Afterwork i annan stad

Jag skulle fara på afterwork i annan stad. Och min man skulle på något annat. Men han insjuknade i förkylning så hans planer inhiberades. Förkylningen gick dock om i tid för att han skulle kunna komma med mig på afterwork. Evenemanget fanns upp på (läs här om XU)så vi visste vilka som var på kommande. Bland annat paret vi ätit sushi med. Och några män jag hade skickat mycket med medan jag hade min egna profil. Min bästa vän skulle också komma med. Och dela hotellrum med oss.

Fick jobba först. Min man var ledig. Så han var med barnen tills de ätit middag och jag gav mig av genast efter jobbet. Hittade hotellet och vårt rum. Skulle träffa en man vi träffat på bland annat Privax tidigare. Satt och pratade med honom i bara handduken då han kom innan jag hade hunnit duscha ens. Han gav mig massage på axlarna. Min vän och min man dök upp under massagen. Sen gick vi tillsammans till baren och hittade andra. Var en gemensam presentationsrunda först. Bara att alla sade sitt nick så alla kunde todentaa (verifiera) varandra.

Befriande vara sig själv

Jag hade frågat min man om jag fick vara mig själv eller om jag skulle hålla tillbaka. Han sade såklart att jag fick vara mig själv. Så jag pratade mycket med många. Flörtade runt och drog med de som verkade ensamma i gruppen. Var särskilt en man som jag var intresserad av. För han var lika trevlig irl som när vi hade skickat online. Han började prata om att bege sig hemåt. Så jag frågade av min man om jag skulle fråga med honom till hotellet.

Han ville gärna komma med. Så jag tog mina män i varsin hand och gick. Tror vi var de första som gick från barträffen. Drog med dem till hotellet och for upp. Ganska genast innanför dörren började jag kyssa honom (Ville). Klädde av oss och gick till sängen. Älskade med honom, och blev knullad. Min man deltog, men mest som åskådare och vid min mun. Han tömde sin sats i min mun som vanligt, tycker så otroligt mycket om det. Vet inte varför det gör mig så uppspelt. Red Ville efteråt men han ville inte komma. Så småningom avslutade vi det för att gå tillbaka till baren.

Från Pixabay

Nu var det tomt plötsligt

Ville följde oss tillbaka. Så gick hand i hand med dem hela vägen tillbaka. Men nu var nästan alla borta. De flesta hade troligen sökt sig till någon efterfest eller på egen dejt. Pia och Sami fanns kvar, ett annat par från vår stad och en annan man och kvinna. Kvinnan hade min man skickat med och mannen hade jag skickat med. Min man försökte ragga med Pia, men de skulle köra hem ännu så orkade inte. Mannen och kvinnan var upptagna med varandra.

Så jag satt och pratade med paret från våra trakter (Sue och Park). De var nya både inom swingersvärlden och på XU. Så de ville gärna träffas på en kaffe en annan gång och prata mera med oss. Höra om olika evenemang och dylikt. Men nu blev jag trött. Min vän for med två män till den enes hotellrum. Jag gick tillbaka med min man. Men nu gnällde han igen över hur svårt det är att få kvinnor. Och att det är lika bra att ge upp. Jag blir så trött och ledsen av hans ord. Speciellt nu då jag sagt att jag inte ens är säker på att jag vill vara swinger… men den känslan kommer och går.

Lugn natt och härlig morgon

Så vi for till rummet och somnade. Min vän kom hem i något skede och lade sig på extrasängen. På morgonen älskade jag med min man. Fast hon sov i samma rum. Var väldigt intimt då vi försökte vara tysta. Sen for vi på morgonmål. Ben hade övernattat på samma hotell. Likaså Sue och Park hade gjort det. Så vi fick växlat några ord med dem ännu. Sen fick jag bråttom till jobbet så hände inget mer den dagen…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *