Tillbaka till Wildclub

Det var ett bra tag sedan vi hade swingat. Och vi hade just börjat på nytt (Club X och Singeläventyr). Lilla jul stod runt hörnet och Wildclub skulle ha en fest. Vi bokade in oss för att delta. Det var väldigt många andra som anmälde sig och till slut var det fullbokat, 150 deltagare.

Så min man bokade hotell. Jag fixade tågbiljetter och vi for så vi skulle ha tid före evenemanget. Hade väl tänkt att vi kanske skulle hitta något annat par som skulle velat träffas innan avfärd. Men så blev det inte. Istället besökte vi Keltainen Ruusu. En sexshop med bakre rum där man får ha en stund för sig själv eller med andra. Men skriver mera om Ruusu i nytt inlägg sedan.

Uppvärmning

Jag hade bett min man att låta mig värmas upp på något sätt innan evenemanget. Efter Club X så märkte jag att det inte passade mig att vara utan sex på förhand. Så vi besökte Ruusu och hade sex där, med lite hjälp av en annan man som kom och smekte mig. Men inte desto mera för han var mer intresserad av att få min mans kuk i sin mun. Men hade det skönt med min man i gungan. Sen fick vi äntligen hotellrummet och kunde slappna av där ett tag. Men inget sex där.

Vi stämde träff med ett bekant par på Vltava, restaurangen bredvid tågstation där kimppakyyti (gruppskjutsen) startade. Tog en drink, hittade ett litet hörnbord att sitta vid. Träffade tre par totalt innan avfärden, plus de som kom i samma taxi som oss. Hann inte tala så mycket med dem innan avfärd, mest konstaterade vi vilka vi var på .

Fullsatt och trångt

Som jag nämnde var det fullbokat på Wildclub. Ungefär 150 personer som ville delta. Mestadels par (eller såna som var par för den kvällen så de kunde delta). Fem apumiehiä (hjälpkarlar, extra män). Men de flesta av dem var ganska gamla vad jag såg. Många yngre par var också där, men de höll sig mestadels med sina jämnåriga. Vilket inte är fel i sig, många av dem var första gången dit också.

Men med så mycket människor hjälpte det inte att Wildclub är tre våningar. Det var fullt överallt. Så kändes det i alla fall. Och fast skulle varit härligt att få kontakt med någon så såg man ingen för alla människor. Alla blev bara en enda stor smörja av ansikten. Och jag blev osynlig. Jag vågade inte ta kontakt med någon, inte i “vardagsrummet” och inte på madrasserna. Var fullsatt på madrasserna också, inte ens alltid man rymdes med på dem. Fast man bara skulle vara med sin egen alltså. Men min man gav bort mig åt någon. Ingen aning åt vem. Han skulle peka ut honom åt mig men på grund av folkmängden så var ju det omöjligt.

Ny, spännande upplevelse

Medan vi satt och pratade med ett annat par. Ett par vi hade stämt träff med där via XU. Såg jag mannen som hade lagt upp att han erbjöd Shibari. Nu är jag osäker på om det heter mer än Shibari, ska forska och skriva nytt inlägg med fakta senare. Jag pekade ut honom åt min man. Han hoppade förstås upp och tog i mannen och sade han hade en frivillig. Jag. Han kom och pratade med oss, på svenska till och med. Och efter att jag sagt att jag var frivillig så hämtade han repen.

I korthet är alltså shibari en repteknik där du binds fast på olika sätt. Takate-kote (tk) var det han skulle göra på mig. Jag skakade av nervositet till först. Och hörde bara vagt att Ira kom in och sade något om frivillighet. Jag trodde att hon kom och sökte efter frivilliga. Min man berättade sedan att hon sagt att jag, han och alla som såg på gjorde det av fri vilja. Han berättade också att de var närmare 50 personer som hade trängt sig in i salen för att se på. Men jag visste inget av allt detta.

Avslappning på ny nivå

Så fort han hade bundit fast mina händer bakom min rygg och snurrat repet första varvet runt min övre kropp. Så släppte all nervositet och spänning. Jag slappnade av och njöt av resten. Han frågade om vi skulle pröva hissa upp mig också och jag gick med på det. Så han fortsatte med att binda runt mina höfter. Sen ena foten och så lyfte han mig så min fria fot just och just nuddade golvet. Sen höjde han den också. Tyvärr började repet skära in i mina höfter så jag kunde inte hänga länge. Men upplevelsen var otrolig. Och min man var fascinerad av hur lugn, avslappnad och rofylld jag blev.

Så min man var eld och lågor. Själv klarade jag knappt av att krypa till min man som satt i soffan. Mannen som bundit mig betonade vikten av eftervård. Att nu behövde jag min man för att komma tillbaka. På något sätt. Men alla behövde olika saker. Så mycket vet jag att det var en underbar upplevelse. Inte alls sexuell utan avslappnande, stresslösande och… annorlunda. Antar det är samma som med tyngdtäcken, invirade i filtar, hårda kramar vid stress eller mental ohälsa. En trygghetskänsla och en känsla av att hållas i hop. Men också en frihet i att helt ge upp kontrollen, makten, över sig själv. För en stund bara få ge bort allt ansvar, stress och oro över vardagslivet. För när du är bunden till händer och fötter så kan du inte göra något annat.

Slutet av Wildclub

Men Wildclub fortsatte ännu. Och det var lika fullt ännu. Och jag var lika inbunden i mig själv. Kontakten till andra kom aldrig. Så min man och jag var bara med varandra. Visst njöt vi ändå, och min man fick se en hel del sex. Men det är klart man far till en sådan fest med förhoppningar. Hur som helst så fixade en av männen som jobbade där en taxi åt oss. Ett annat par kom med i den och det hade varit deras första besök. Han hade inte kommit en enda gång under hela besöket men var ändå överlycklig. Så överlycklig så han betalade hela taxiresan, plus extra. Så vi fick gratis taxi till hotellet. När vi kom till hotellet, tidigare än normalt, beslöt vi att gå till Ruusu en gång till. Vi hade aldrig varit på kvällen/natten dit tidigare. Men mer om det besöket i ett senare inlägg…

3 thoughts on “Tillbaka till Wildclub”

  1. Pingback: Besök på Keltainen Ruusu - Stygga Frun

  2. Pingback: Vår första MFM-dejt - Stygga Frun

  3. Pingback: Första besöket på Club Privax - Stygga Frun

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *