Första tagningen på Club X

De hade planerat in en intensiv helg. Först en kryssning, sedan en ny swingers club. Och till sist ett nytt besök till Wildclub. Men säkert skulle de orka. Fast kryssningen hade blivit lite speciell. För mycket alkohol, ingen extra person i sängen och ett gräl som slutade med ett sönderkastat glas i hyttkorridoren. Men det var förra kvällen, nu skulle de träffa andra par på en club i stället.

Club X var känd som en mera kinky/fetisch club än Wildclub. Exakt hur hade de ingen aning om ännu. De hittade dörren i höghuset och ringde på portklockan. Gick upp till andra våningen och in genom en dörr. Första reaktionen var inte så speciell, det var små skåp att lägga kläderna i, en disk att betala inträde vid. Ett stort rum att sitta i med musik. De tog det lugnt där en stund, drack varsin medhavd dryck och gick runt. Då började det gå upp vad som var annorlunda.

Club X information

Ett kauhuhuone (skräckrum) med säng, metallstång att spänna fast runt halsen och ett X att spännas fast vid. Gynekologirummet med gynekologstol, instrument (men för att få leka med dem eller nålar behövde personalen ge tillstånd) och väntrum. Fängelsecell, som det låter: rum med galler runt och en fungerande wc. Hullujen huone, ett madrasstäckt litet rum. Hotellsviten med en dubbelsäng och fina möbler. Barnkammaren med spjälsäng, skötbord, liten bur och mjukisdjur. Darkroom (darkkari) med dämpad belysning, skampåle, sexgunga och madrasser. Två allmänna utrymmen med soffor. Bastu, dusch och rökrum.

Som ni hör, det var lite annat än Wildclub. Men visst var det intressant. Annorlunda kan ju ofta vara en bra sak. En annan sak som var annorlunda var att det alltid fick komma hur många som helst, eller alltså enligt tillåtna antalet i lokalen. Men hur många singelmän som helst jämfört med Wildclubs fem extra män. Trots det var det en långsam kväll, alltså det gick inte direkt hett till från första början.

Idiotisk man

Ett par iakttog oss ganska länge innan tog och öppnade munnen. Sade att de ville ha sex på madrassen bredvid oss. Hon var ny inom det hela. Vi gick med dem till darkkari, lade oss ner på madrasserna. Jag red min man, hon red sin. Så sökte hans hand sig till mina bröst, hans läppar till mina och i något skede red jag honom i stället. Men jag märkte att hans fru och min man gjorde inget. Hon såg inte glad ut så jag slutade väldigt hastigt då. De for nästan genast efteråt och deras profil på Xperience United försvann inte långt därefter.

Men kvällen var då förstörd för min man. Han hade så dåligt samvete -fast det var den andra mannen som var idioten. Om man har en partner så ska man med hen ha kommit överens om reglerna, och man ska hålla dem. Regler ska endast luckras upp om båda parter är överens och haft möjlighet att diskutera det.

Ha kul på egen hand

Min man gick mest runt och kollade ställets olika rum. Det var som sagt fler män än kvinnor på plats, så jag fick däremot uppmärksamhet. En man kom och pratade med oss medan jag satt på en brits i darkkari. Han bad om att få ha sex med mig, och vi gav lov. Böjde mig ner på britsen med benen hängande utanför och han ställde sig mellan mina ben. Lät den glida in i mig och tog mig rytmiskt. Min man klättrade upp på britsen och lät sin kuk glida in i min mun samtidigt. Var så otroligt upphetsande och skönt med dem båda. Men min man kom för djupt i halsen och drog sig undan när jag fick kväljningar.

Mannen mellan mina ben ville ha analsex med mig men jag tackade nej. Jag hade endast haft väldigt misslyckade försök till analsex då. Eftersom jag tackade nej så avlägsnade han sig ganska snart också. Vilket var ganska så bra eftersom min vestibulit hade börjat göra sig påmind. Men en annan, yngre kille, kom och frågade om han fick ta över. Jag hade ont, men min var inte i närheten vad jag såg så jag gick med på det.

Otrevligt avslut på festen

Med den andra mannen insåg jag att det skulle vara för ont, så jag ville han skulle lägga glidmedel. På bänken stod en sprayflaska som han sprutade med. Han körde in sin kuk, och det brände! Gudars vad det brände i mitt underliv! Jag satte mig upp, greppade flaskan och svängde runt den. Prov gissa om det inte var desinfektionsmedel för ytor och inte glidmedel i flaskan? Så jag rusade mot wc, som tack och lov blev ledigt just då, och duschade underlivet med kallt vatten.

Som tur slutade det värka och bränna, men då hade jag fått nog av stället och kvällen. Hittade min man som hade sett mig rusa in till wc och berättade vad som hade hänt. Killen som hade sprutat medlet kom och bad om ursäkt och frågade om allt var okej med mig. Poäng åt honom för att han kom och kollade hur det var med mig. Däremot fick jag och min man ha en bra stund tillsammans på hotellet efteråt, med lugnt, mjukt, försiktigt sex…

Eftertankar

Jag var så arg på den idiotiska mannen som inte respekterade sin frus önskan om att inte vara med någon annan. Det förstörde inte bara deras förhållande (troligen) utan även vår kväll på klubben. Jag har aldrig riktigt förstått varför en del män inte kan hålla händerna i styr. Men vad kan man. Försökte in i det sista få min man att förstå han inte hade gjort något fel, men det var lönlöst och ännu kan han föra det på tal. 

Min man är, på gott och ont, så genomsnäll. Så han hade så dåligt samvete för att mannen var en idiot och sårade henne. Men som tur var det en bra varningsklocka och vi är mera noga att se så båda är på samma linje inom paren vi träffar nu.

1 thought on “Första tagningen på Club X”

  1. Åå ja vill gråta. Tack tack tack att du skrev, bara i en mening men då, där var ordet: vestibulit. Jag har varit sjukt sjukt nervös och har haft ångest att ha sex med andra, speciellt män pga min vulvodyni (har både vestibulit och vulvodyni med nervsmärta mer över hela vulvan och mot analen och upp på rumpan) å att läsa nån som är swinger och vågar ha sex med andra än sin partner man litar på, som vet ens punkter, hur man ska hantera vulvodynin, är bara såå skönt att läsa. Vi ska för första gången till Wildclub 8.10 och är smått nervös inför det hela. Har nog varit med andra partners än min sambo men de var så kort att hann inte få ont. Men det går ju bara att fara dit och ha sex med varandra också såklart, inget måste man ju.
    /Rosie från Jack_Rosie_Daniels

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *