Recension: How to build a sexroom

Detta inlägg blir en recension: “How to build a sexroom” på Netflix. I korthet handlar serien om Melanie Rose som designat åtskilliga hem. Och hon har specialiserat sig på att designa rum för sex. Sexrum, erotiska rum, vuxnas lekrum, vad du nu vill kalla dem. Det är åtta avsnitt, ungefär två rum per avsnitt presenteras. Åtminstone ett rum blir klart i varje avsnitt.

Personerna som vill ha rummen är, tack och lov, många olika. En äldre medelålderskvinna som just blivit singel. Ett kvinnligt och ett manligt homosexuellt par. Några “vanliga” par med mer eller mindre vardagliga problem. Och en polyfamilj som består av sju personer i förhållande med varandra. Är alltså upplagt som en bred samling. Vilket borde ge en bredd i rummens utformning också.

Extravagant men sexigt

Jag var väldigt orolig för att rummen skulle bli alltför fokuserade på sex. Eller inte alls fokuserade på sex. Och att det skulle bli med saker en “normal svensson” inte skulle ha råd med. Och så klart blev det lyxiga rum med inslag man inte kunde drömma om. Men det är väl meningen i ett program med en inredare och en egen byggare. Jag menar, om man kan använda hammare och spik så kan man förverkliga mycket. Själv är jag ganska tummen mitt i handen. Så om vi någonsin bygger något får min man ansvara för det.

Men rummen var som sagt lyxiga. Med detaljer som anknöt till sex överallt. Peniskrokar, penisformade blommor… Men det fanns också direkta sexuella saker. St. Andrews Cross till exempel. Alltså det X-formade korset där man kan spänna fast händer och fötter. Absolut en av de saker som jag skulle vilja ha i vårt sexrum. Och annat som hör till, för mig, obekanta lekar inom sex. Såsom wet-sex (alltså urinering).

Bild från Google

Vårt sexrum

Så klart lade serien igång tankarna kring ett eget sexrum. Men det är flera år till det. Innan vi får ett ledigt rum som vi kan omvandla till en lustens lya. Är det ändå på önskelistan? Absolut! Jag ser dock framför mig hur man kunde göra som ena paret och bygga en egen liten stuga på gården. Ämnad enkom för lekar. Vi har utrymme på gården. Läste bygglovslagarna håller på och uppdateras. Så det vore ingen omöjlig lösning heller.

Jag nämnde redan att jag vill ha ett St Andrews Cross. Och gärna någon form av bänk med flera olika alternativ för fastspänning. Förstås en säng. Och en sexgunga. Leksaker, tja. Vibrerande leksaker ger mig nästan ingenting om jag ska vara ärlig. Tycker vibrationerna känns obehagliga. Vill hellre ha leksaker som rör på sig. Om det då är att de far fram och tillbaka eller suger. Såsom Satisfyer pro 2 jag recenserade tidigare (här).

Tycker jag att ni ska se?

Alltså det är underhållande. Det är en kort serie. Den är ganska kul mellan varven. Man får tips till rummet. Och de har även lite info om bland annat piskning, att vara domina. Så absolut tycker jag ni kan lägga några kvällar på att se igenom serien. Kanske lyckas ni ta den som underlägg för att diskutera vad ni gillar och inte gillar? Eller får ett tips på något att pröva på i ert sovrum. Något som inte kräver ett specifikt rum.

Över lag är det väl aldrig fel att se på något som har med sex att göra? Eller förhållanden. Det kan alltid ge något åt personen(/rna). Till ert förhållande. Eller ditt framtida förhållande. Så hopp hopp, lägg på tv. Poppa popcorn och ta fram anteckningsblocket så ni får fundera tillsammans. Eller du ensam till framtiden.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *