MFMF-dejt i nejden

Vi hade stämt träff med ett par som skulle besöka nejden. Men hon insjuknade i Corona så de kunde inte komma. Besviken, men inget man kan något åt. Ett annat par skickade. De har skickat många gånger men aldrig sluppit ifrån pga barnen. De var på villan, ungefär en timme bort från oss. Och jag hittade en barnvakt. Var först samma dag som det bestämdes att vi faktiskt skulle besöka dem. Var nervös, men inte så mycket som jag befarade. Anlände och möttes av en liten pälsboll till hund. Och några katter.

De bjöd på varsin öl/lonkero och vi satt vid bordet och pratade. Bastun var tänd och de bjöd med oss. Ogenerat klädde de av sig inför oss och tog bara morgonrocken på. Bastun var i ett annat hus. Där klädde vi också av oss. Virade handduk runt oss men i bastun satt vi nakna. Hon var väldigt rättfram. Sade att en tystnad som uppstod berodde på att vi alla funderade på om vi skulle ha sex eller inte. Hon tyckte männen skulle bestämma. Så vi gick.

Så mjuka läppar

Männen sköljde av sig innan de kom. Jag gick och sköljde av mig. När jag kom tillbaka frågade hon lov av min man. Hon ville kyssa mig. Inte oss emot. Hennes läppar var så mjuka. Vi gick tillbaka till huset efter det. Med bara handduken runt oss. De sade att nya par fåt bestämma takten. Och att vi skulle berätta om det var något speciellt vi ville uppleva, göra med dem. Erkände att det var första gången vi var på en dejt med ett annat par. Men hon berättade om att spännas fast i sängen. Och att hennes man har en piska. Men slår inte för smärtans skull.

Sagt och gjort. Min armar spändes fast. Jag låg på mage. Han smekte min kropp med piskans band. Kittlade, på ett skönt sätt. Ibland smiskade han till med den över mina skinkor. Jag sa han fick ta i hårdare, men kändes inte som om han gjorde det. Han smekte mig med fingrarna över kroppen också. Var skönare än med piskan. Han tyckte det var roligt hur jag reagerade när han var på min nacke. Min mest erogena zon. Jag vet min man och hon gjorde något också, men fastspänd som jag var såg jag inte det.

BIld av StockSnap från Pixabay

Annorlunda, igen en gång

Jag spändes loss. Sög av honom en stund. Min man och hon kom bredvid oss. Hon ville smaka på mig. Igen var andra så förvånade (och tillfreds) över hur våt jag var. De älskade det. Precis som paret på kryssningen (läs här) gjorde. Men jag var inte så imponerad över hennes mun. För försiktig. Hennes man fingrade mig också och det var bra mycket skönare. Och min man knullade henne. Hon sade rakt ut att hans kuk träffade exakt rätt. Och att den var så¨ härlig och skön. Tyckte nästan synd om hennes man då hon bara pratade om min man. Hur skön och bra han var.

Vi böt till en större säng. Men hennes man orkade inte mycket mer. Plötsligt bad hon om att få se på när jag och min man hade sex. Så jag red min man. Och han sa att hon låg på alla fyra ungefär 20 cm från oss och såg på. Hon sade att det var fascinerande att se hans kuk och min fitta tillsammans. I något skede försökte jag ännu med honom men det blev inte till något. Så vi avslutade med min man bakom mig och han i min mun när han låg ner. Äntligen kände jag hur jag blev påsatt! Men det var en annorlunda upplevelse att på riktigt ha publik.

Diskussionen på vägen hem

Vi ursäktade oss ganska fort efter det. Vi skulle hem till barnvakten, klockan skulle hinna bli 3 på natten. Så barnvakten fick sova över då vi hade en ledig säng. Men på vägen hem pratade vi om det. Och det var absolut svårare med dejter att kunna avläsa när och hur gå fram. Men säkert skulle vi kunna träffa dem igen tyckte han. Och det håller jag väl med om, men inte alltför snart. Men det sade vi om singelkillen (läs här) också. Och vi har inte träffat honom ännu på nytt åtminstone…

Så nu har vi bara en FMF-dejt kvar. Eller FFM. Egentligen borde det vara en triangel med en pil mellan alla. Med andra ord, vi söker efter en unicorn. En kvinna som vill vara med båda i paret. Så det är väl vårt mål, men före det har vi troligen en till MFMF-dejt med ett annat par…

3 thoughts on “MFMF-dejt i nejden”

  1. Pingback: "Du är min lilla kokosboll" - Stygga Frun

  2. Pingback: En kväll på baren - Stygga Frun

  3. Pingback: En spontan dubbeldejt - Stygga Frun

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *