“Du är min lilla kokosboll”

Jag skulle snart slippa hem från jobbet. Fara efter ett paket från Cybershop. Hemma skulle jag duscha och välja kläder till kvällen. Jag hoppades den nya toppen skulle passa. Lädertopp med korsettsnörning på ryggen och dragkedja plus bältesspännen frampå. Duschade snabbt, rakade benen, under armarna, nedre magen och blygdläpparna. Provade toppen, den passade inte. Suckade irriterat men valde snabbt en annan topp. En body med djup urringning. Läderbyxor. Läderchokern med slave-ring.

Min man kom hem. Medan han gick i duschen sminkade jag mig. Mörka ögon men lämnade bort läppstiftet. Gick efter rena byxor och huppari (huvtröja) åt honom. Ville han skulle ta de jag gillade. Några förmaningar åt ungarna och ut i bilen. Jag skulle köra. Min man fick ta en öl så länge. Vägen var ganska dålig så gick långsamt. Pratade om vardagliga saker. Inte egentligen om kvällens planer.

Varmt och smått

Vi kom fram till rätt stad. Till rätt hotell. Parkerade bilen och gick utanför hotellets andra byggnad. Skickade ett meddelande på . En man kom ner och öppnade dörren och hälsade oss välkomna. Följde efter honom upp några våningar. Öppnade en dörr och släppte in oss i ett litet hotellrum. Det var varmt och hans fru satt på den stora sängen. Klänning och badrock hade hon på sig. Jag svepte med blicken över rummet. Konstaterade att det fanns inte många ställen att sitta på och hoppade upp i sängen. Min man satte sig bredvid mig med ena armen över mina axlar.

De satte sig bredvid varandra också. Pratade lite om vardagliga saker. De berättade att de var väldigt oerfarna på fronten. Precis som vi med dejter med andra ord. De hade bara haft en singelkille fastspänd till sängen en gång. Och en gång hade han betalat en kvinna för hennes sällskap med dem. Min man masserade min nacke. De började kyssas. Vi höll på med våra egna partners. De tog fram kokosolja och smorde in hela henne med det. Min man smorde in mig med det medan han kysste mig.

Beröring och kyssar

I något skede frågade han om han fick hjälpa min man. Så han masserade mina bröst. Med kokosolja. Hon och jag låg på sidan mot varandra. Han masserade mig och kysste sin frus nacke. Min man masserade mig och bad om lov att massera henne. Hon blundade hela tiden, precis som jag. Min man gick ner och slickade mig. Han lutade sig över sin fru och kysste mig. Hans tunga pressades in i min mun. Tog upp allt utrymme i min mun. Hon pussade min axel. Min man gjorde något med henne, troligen slickade han henne. Fingrade henne. Masserade hennes ben.

Ibland fingrade min man oss båda samtidigt. Medan hennes man kysste oss och masserade oss. De var så nära varandra hela tiden. Försökte smeka henne men min hand rymdes inte mellan deras kroppar. Hennes bröstvårtor var däremot hårda. Masserade dem, smekte dem och greppade hennes mindre bröst. Pussade henne på kinden. Hon strök sin hand på mitt lår medan hennes man hånglade med mig. Ibland drog de sig undan och fortsatte med bara varandra. Min man hade sex med mig men berörde henne då tillfälle gavs. Kysste hennes rygg, strök med handen.

BIld av stokpic från Pixabay

Utanför det roliga

Hennes man fick för varmt och tog en dusch. Min man kysste hennes kropp, jag smekte henne en stund tills min man lät sin mun ta över. Jag kysste hennes kropp och väntade. Hoppades lite att hennes man skulle komma till mig. Men han lade sig vid hennes huvud. Kysste henne medan min man tog hand om hennes kön. Så då låg jag plötsligt där utan någon beröring alls. Jag gillade det inte alls. Så innan mitt huvud fick spel gick jag på wc. Kom tillbaka och lade mig så jag fick suga av min man samtidigt. Han uppmanade mig att pröva honom. Men mitt humör hade sjunkt, och med det min lust.

De gav min man en dildo. Att använda på henne. I något skede gick de över till en 69:a. Hon sög honom, han slickade och använde dildon på henne. Min man försökte smeka mig. Jag hörde när hon kom. För mig kunde kvällen sluta. Men min man ville låna dildon. Använde den på mig. Plötsligt kände jag hur han böjde sig över mig. Upp och ner med ansiktet och slickade mig. Trodde han tog över med fingrarna, men det var dildon fortfarande. Försökte runka av honom, men den ville slakna. Runkade av min man. Hon tog kokosolja och smorde in mina axlar och bröst. Var så svårt att verkligen njuta av det.

Orgasm, tack och hej

Till sist kände jag ändå hur en orgasm närmade sig. Och den kom. Men han slutade inte. Så det kom flera små orgasmer efter varandra. Då han gick bort märkte jag att det var dildon som de hade använt. Den var kvar i mig. Tog bort den. Lade mig under täcket med min man i fotändan. Böt några ord ännu med dem. Tackade för oss, tog loss kondomen från dildon och slängde den. Klädde på oss och jag körde hela vägen hem. Tanken var att vi skulle gå i duschen tillsammans hemma. Men äldstas pojkvän var på besök. Så vi såg bara på tv en stund.

Gick upp till rummet. Min man beordrade mig att ligga på mage. Smorde in mig med vanlig massageolja och masserade min rygg och axlar. Beordrade mig att svänga på rygg. Hörde han pumpade ut något på sin hand. Lade det på min klitoris. Jag kände inget av det. Han gick ner på mig, slickade och fingrade. Han kände av medlet på tungan sade han. Eftersom pojkvännen var hos oss i rummet nedanför vårt blev det inget avancerat. Han lade mig på sida och tog mig bakifrån. Hårt, mjukt, långsamt och snabbt. Han mumlade i mitt hår: “Du är min lilla kokosboll”. Somnade sedan nära varandra.

Morgonsex och diskussion

Morgonen efter var jag ledig. Min hand sökte sig fort ner till hans kuk. Den svarade på min hand och han svängde mig på sidan på nytt. Jag ville rida honom men vi visste inte om pojkvännen ännu var hos oss. Så han tog mig bakifrån på sidan igen. Lämnade liggandes med armen om mig. Till sist fick jag ur mig att jag hade känt mig utanför. Han bad om ursäkt. Han hade inte velat jag gjorde det. Vilket jag förstår. Han funderade hur vi skulle undvika det nästa gång. Men jag vet inte.

Nu, när skriver detta ser jag flera saker som spelade in. De hade varit tillsammans ungefär 10 år längre än oss. Med andra ord troligen inte ens haft andra partners med tanke på deras ålder. Och de var så samstämmiga att jag var avundsjuk. Så nära varandra, så kärleksfulla och visste precis hur den andra ville ha det. Och då jag lämnade utan beröring, kyssar, smek och så vidare. Så kändes det som om jag var på kryssningen igen. Men ännu värre, för nu var det två män som inte brydde sig om mig. Min man var deras extraman så att säga. Så det blev helt enkelt fel i mitt huvud. Samtidigt vet jag att min man älskar se på andra. Vilket han gjorde nu också största delen av tiden. Och om han får vara med en annan kvinna vill jag inte bromsa upp det heller.

Framtidens förhoppningar

Vi kommer inte sluta träffa andra par. De två paren vi träffat har varit så olika. Även i jämförelse med singelkillen och kryssningens träffar. Men jag hoppas att nästa vi träffar är någon som är intresserad av mig. Som är det på riktigt. Eller att jag och min man har något tillfälle att bara vara vi två med varandra. Helst uppfylla någon liten fantasi. Som den att någon, han eller annan, kommer till gymmet. Till gymmet jag går på. Och har sex med mig där. Jag hoppas. För min man har ändå pratat om det nu några gånger under sex. Precis som han gjorde innan jag hade mitt singeläventyr. Uttrycker det med ord först för att smaka på tanken. För att se om jag är med på det. Fast han borde veta att jag är med på allt.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *