Testa leka med ljus

På instagram hittade jag ett konto. Goodgirl som är in för kinks. Hon hade en bild av stearin på sina bröst. Så jag frågade min man om vi skulle testa leka med ljus. Förhörde Goodgirl lite först om hurdana ljus det ska vara och var hon hittat dem. Att det inte skulle vara helt vanliga ljus kändes ganska klart. Så varmt som det kan bli och bränna huden. Men såklart skulle det ändå kännas…

Blev att vi köpte dessa ljus. Skulle fylla sin funktion utan att bli alltför hett. Men varning om brännmärken fanns i beskrivningen. Lite orolig var jag alltså ändå. Men Goodgirl berättade också att det var hetare desto närmare kroppen han hällde. Så ett tips var att börja med ljuset högt upp ovanför min kropp. Och sedan gå närmare tills det kändes tillräckligt. Så det var ett sätt att kontrollera det på. Ett annat var förstås med hur mycket man spillde ut i gången.

Spänd förväntning

Paketet kom väldigt fort. Tog hem det från jobbet med en nervös förväntan i kroppen. Något nytt för oss båda. Som jag sett så många bilder på. Och som så många talat varmt om. Jag hoppades att det skulle vara lika spännande för mig som det varit för andra. Och att min man skulle gilla det. Dagen ville gå så långsamt. Innan alla barnen blivit nattade och vi hunnit ta det lugnt en stund. Kom upp till min man. Han hade lagt på en BDSM Playlist via Spotify.

Han beordrade mig på mage. Lade på mig en ögonbindel. Ljuset hade inte smält tillräckligt ännu. Så han började med sporren på min rygg. Testade också vår nya piska ett par gånger. Sen var allt stilla en stund. Han rörde mig inte alls. Ryckte till. Kände hur hettan landade på min skinka. Inte så hett ännu, men hetare blev dropparna. Båda skinkorna målades. Sakta men säkert prövade han sig fram hur nära han kunde hålla ljuset. När det kändes bra, och när det blev mera obehagligt.

BIld av Marco Mejia från Pixabay

Hett förspel

Han torkade bort stearinet från min bak. Eller, knaprade bort är väl mer korrekt. Sen lät han mig smaka på piskan en stund till. Innan han klättrade upp och tog mig. Älskar när han ger mig någon form av bestraffning för att sedan bara ta mig. Oftast ligger jag då på mage med baken lite upphöjd. Så slipper han lättare till att stoppa in den. Är oftast helt tillräckligt våt och upphetsad. Piskor, sporren på kroppen och nu hett vax från ljus. Tre väldigt starka element för att få igång mig.

Och en annan kväll beordrade han mig att ligga på rygg. Tog en längre stund innan ljuset var klart. Hade inte lagt på i förväg nu. Så han lekte med mina bröst. Små kittlingar av olika material. Och sen försvann han igen. En droppe landade på övre sidan av mitt bröst. Och en till. Varmare, hetare och svalare droppar föll runt mina bröstvårtor. Någon rann ner på min bröstvårta. Rakt på var nästan för mycket. Åtminstone om hölls närmare. Annars var det lika underbart som att få det på baken.

Fingrad till orgasm

Han lät mig stiga upp och putsa bort vaxet själv. När kom tillbaka till sängen väntade han på mig. Drog ner mig på rygg bredvid sig. Drog isär mina ben och lät sin hand vandra ner. Hans flinka fingrar spelade på min klitoris. Precis som jag gillar det. När jag närmade mig orgasm beordrade han mig att inte komma. Och jag stod emot. Men började snart gny fram “snälla”. Länge höll han mig på sträckbänken. Tills jag inte längre kunde hålla emot. Skakade okontrollerat när jag kom.

Och nu slutade han inte. Utan han fortsatte. Försökte knippa ihop benen men han lät mig inte. Utan han spelade vidare tills jag nådde en till orgasm. Och en till. Tills jag bad honom att sluta. Svängde han mig på sidan och tog mig hårt i stället. Tills han kom djupt inne i mig. Låg och höll om varandra efteråt. Pratade om vad vi hade gjort och om vi gillat det. han ville framförallt veta att jag hade gillat det. Och det gjorde jag. Längtar redan tills ljuset brinner nästa gång…

2 thoughts on “Testa leka med ljus”

  1. Pingback: Bli piskad som förspel - Stygga Frun

  2. Pingback: Mycket inom BDSM-världen - Stygga Frun

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *