Inviga en ny säng

Invigning av en ny säng. Hur inviger ni en ny säng? Sover ni bara i den? Jag inviger den helst med hett, hårt och långt sex! Men ni undrar säkert varför jag drar upp det här. Anledningen är den att vår säng har gnisslat, knarrat och brakat som ett helt sågverk! Det har inte varit möjligt att ha hårt sex. Eller jo, om barnen varit borta.

Men nu fick vi äntligen beställt hem en ny säng. Och nya madrasser. Som vi såg fram emot det! Båda två var helt på det klara att vi skulle knulla. Och jag skulle äntligen kunna rida honom igen! I gamla sängen var enda alternativet sked. Han bakom min rygg, nära varandra och på rätt ställe i sängen. Då lät det lite mindre och vi behövde inte fundera på ungarnas öron.

BRIMNES från IKEA

Så vår gamla säng var en Brimnes från Ikea. Men den köpte vi begagnad. När vi monterade ihop den såg vi flera skruvhål var delvis sönder. Därav var den inte direkt stadig utan rörlig. Och rörlig betyder att den gnisslar och har sig när man rör sig. Den nya sängen var också en Brimnes. Bara det att den var splitterny med alla skruvhål hela. Så nu låter den som en vanlig säng. Lite om man knullar hårt.

Så igår var det äntligen dags. Vi jobbade tillsammans för att få ihop den. Och vi skiljde oss inte så antar vi överlevde testet. Men då var det ännu många timmar till barnens nattning. Så vi fick ge oss till tåls. Bara röra vid varandra lite extra. När vi gick ut på en sista rökstund (inget vi gör ens varje dag) var jag kåt. Jag kunde inte låta bli att röra vid honom. Och vi diskuterade swingandets framtid för oss. Han drog ner både byxor och trosor på mig i mörkret. Men rörde bara lite vid mig, retades.

Äntligen i vår säng

Sen kom vi oss äntligen upp till vår nya säng. Han hade redan krypit under täcket och gömt sig. Jag drog ner täcket och började kyssa hans kropp. Långsamt, fram och tillbaka över bröstkorgen. Jag kunde röra mig upp och ner längs honom utan att sängen gav ifrån sig ett enda ljud. Vilken lycka och befrielse! Jag lät min hand massera honom utanpå kalsongerna, kände hur den ryckte till vid varje drag. Kunde inte låta bli, drog ner kalsongerna och kysste hans kuk. Lät den glida in i min mun och sög. Cirklade med tungan runt hans ollon. Stod på knä bredvid honom och han lät sin hand glida längs låret upp till min fitta. Han lät ett finger glida in i mig, masserade mig en stund medan jag sög.

Jag ville känna honom, grenslade honom och lät den långsamt glida in i mig. Började röra mig sakta först, lyssnade på sängen. Den var tyst. Bara några få dunsningar kunde anas från den. Så jag rörde på mig mera, hårdare, snabbare! Red honom av hela mitt hjärta. Lyssnade på hans dirty talk. Hur en annan man skulle ta mig. Om jag skulle rida honom lika mycket. Det var så skönt, lutade mig ner och viskade att jag skulle vilja bli tagen bakifrån också.

Han tar över

Min man svängde sig så jag föll av. Drog upp mig på alla fyra och lät den komma in i mig, djupt. Det var så obeskrivligt skönt att jag fick borra in ansiktet i kudden för att dämpa mig. Han höll fast mina armar ovanför mig. Svängde på mig igen så jag låg på rygg. Tog tag i mina ben och lyfte upp dem på hans axlar. Stötte hårt och djupt in i mig. Kände flera gånger hur orgasmen byggdes upp i mig. Men den ville inte komma med full kraft. Han släppte ner mina ben från sina axlar. Lade sig på mig och fortsatte ta mig hårt, fyllde mig totalt och höll fast mig med sin kropp. När han kom fyllde han mig så totalt att det kändes upp i magen. Så underbart, men orgasmen lämnade fortfarande halv.

Så när han rullade av mig pratade vi om att leka vidare. Eller om jag skulle leka ensam. Men han ville sitta och dricka kaffe vid sin dator. I samma rum. Så den tanken fick jag avbryta. Men med lite små knuffar på hans hand var han nog med på att leka med mig. Hans fingrar rörde sig snabbt och vant över min klitoris. Och fast jag kom slutade han inte. Som jag älskar det när han fortsätter smeka mig fast han märker jag kommit! För den andra är alltid starkare. Och ibland ger han mig en tredje, som ibland blir nästan för mycket. Men denna gång hann vi inte med en tredje. För redan under första orgasmen ringde det i min telefon.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *