På stugsemester med xu

Vi skulle fara på stugsemester med xu. ordnar ungefär två gånger i året stora stugevenemang. Med andra ord, medlemmar hyr stugor samtidigt på denna ort och ordnar större eller mindre fester. Med eller utan sexuella undertoner. Vi skulle delta första gången våren då Corona kom. Så av logiska skäl ställdes det in. Nu ville vi däremot komma oss på stugsemestern med alla andra.

Det hände en hel del på denna stugsemester. Så tror jag får dela upp det i del 1 och del 2. Så detta är del 1. Som inbegriper första dagen på evenemanget. För oss fredagen, för många andra var torsdagen första dagen. Men vi kunde inte ta ledigt från jobbet redan på torsdagen. Så vi anlände först på fredagen. Men det var många andra också som kom då först.

Packa, köra och hitta rätt

Jag var smått nervös. Och packade en hel del kläder då var osäker på hur jag ville klä mig. Kläder var att föredra, men ingen skillnad hurdana. Så hade jag hört. Tog med mindre sexiga och mer avslöjande kläder. Så kunde välja sedan. Vi tog min bil, bensinsnålare, så jag körde. Tog ett par timmar. Stannade och åt Kotipizza också längs vägen. Och handlade något att äta i stugan. Vi tänkte spara en slant med att laga egen mat istället för att gå på restaurang.

Kom fram. Fick nyckeln till stugan i förtid. Så hann i lugn och ro ställa i ordning. Min man hade ordnat ett gb. Som överraskning åt mig. Tanken var att jag inte skulle veta något alls om vem som skulle delta. Men, jag var för nyfiken. Så jag hade varit in och kollat på evenemanget han hade skapat. Och även andra kvinnor skulle komma. Jag var inte så glad över det egentligen. Men förstod ju att han också ville ha kul med någon annan. Så det var nog okej ändå.

Hur gick gb då?

Satt där med min lilla klänning. Började droppa in medlemmar. Vi skulle vara 13 män och 3 kvinnor. Så nästan 3 män per kvinna. Det var vad han hade satsat på så. Damerna var i tid. De flesta männen också. Och i något skede tyckte min man det var dags att börja på. Om jag var okej med det. Vilket jag ju var. Så han ställde mig upp. Lade på mig ögonbindeln och gav min hand åt en av männen. Hade bestämt att vi skulle leka på övre våningen.

Så jag leddes upp för trappan. Med en hop män. De andra kvinnorna stannade nere först. Pratade där med min man och någon annan. I något skede kom den ena kvinnan upp. Och senare kom den andre upp i stället. Någon man knullade henne och någon mig. Någon fick nobben av de andra kvinnorna men jag gav inte nobben åt någon. Och ögonbindeln stannade på hela tiden.

BIld av Victoria Model från Pixabay

Gick inget fel?

Ett litet fel hände. Någon man kom med en kondom som hade varit i en av kvinnorna i min mun. Inte direkt trevligt. Men annars var det förvånansvärt bra gäng. Ingen som försökte i min bak något. Alla använde kondomer. Och alla frågade oss alla tre kvinnor om lov. Även av mig fast det var uttalat att jag var “käytettävissä” (för användning). Grejen var ju att jag ville bli (ut)nyttjad av män min man hade valt. Men jag hade ju inte klarat av att låta bli helt att kolla.

Men över lag var det ett riktigt bra evenemang. Och kvinnorna hade också tyckt om det. Min man skickade i efterhand och frågade av dem. Så ingen hade gjort några övertramp mot dem heller. Alla gäster hade skött sig och varit riktiga gentlemän på så vis. Och var inte ens nå många kondomer som inte hade hittat sin väg till skräppåsen! Så vi som arrangörer var också helt nöjda.

Nattklubbskänsla

Det var enda stugevenemanget vi hade planerat in för första dagen. På arenan skulle de ha ett band på kvällen. Vi gick runt i stugbyn och tittade. Såg en hel del flaggor men gick inte in. Hade hört att en flagga på dörren/terrassen betydde man var välkommen in. Satte oss nära arenan. Började regna så kollade på radarn efter skydd. Ett par med en husbil fanns på parkeringen. Så vi gick dit och pratade med dem en stund.

De var båda ganska nya så de följde med oss sedan. Och hängde med oss en stund inne i arenan. Jag presenterade dem åt våra bekanta som vi såg. Och vi såg många bekanta. Och fick ännu fler bekanta. Vårt nick på XU är sådant att alla minns det. Så lärde känna många nya personer. Och ett par från tidigare (läs här) bjöd med oss på efterfest till en stuga. Ingen aning vilka i stugan som faktiskt “bodde” där och vilka som var gäster. Men trevligt var det att få komma med på efterfest med andra medlemmar.

Jodå, det blev fysiskt

Det var väl planen från första början. Att det skulle bli fysiska aktiviteter på efterfesten. Och det blev det. Jag i första hand med mannen från tidigare mötet. Och värden antar jag man kan kalla honom. Min man med värdinnan i första hand. Det var väl dessutom de som började allting på efterfesten. Tog en stund innan någon visade mig intresse. Och jag var väldigt trött. Märktes fram för allt när vi skulle gå hem. Min ena stövel gick sönder och jag haltade av sjuka fötter efter att dansat så mycket.

Och inte orkade jag något desto mera när vi kom tillbaka till vår stuga. Vi åt kanske en mikrohamburgare innan lade oss. Vi skulle orka med en till hel dag och natt. Hade ingen aning vad som skulle ske dag nummer två. Men det kan ni läsa mera om i del 2.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *