Singeläventyr i en ny stad

Vet inte hur länge vi bollade frågan om att ha sex ensam med någon annan fram och tillbaka. ”Om du vill så”, ”ja men vill du då”, ”om du vill så”… Och det var i första hand frågan om att jag skulle ha sex med någon annan utan min make. Och nu skulle jag snart fara på skolning till en obekant stad. Så frågan brände i mitt huvud konstant. Jag fick inget lugn och ro då inte visste hur han faktiskt ville. Så till sist blev det ett klart svar. Ja, han vill vi ska pröva på det. Och att jag gärna får fota/filma åt honom om mannen är med på det.

Då det var bestämt lade jag ut på XU att jag skulle till staden. Och att jag gärna tog en träff med någon. Några kandidater hörde av sig. Några för intetsägande män hörde av sig. Och ganska snart hade jag fixat middag med en man och möjligen en drink efteråt med några andra män. Men först skulle jag ta mig dit, byta om och ta en kaffe med min manliga kompis.

Ghostad eller…?

Efter kaffet skulle jag gå på middagsdejten. Men fick ingen kontakt med honom längre. Jag gick till och med förbi där det var meningen vi skulle äta tillsammans. Men nej, ingen man som väntade på mig. Så mitt humör sjönk som en sten. Kände att jag hade blivit ghostad och gick tillbaka till hotellet. Och drink? Nå, den ena mannen ville inte komma om skulle vara fler män på plats. Den andra mannen verkade fast med sin teater hobby. Hann tänka ”nu skiter jag i allt, går ner och tar en drink och sover sen”.

Men prövade skicka åt mannen som ville ha tumistid. Han svarade att han skulle komma till mitt hotell på en drink. Så jag gick ner till hotellbaren, köpte en kelkka åt mig och väntade. Jag var otroligt nervös. Han var en man i ett par. Och när jag hade läst snabbt så såg jag inget som tydde på att han fick leka ensam.

Lyckad dejt till slut

Han kom in genom dörren direkt bredvid mig. Svängde sig om och mötte min blick och log. Jag visste genast att det var han som var min dejt, och det stämde. Han satte sig ner mittemot mig och vi samtalade om XU och lite allt möjligt annat. Till sist kom frågan om hur jag ville gå vidare med kvällen. Jag som jag är svarade att jag inte hade någon skillnad. Så vi beslöt att gå upp till mitt rum.

Jag var nervös, lite tafatt. Men lade en hand på hans bröst och han böjde sig ner för att kyssa mig. Sen gick det ganska naturligt att fortsätta och klä av sig mer och mer tillsammans. Han ville jag skulle lägga mig på sängen så han skulle få slicka mig. Lade mig ner med baken på sängkanten och han på knä mellan mina ben. Jag har ingen aning om vilken teknik han använde men det var så skönt! Eller om det var hela situationen som gjorde det så spännande och mig överkåt. Men jag kom, och kom, och kom. Han tog en paus och frågade om jag ville suga av honom en stund i stället. Satte mig upp på kanten och han stod framför mig medan jag tog den i munnen. Han stönade högt av min behandling.

Tagning ett, tagning två

Sen ville han fortsätta slicka mig och han slungade i väg mig på fler orgasmvågor. Till sist bad jag honom ta mig. Han gick efter en kondom och bad mig svänga mig med baken i vädret. Drog igen ner mig till sängkanten och ställde sig bakom mig och lät den glida in i mig. Frågade om lov att smiska mig på baken samtidigt. Hans handflata brände härligt medan han pumpade mig tills han kom och vi sjönk ner på sängen bredvid varandra.

Nu var jag plötsligt blyg. Jag hade ingen aning om hans planer. Och jag hade lovat min man att ingen skulle sova över med mig. Vi studerade varandras tatueringar en stund. Jag hade just börjat fundera på hur jag skulle be honom gå när han böjde sig fram och kysste mig. Han hämtade en till kondom och lade sig ovanpå mig när han lät den glida in i mig igen. Komplimangerna haglade över mig om hur skön och het jag var. Efter att han kommit igen reste han sig, hämtade sina kläder och gick.

Fortsätta eller sova…?

Jag var inte nöjd ännu. Men nu hade teaterkillen hunnit hem. Så jag hörde av mig till några andra killar. Och en ville komma till mitt hotell för en skön stund. Han ville ”dyrka min kropp och skänka mig njutning”. Hur kan man säga nej till en sådan bild i huvudet? Så han fick komma. Han klädde av sig ganska fort, drog mig till sängkanten och slickade mig. Eller, gnuggade ansiktet är väl bättre ord för vad han gjorde. Och reste sig upp och lät sin kuk glida in i min mun. Sen ville han knulla mig. Greppade hårt tag i mina bröst medan han lät sin kuk stöta in i mig.

Han svängde på mig och fortsatte stöta in i mig med hårda stötar. Han svettades så det regnade ner på mig. Händerna lades på mina axlar med hela hans tyngd bakom och tyngde ner mig i madrassen samtidigt. Det tog inte länge innan jag sa att jag inte klarar mer. Han satte sig med dynorna bakom ryggen och vi hjälptes åt att runka av honom. Han frågade om jag vill ha på video när han sprutade på mina bröst och vi fixade en sådan videosnutt. Vi hade tidigare också filmat och fotat när han knullade mig båda vägarna, på önskan av min man.

Slut på det roliga

Efteråt klädde han på sig och gick. Inget desto mera sade vi åt varandra på hela stunden han var där. Och någon dyrkan och njutning vet jag nu inte om det var. Men en tredje ville jag inte försöka hitta utan lade mig och sova. Nästa dag skulle jag ha skolning och sen åka tåg hem. Tåget skulle gå via en annan större stad och där var det en timmes paus innan nästa tåg. Så jag försökte skicka ut en önskan om en träff på tågstationen.

En man kom och bytte några ord med mig. Men han var på väg till en träff med ett annat par. Han skulle knulla kvinnan och mannen skulle se på och städa efteråt. Om jag haft mer tid skulle jag kanske lyckats träffa någon för en het stund på parkeringsplatsen. Eller till och med på de allmänna toaletterna som var betydligt renare än de brukar vara. Men nu blev det bara en kort pratstund i stället.

Eftertankar

Jag var livrädd för hur min man skulle ta det när jag kom hem. Det var hans idé, men jag var ändå rädd han hade, så att säga, prövat mig. Se om jag faktiskt skulle gå med någon annan eller inte. Jag skulle gå i duschen. Medan jag tvättade bort sminket kom han ner och höll om min nakna kropp bakifrån. Han sade ingenting, bara tittade på mig via spegeln. Han konstaterade att han ville vara med nästa gång, att det ger mer än att få någon video morgonen efter. Jag tyckte inte han verkade sur, arg eller ledsen. Och det var han inte. I stället böjde han mig över tvättmaskinen och knullade mig hårt.

Så det var mitt singeläventyr i en ny stad. Som var uppfriskande för mig. Jag hade glömt hur härligt det är att flörta med nya killar. Få deras fulla uppmärksamhet och samtidigt inte behöva tänka på någon annan. Men min man vill vara med, och jag förstår det. Och framför allt så respekterar jag det! Det var ett test, för att se om det var något för oss och vårt sexliv. Men det var det inte, eftersom den ena inte fick ut något extra av det.

Pratat efteråt

Men det är klart. Skulle min man vilja pröva samma grej igen så skulle jag inte tacka nej…. Men det nästan viktigaste av allt var hur vi pratade med varandra efteråt. Hur han flera gånger förklarade att oavsett vad så ska jag aldrig vara nervös eller rädd för att komma hem. Inte om det är något han föreslagit eller gett sitt godkännande till. Då skulle han aldrig skuldbelägga mig eller anse jag gjort något fel. Hans idé eller godkännande betyder att han tar smällen om han ångrar sig sen. Att det aldrig skulle vara mitt fel om jag gjort något som han föreslagit och han sen inte gillat det. Och att det gäller med allt inom sex. Den insikten och förklaringen betydde mer än allt sex under helgen.

1 thought on “Singeläventyr i en ny stad”

  1. Pingback: Mitt andra singeläventyr - Stygga Frun

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *