Besök på Keltainen Ruusu

Keltainen Ruusu är en sexshop med ett bakre utrymme. Bakre utrymmet kallas Cinema. I Cineman finns det tre våningar. Våningen i höjd med sexshopen är en rad med små bås med tv-skärmar. På tv-skärmarna visas det porr och dörrarna går att låsa. Det finns även ett större rum utan dörr med tre soffor längs väggarna och storbildsskärm. Med porr som snurrar förstås. Även ett rum med en stol att luta sig över och en sexgunga. I övre våningen är det bara en kaffeautomat, en skärm och vanliga soffor.

Nedre våningen är mörkare belysning. En fängelsevägg mellan två rum, en sexgunga i litet mörkt rum. Men i stort som mellanvåningen. Vi har besökt denna sexshop några gånger. Främst i samband med att vi ska besöka Wildclub eller Club X. Som en sorts uppvärmning till vad som ska ske på kvällen. Jag tror vi aldrig har köpt något från själva butikssidan. Hur som haver, det kostar 30€ per person. Men för det får du tillgång under hela dygnet. Vilket på helgen innebär till kl 05 på morgonen nästa morgon.

Tidigare besök

Vi har som sagt besökt Ruusu några gånger. Mest bara för oss själva. Det har vandrat runt några ensamma män där. Vi har sett någon sitta/stå framåtlutad med röven i vädret på stolen. Vi har sett en äldre man se halvt döende ut. När han tillfredsställt sig själv framför en skärm. Vi har hört konstiga ljud utan att se någon. Med konstiga menar jag alltså inte stön. Så där håller jag alltid min man i handen. Och väldigt nära honom. Han bestämmer, det vet han, vad vi gör. Om vi gör något. Och om någon annan får komma med.

Det har verkat vara en plats för homosexuella män. För när vi besökt Ruusu på dagen har männen där varit mera intresserade av min man. Än av mig alltså. Därför fick jag hjälp av en man att suga av min man där. Tanken var att han skulle vara med mig, men hans mun sökte sig till min mans kuk. Som jag sög på. Så han sög, och slickade mig ibland. Och försökte runka av mannen men han hade så liten så knappt fick grepp. Men det var egentligen den enda som vi varit med på Ruusu.

Fram tills nu

Som sagt, nu när vi var på Wildclubs lilla jul fest (klick för att läsa) besökte vi Ruusu. Först på dagen när vi väntade på hotellrummet. Några män gick omkring där mellan de små rummen. Jag var smått rädd (ser dåligt i mörker och skymning). Men min man tog med mig till ena gungan. Den i ett eget litet, mörkt rum. Upp med mig i den och han knullade mig. Jag kände att min man vred på sig ibland. I dörrljuset syntes det en siluett ibland. Tills jag kände min mans händer på mina lår. Styrandes över gungan. Och en hand på mitt ena bröst. Sen en mun på mitt bröst, och en hand på min klitoris. Sen försvann munnen under mig, mot mitt sköte. Men sen försvann den. Mannen gick helt enkelt iväg. Min man berättade att mannen hade försökt få hans kuk i munnen istället.

Så vi var inte så imponerade nu heller av Ruusus utbud av gäster. Men efter Wildclub beslöt vi oss för att gå dit igen. Fast vi båda var ganska möra och trötta. Och otroligt nog, det fanns ett annat par där! Som förstås var omgivna av män. Vi gick runt ett varv genom hela Cinema medan de stannade vid stora rummet på mellanvåningen. Men min man ledde mig ganska snabbt tillbaka till dem. Hon höll på och sög av sin man. Men när de uppmärksammade att jag fanns där bad hon mig komma och smaka.

Upphetsande och nervöst

Jag var jättenervös när jag närmade mig dem. Med ytterjacka på och allt. Men sög en stund, tills jag märkte att han slaknade. Han satte sig på en sidosoffa, och hon ville slicka mig. Och någon random typ lade kuken i munnen på mig. Ett tag tänkte jag få panik när var en massa män runt mig. Och en ville knulla min mun hårt. Jag såg inte min man någonstans. Men det lättade då jag gav min uppmärksamhet åt henne istället. Hon blev knullad medan hon slickade mig. I något skede hamnade vi på golvet med mig ovanpå hånglandes. Min man kom plötsligt bakom oss och låg på min rygg medan han knullade henne. Det kändes väldigt sexigt, fast vi hade kläderna på.

När han hade gjort det så frågade jag om jag fick testa slicka. Vilket jag fick. Så jag slickade henne där, med publik. Och i något skede tog en man mig samtidigt. Efter det började vi dra oss undan för att avsluta kvällen. Men de ville gärna träffa oss igen sade de. Och det visade sig att de var med på XU, likaså killen som hade knullat mig. Så mycket möjligt att vi träffar på dem igen. Men nu hade jag för första gången slickat en kvinna. Och när jag frågade i efterhand så gav hon mig klart godkänt. Vill jag göra det igen, kanske. Om jag får lust att göra det igen. Men, i framtiden kanske vi satsar på att besöka Ruusu senare på dygnet….

4 thoughts on “Besök på Keltainen Ruusu”

  1. Pingback: Unisex Cinema, Tampere - Stygga Frun

  2. Pingback: Xxxparadise, Åbo - Stygga Frun

  3. Pingback: Tre stycken män på kaffe - Stygga Frun

  4. Pingback: Dags för en kryssning igen - Stygga Frun

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *