Förlorade oskulden under ett biltak

Hon såg sig omkring på festen. Det fanns många snygga killar på plats men inte en enda av dem hade visat något intresse för henne ikväll. Eller, visst hade hon fått uppmärksamhet men ingen hade ens kysst henne. Henne som annars alltid fick hångla med åtminstone en kille per kväll.

Hon kände sig ledsen, osynlig, ful… hon såg en kille hon hade snackat med under kvällen och gick fram till honom. Han rökte med sina vänner och jag tog fimpen av honom. Den var så gott som tom så jag släckte den på min handrygg. Sen frågade jag om han hade någon kniv på sig. Han tittade snett på mig när han svarade nej . Kom springande efter mig när jag gick vidare till nästa med samma fråga. Han tog min hand och ledde mig i väg från parkeringen. Jag sade att jag ville göra något med någon, men ingen hade varit intresserad ikväll. Han gick tyst en stund innan han frågade hur långt jag ville gå. Jag vet inte svarade jag.

Tvetydig fråga

Efter en stund tog han min hand och ledde in mig på en gård med ett stort garagetak. Där mot en bil började han hångla med mig. Hans ivriga tunga vittnade om att han nog varit intresserad en längre tid. Mot min mage kände jag en hård bula genom hans byxor. Han började kyssa min hals och drog upp min kjol. Plötsligt insåg jag den dubbla bemärkelsen i hans fråga och insåg att jag troligen skulle förlora oskulden nu.

Jag knäppte upp hans bälte och märkte hur han drog efter andan. Jag lät hans byxor falla ner till hans fotknölar. Jisses vad han kändes stor i min hand, större än någon annan kille jag handskats med tidigare. Men då var han ju också äldst av de män jag ”umgåtts” med. Han lade sig ner på rygg och trädde på en kondom, jag satte mig grensle och försökte styra in honom. Det var svårt, jag var så trång och han så stor. Gång på gång gled han utanför längs mina läppar i stället. I något skede fick jag ändå honom in i mig. Han kupade händerna om mina bröst medan jag långsamt rörde mig på honom.

Jag blundade och försökte känna efter känslan jag brukade få när jag onanerade. Men den kom inte. Efter en stund grep han tag i mig för att få mig att sluta. Jag måste sett ut som ett frågetecken för han sade att han redan hade kommit. Jag steg av honom och vi rättade till våra kläder innan vi gick tillbaka till festen. Där hade jag förlorat oskulden, högstadietjej som bara ville hångla en stund egentligen. Och inte hade jag njutit av det heller…

Eftertankar

Tror det är många av oss som har en första gång som inte blev riktigt som vi hade föreställt oss. En första gång på en konstig, oväntad plats, med en person vi kanske inte riktigt kände eller hade känslor för… och speciellt för oss kvinnor tror jag att första gången ofta blev utan orgasm. Vilket är väldigt synd eftersom sex är något vackert, njutningsfullt och bra. Och första gången kan komma att påverka hur du ser på sex i fortsättningen.

Nåja. Första gången är bara en gång. Och eftersom det är första gången är det ganska omöjligt att veta vad man gillar. Visst, man kan ha masturberat en hel del. Men det är ändå inte samma sak som att någon annan faktiskt gör något med din kropp. En fitta känns inte likadan som din hand eller fleshlight, en kuk känns inte som en dildo eller vibrator… you get my point.

Värna om din oskuld?

Kanske därför det aldrig är att föredra att ha sin debut under påverkan av rusmedel. Så du varken vet vad du vill, hur du vill eller känner hur det egentligen är för dig. Smärtan som de flesta kvinnor upplever vid debuten när mödomshinnan spricker. Att då en kuk beviljas tillträde så brister en hinna som ”skyddat” ditt inre…

Det här är ändå hur min första gång gick till. Under en tid i mitt liv då jag mådde väldigt dåligt i mig själv. Då jag mätte mitt värde i hur många pojkar som ville kyssa mig under ungdomsdanserna. Och jag fick höra att jag var sexig, skön, bra på att kyssas, min fitta kändes skön och att jag var bra på att runka. Något sådant hörde jag inte efter min första sexakt. Den var som den var. Ännu idag så är jag inte säker på att han faktiskt kom eller att han faktiskt var inne i mig…

Det vet jag ändå att efter det så hade de alltid någon ordningsvakt ute vid bilgaraget när det ordnades ungdomsdanser. Antagligen hade något hittat kondomen vi lämnade efter oss… två oskyldiga ungdomar som hade det lite roligt i mörkret. Eller, oskyldiga var vi väl inte längre efter detta, inte i den bemärkelsen åtminstone.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *