På dejt före mötet

Jag skulle på förenningsmöte. Planerade in att fara på dejt före mötet. Med en kille jag skrivit en längre tid med på . Han bodde i staden och hade tid att träffas innan hans arbetsskift började. Möttes direkt när mitt tåg anlände till perrongen. Gick först på en varm choklad till ett café i närheten. Men han såg hela vägen till jobbet därifrån så bad vi skulle flytta oss. Till en bar, om det kändes okej med en drink mitt på dagen.

Satte oss i övre våningens hörn. Fanns en mjuk soffa där. Satt och pratade om allt möjligt. Han var lika trevlig som han hade verkat online. I något skede när vi pratade frågade han om han fick ge mig en kyss. Det gick jag såklart med på. Och hur det nu gick så blev vår kyss ganska intensiv till sist. Smekte varandra ovanpå kläderna. Lät händerna glida innanför ibland.

Obekvämt men sexigt

Fanns en unisex-wc på samma våning. Vi reste oss och gick dit tillsammans. Trängde in oss i ett av båsen och fortsatte kyssas. Jag svängde på mig och böjde mig ner över wc-stolen. Var glad jag hade valt att ta på mig ett par skor med klack. Kom i riktigt passlig höjd för honom att fingra mig. Och för att låta sin kuk glida in i mig. Utan kondom. Men jag orkade inte bry mig. Jag var kåt och ville bli knullad. Genast och hårt.

Men han tog mig inte så hårt. Och han fick utlösning i handen istället. Han lugnade mig med att berätta det. Förstod inte riktigt hur han tänkte kring det. Borde det inte vara kondomen som är det viktigaste och inte var säden kommer? Men det var oavsett väldigt hett och trevligt att vara instängd i båset med honom. Fast hoppas på att få ha det bekvämare om vi träffas igen någon gång.

BIld av Marina Stroganova från Pixabay

Möte och talko

For på mitt möte. Kändes som om det tog en evighet. Och det var faktiskt längre än vanligt. Efter det hoppade jag på lokala spårvagnen och körde till okänd del av staden. Skulle fara på talkoarbete via XU. En krog som skulle restaureras. En man som jag träffat snabbt (efter vår resa till Tallinn, läs här) med min man skulle komma dit. Men fanns flera män och kvinnor där redan som arbetade. Jag bar mest saker, och täckte in tygsoffan med plast som skydd mot sågdammet.

Killen ville följa med mig till tåget. Stannade till vid en liten pub på en drink. Kysstes och tog på varandra både på talkot, puben och längs gatan. Kan väl påstå vi båda två var riktigt kåta av oss. Kom till tågstationen, och ser tåget till min stad avgå. Min biljett visade det skulle avgå om 6 minuter. Så sprang runt alla perronger. Grät och var stressad.

Mentalt slut

Men jag hade bommat. Min biljett var tid från nästa hållplats. Inte från den jag var på. Så den startade tidigare från denna hållplats för att vara i tid på nästa. Jag var i upplösningstillstånd. Var säker på att min man skulle bli arg. Jag hade lovat att inte missa tåget. Det var vad han alltid bad om när jag for någonstans och hade dejt. Att jag skulle komma mig hem till honom. Och nu gjorde jag inte det.

Ringde åt honom. Han var inte arg. Trött ja, men inte arg på mig. Han hjälpte mig hitta ett tåg till en annan stad nära min stad. Och jag fixade skjuts mellan städerna så skulle få hem min bil. Blev ett väldigt sent tåg då. Men killen höll mig sällskap hela tiden. Satt med mig på Burger King. Lånade ut sin laddare till min telefon. Följde mig till tåget så jag säkert kom mig iväg. Jag var helt mentalt slut och min mage i uppror efter stressen. Så sov på tåget. Och kom hem till en sovande man. Väckte inte honom. Höll bara om honom…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *