Första oralsexet var en oral våldtäkt

Stämningen var på topp i taxin, de hade fått tag på flera Bacardi breezer och Smirnoff ice på var. Och hon hade såklart fixat en häxbrygd av flaskorna i sina föräldrars skåp. Inte öppnat någon ny, bara hällt lite ur alla öppnade flaskor i sin plunta. Och sedan spätt ut deras med vatten så det inte syntes att det försvunnit något. Det smakade vedervärdigt, men det var effektivt för att få benen och huvudet att svaja. Och det var en lång resa med taxin så det mesta skulle vara uppdrucket innan de var framme. Hennes kompis Mona pratade svärmande om sin pojkvän som väntade vid dansen med sina vänner. Hon berättade att han och hans vänner hade en hel buss som de for runt med på danserna! En helt egen buss så de kunde komma och gå som de ville eller söka sig undan andra…

Dansgolvet var litet men hon älskade att dansa på högtalarna, känna basen pulsera upp genom kroppen. Men hennes vänner var trötta och ville gå till bussen och dricka lite mera. Hon följde med dem men den var fullsatt av Monas pojkvän och hans vänner. En kille satt i en av stolarna ensam och hon slog sig ner i hans famn utan att fråga. Han tittade förvånat på henne men log brett när hon tog en klunk av hans öl. Hon lade huvudet på sned och tittade på honom en stund. Han sade inget så hon vände sin uppmärksamhet till sina vänner som satt på andra sidan bussgången.

Rör vid mig…

Efter en stund kände hon en hand stryka henne längs ryggen. Först bara högt uppe vid skulderbladen, men sakta for den längre och längre ner. Hon låtsades oberörd först men när den började söka sig ner till hennes röv kunde hon inte låta bli. Ville ställa sig upp så mycket att handen kunde glida in under hennes bak och klämma åt ordentligt. Hon tittade på honom och log snett. Han lutade sig snabbt framåt och kysste henne intensivt. Hon lät sin hand glida ner längs hans bröstkorg till hans skrev. Insåg att det hon hade trott var en snusdosa i hans ficka egentligen var ett stånd han haft sedan hon satte sig ner i hans famn.

De hånglade en stund och han lät sina händer vandra fritt längs hennes kropp. Hon var ganska säker på att han blottade både det ena och det andra åt både sina och hennes vänner. Speciellt eftersom hon hörde både busvisslingar och hejarop. Efter en stund viskade han i hennes öra om de skulle söka sig mera avskilt än nu. Hon reste sig upp och de gick tillsammans ut ur bussen. Han ledde henne bort en bit till ”campingområdet” där det fanns flera husbilar och husvagnar parkerade. De valde ut en med mörka rutor och tryckte upp henne mot sidan där. Han kysste henne intensivt och lät sin hand söka sig ner under hennes kjol. Hon knäppte upp hans byxor och tog i hans kuk för att runka av honom samtidigt.

Nej, nej, nejnejnej

Han förde sin hand upp i hennes hår och plötsligt tyngde han ner henne på knä. Med husvagnen bakom henne och honom framför henne. Hon skulle säga nej men så fort hon öppnade munnen fick hon en kuk intryckt i munnen. Han började röra sig ut och in, inte så djupt men tillräckligt för att hennes käkar skulle värka. Hon tyckte det smakade avskyvärt, och det stank så alldeles! Usch. Tanken på att det var den fula kuken i hennes mun gjorde henne spyfärdig. Men han fortsatte fast hon försökte knuffa bort honom med sina händer på hans lår.

Plötsligt kände hon hur hans kuk pulserade i hennes mun och något geggigt salt fyllde hennes mun. Hon svalde ner det, och sina spyor som hotade att komma upp. När han var nöjd backade han ett par steg och berömde hur bra hon var på att suga kuk. Hon, som inte ens ville det hade nu gett oralsex för första gången. Och inte fick hon något som tack för det heller…

Eftertankar

Så första oralsexet var en våldtäkt. Ja, jag skulle ha kunnat ta i hårdare och till exempel bitit honom. Men jag var chockad, jag var bara sjutton år och fattade inte i stundens hetta vad som egentligen pågick. Eller, klart jag visste vad som pågick. Det var svårt att inte märka av kuken i min mun. Men jag trodde ju inte han skulle komma i min mun!

Jag hatade oralsex efter det. Inget som jag gjorde riktigt villigt, och om jag någon gång gjorde det så var det med min dåvarande pojkvän. Men jag såg alltid till att blunda ordentligt när jag skulle ta den i munnen. Jag ville inte se den. Och smakade den konstigt, luktade konstigt eller det kom löst könshår i min mun. Då slutade jag genast. Och att suga av med en kondom på, ja det var något som jag började uppskatta först som över trettioåring.

Så killar, se till att ni inte tvingar fram oralsex. Det kan göra så långtgående skador för henne. Och om det är din flickvän du tvingar fram det hos, ja då skadar du ert förhållande också. Och ni tjejer, se till att vara tydliga med om ni faktiskt vill eller inte. De är inga tankeläsare de heller…

Men i dagens läge? Ja då tycker jag faktiskt om att ge min man oralsex. Synd bara att han inte verkar uppskatta det lika mycket…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *