honom. Men nej, det ville jag inte. Så han fick göra det. Jag hade på mig nattlinnet. Och i stundens ingivelse sträckte jag mig efter den nya ögonbindeln. Jag hann just få på mig den när min man öppnade dörren.

Jag tror mannen blev lite chockad av att se mig sittande i sängen med ögonbindel. Han frågade något på finska. Som svar klappade jag bara bredvid mig på sängen. Jag hörde hur han tog av sig sina kläder och kom bredvid mig. Min man lade på vattenkokaren. Han hade pratat om att han skulle dricka kaffe medan jag hade kul. Kändes overkligt att veta min man satt med en kaffekopp i närheten. Medan jag försiktigt lät mina händer treva mig fram till mannen.

Den vågar jag inte ta i munnen…

En hårig bröstkorg. Normal kroppsbyggnad. Ring färdigt runt kukens bas. Ganska grov kuk. Och… en väldigt stor piercing i toppen! Jag tvingade mig själv att lite glänta på ögonbindeln. Mycket riktigt. En stor silverfärgad stav med boll i båda ändorna. Min tanke på att ta honom i munnen försvann. Den skulle jag inte våga ta i munnen. Tänk om den skulle fastna? Eller riva? Och hur skulle det gå i mig? En massa tankar forsade genom huvudet. Men jag fortsatte utforska hans kropp. Och han smekte av mig nattlinnet. Kysstes, han kysste mina bröst. Och i något skede lade jag mig på rygg. Så han lät sitt ansikte begravas mellan mina ben.

Någonstans avlägset hörde jag hur det prasslade i sängen. Min man hade krupit upp i sängen bredvid mig. Ville veta hur skönt det var. Och han hade klätt av sig tillbaka. Hans kuk var hård och ivrig att slippa in i min mun. Mannen hade hävt sig upp på mig. Försökte få på sig en kondom, men den sprack. Min man gav honom en ny. Den funkade. Han lät den glida in i mig. Fyllde mig till bredden! Och piercingen gav en härlig extra stimulans när den gled längs mina inre väggar.

Hårt och underbart

Jag ville bli tagen bakifrån. Så ställde mig på alla fyra. Min mans kuk framför ansiktet. Fick suga på den samtidigt som mannen ställde sig bakom mig. Han gled in. Här var en som inte “stod stilla”. Stötte hårt in i mig. Piercingen stimulerade fortfarande extra mycket. Jag klarade inte av att vara tyst. Min man runkade istället då inte kunde hålla munnen på hans kuk. När han närmade sig tryckte han ner mitt huvud. Men jag blev tagen så underbart hårt att jag lyckades inte fånga all säd. Ännu mindre ha fast munnen och svälja ner den.

När min man var klar så steg han upp. Mannen pressade ner mig på mage och fortsatte att obönhörligen stöta in i mig. Det var så skönt. Varenda stöt kändes i hela nedre regionen. Hans pung slog emot min klitoris. Och hans piercing strök sig mot min G-punkt. Jag kände hur hans svett hade börjat droppa ner på mig. Och efter ett tag skrattade han fram att han var slut. Så vi fick avsluta det. Fast det var otroligt härligt.

Nervös känsla efteråt

Jag visste inte riktigt hur jag skulle göra efteråt. Ville delvis bara ligga kvar i sängen. Men ville inte verka ohövlig och inte ta farväl. Men ville inte se honom heller. Jag gillade ovissheten väldigt mycket. Men jag tog ändå av mig masken. Tog ett snabbt farväl med bara en halv glimt på honom. Gick sedan in i badrummet medan han klädde på sig och försvann ut igen.

Min man verkade gilla det. Så ingen fara skedd. Mellan oss alltså. Det var härligt, för oss båda. Så vi fortsatte med vårt. Gjorde oss färdiga för avfärd hemåt. Tillbaka till vardagen, med minnen från en härlig helg i Åbo.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *