Chatta med kåta typer

Jag hittade en sexbutiks instagramprofil. På profilen fanns en länk. Länken ledde till ett chattrum. Ett chattrum där man fick chatta med kåta typer. Hemsidan är Porrbio.se och vill ni direkt in på chatten så lyckas det HÄR. Vill ni hellre kolla deras instagram så lyckas det HÄR. Det är alltså en sexbutik i Göteborg med cinemautrymmen. Eller som de kallar det, porrbio.

Jag har testat vara online en par gånger på chatten. Nästan alltid en hel del män online, och inga kvinnor. Med andra ord precis som det brukar vara på de fysiska utrymmen. Så när du loggar in som kvinna, blir du genast kontaktad. Det dyker upp en massa “—- requests a private chatt”. Ja, borde kanske förklara upplägget där också. En lobby, där alla chattar med alla. Så kan man begära privat chatt med en person. Då får man chatta i eget fönster. Oså kan man även ha telefonsamtal eller videosamtal sinsemellan.

Sex via meddelanden?

Jag tycker om att skriva snuskigt med män. Kan tända mig ganska ordentligt. Min man, inte lika intresserad av det. Åtminstone inte med mig. Vad vet jag vad han skriver med andra. Men tillbaka till mig. Tycker om att kåta upp killar via meddelanden. Förklara vad jag skulle göra med dem. Vad de skulle få göra med mig. Låta dem skriva vad de vill göra med mig. Förklara hur skönt det skulle vara. Med andra ord ha sex via meddelanden. Jag kan mycket väl sitta och sexchatta utan att vara det minsta kåt. Bara för att det är kul.

Ibland ber jag männen filma en snutt åt mig. Av deras hårda lemmar. Och satserna som skulle vara mina. Det att jag begär dessa bevis verkar vara det ultimata för dem. Om det på något vis tänder till när jag vill se. Ibland kan jag dela med mig av någon bild. På så nära håll av tex bröstvårtan att inga kännetecken syns. Någon jag chattat med en längre stund om vardagliga saker också kan få en videosnutt.

Bild från Pixabay

Förspel eller allt?

Man kan ju fundera om chattsex ger en tillräckligt. För mig gör det inte det. Det är inte att jag får orgasm av att läsa vad de skriver. Eller av att se deras dickpics. Nej, som mest är det ett förspel. Väldigt upphetsande förspel tills slipper innanför någons kläder. Men det är ju olika för alla. Tycker dock absolut att ni kan pröva på det. Behöver inte vara Shakespear eller liknande för att skriva snusk med varandra. Bara att säga vad man skulle göra. Eller vilja göra.

Och om man vill ta det ett steg längre ringer man varandra. Med bara ljud eller med video. Men då kan det vara bra att veta i förväg vem man samtalar med. Så det inte råkar vara någon catfish. Eller någon som låtsats se ut annorlunda. Kanske alltså ta ett normalt samtal först innan sexsamtalet.

Krydda till sexlivet

Om man ändå inte vill gå så långt att man skriver ut en hel sexakt kan man ju krydda till det lite med bilder. En bild på en hård kuk innanför byxorna. Styv bröstvårta genom tyget… Ja fantasin sätter bara gränser. Och om man vet vad den andre tycker speciellt mycket om. Ja då kan man fokusera på det. Som med min man skulle det vara baken. Och att jag är mera söt än sexig. Mera naturligt vacker än konstlat. Jag har någon gång skickat såna bilder åt honom. Sällan fått tillbaka något sådant.

Oftast när jag skickar något sådant så är han i jobbet. Och jag hemma småkåt. Så då kan han inte svara med liknande bilder. Får däremot alltid hjärtögon eller katthjärtan eller liknande som svar. Att han gillar vad han ser. Ärligt talat… jag tror jag ska fota mig lite nu. Och se om han kunde tänka sig piska mig ikväll. Lite bestraffning för att ha varit en stygg fru igår. Vad vi gjorde igår? Ja det får ni läsa om nästa vecka (HÄR)….

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *