“Jag har saknat dig”-sex

Hon kom in genom dörren och snubblade över sin mans väskor. Han hade visst kommit hem nu. Glad i hågen plockade hon upp matkassarna. Han syntes inte till ännu, troligen satt han och spelade. Sakta smög hon upp för trappan. Rummet var mörkt och täcket tjockt. Hon böjde sig över täcket tills hon hittade hans huvud. En lätt puss var allt som behövdes för att väcka honom. Han drog ner henne i sängen och slog armarna om henne. En okänd doft mötte hennes näsa, ett annat schampo på hotellet. Det var hans förklaring. Fast hon hade gett lov att vara med en annan kvinna. Hon borrade in sitt ansikte mot hans bröstkorg.

Efter en stund sökte hans hand sig ner längs hennes kropp. Hon darrade av förväntan att den skulle nå hennes sköte. Sakta smekte han henne ovanpå kläderna innan han drog ner hennes byxor. Han drog ner sina egna också och hon kände av hans stånd mot sitt lår. Hans hand smekte utanpå trosorna. Hon ville så gärna känna hans hand innanför, mot sin hud. När trosorna åkte av drog hon efter andan, äntligen! Hans fingrar dansade över hennes klitoris. Åkte in och ut i henne för att egga henne till orgasm. Som hon hade längtat efter hans händer. Hon kände hur kroppen började pulsera och skaka, sekunderna efter gnydde hon högt när orgasmen svepte genom henne.

Rond två

Hon andades tungt när orgasmen ebbade ut. Men han var inte färdig ännu utan svängde henne på sidan. Hans kuk var hård och redo att hamra sig in i henne med hårda, korta, snabba stötar. Andhämtningen var snabb för dem båda och hon kände hur hans kropp spände sig. Hans kuk pulserade i henne när han tömde sin säd i hennes sköte. De låg och andades en stund innan han plötsligt började smeka henne igen. Hon slöt ögonen och njöt av att få mera uppmärksamhet. Det gick inte lika snabbt för henne nu, men hans fingrar arbetade flitigt. När hon närmade sig sin andra orgasm frågade han om hon vill pröva en trekant. Ja svarade hon samtidigt som orgasmen svepte genom henne en andra gång.

Hon trodde att det skulle vara slut med det och slappnade av. Men han hade andra planer och svängde henne igen. Hans kuk var hård och redo igen för att ta henne. Hon kom av sig lite men njöt till fullo när han lät den glida in igen. Det räckte längre innan han kom igen, men desto hårdare istället. Hon hörde hur han bet ihop käken för att bara släppa ut ett väsande när han kom i henne. Så härligt och skönt, men förbryllande. Han ville ju aldrig ha sex två gånger efter varandra. Hon frågade av honom om han tränade inför en trekant och han svarade svävande.

På kvällen tyckte han att de skulle logga in på Xperience United. De hade inte varit online där på väldigt länge. Men inför helgen hade hon betalat ett års medlemskap igen. För i helgen hade hon hoppats han skulle rullat runt i sänghalmen med någon annan kvinna. För att få lite mera krydda till deras sexliv. Det hade visst räckt med möjligheten…

Swajpa vänster eller höger

På kvällen stekte han lövbiff åt dem med klyftpotatis och kryddsmör. Hon öppnade en lonkero och väntade på att han skulle bli färdig. Efter maten tyckte han att hon skulle logga in på XU. De sökte efter andra par som bodde i staden. Det fanns en hel del och de bläddrade genom dem snabbt. Plötsligt upptäckte de ett par som de kände. Känslan var surrealistisk, men de skulle aldrig med dem bestämde de fort. Men tanken på att det andra paret skulle sett deras profil var både eggande och oroande. Han föreslog istället att de skulle bläddra bland profiler och swajpa. Swajpa ja eller nej om man var intresserad av dem/n. Som vanligt fick han ta alla kvinnor, hon skulle ta männen och de turades om med paren. Men det kom inga ensamma män. Till sist kollade de igenom evenemangen och anmälde sig till en par intressanta.

Han tyckte de skulle gå upp. Klockan började vara mycket och de skulle båda upp tidigt nästa dag. Väl uppe slog han armarna runt henne på nytt. Hon var naken som vanligt, ville alltid sova naken med honom. Hans händer vandrade ner på hennes kropp igen och började smeka henne ivrigt. Viskade i hennes öra om vad han ville hon skulle göra med en annan man. Vad de skulle göra med ett annat par. Eggade henne med sina ord och fantasier medan han smekte henne. Hon kunde inte vara tyst, inte heller ligga stilla. Som hon hade längtat efter att höra honom prata snuskigt. Efter vad som kändes som en evighet lät han äntligen sin kuk glida in i henne.

Upphetsande prat

Han tog henne sakta, hårt, ytligt och djupt om vartannat. Allt medan han frågade om det skulle vara skönt om en annan man skulle göra det med henne. Han målade upp en väldigt tydlig bild av vad som skulle ske med henne. Hur hon skulle bli knullad av den andra mannen i hans hus. Hon kom nästan samtidigt som sin man. Hon höll om honom en stund och frågade om han faktiskt ville det. Att hon skulle fara ensam med en annan man. Men då skulle det ju inte längre vara något de gjorde tillsammans. Swingandet var ju deras gemensamma hobby.

Hon sov så gott men vaknade ändå en timme före väckarklockan. En blick på sin man berättade att han också hade vaknat. Hon gav honom en lätt puss på pannan och han slängde armen om henne. Drog henne närmare sig och lät sin hand vandra ner mellan hennes ben igen. Otroligt hann hon bara tänka innan han åter smekte och eggade henne. Fantasierna fortsatte men nu med ett annat par. En man och en kvinna som båda var med henne. Hon kunde inte hålla sig utan exploderade i flera orgasmer medan han pratade. När han lät sin kuk glida in i henne fortsatte hon att måla upp bilder åt honom. Snart kom han hårt och djupt i henne innan de båda somnade om. En liten stund senare väckte klockan henne och hon gjorde sig redo att fara.

Eftertankar

Så min man var inte med någon annan kvinna. Fast jag gav honom “green card” att göra det. I ärlighetens namn trodde jag inte han skulle göra det heller. Men jag var tudelad till tanken på att han skulle det. Jag skrev till och med åt honom att VI behöver det. Hans sänghalms-äventyr kallade jag det. XU medlemskapet hade blivit obetalt i samband med Coronan. Nu köpte jag ett år för att han skulle ha lätt att söka efter en kvinna under helgen. Istället blev det vi som sökte efter par och evenemang för framtiden.

Har jag något emot det? Nej absolut inte! Det blev ju bättre än jag hade föreställt mig. Fast jag först var tveksam till varför han plötsligt orkade två gånger efter varandra. Var extra kramsjuk och kåt av sig. Men det var precis vad jag hoppades skulle hända efter helgen, med eller utan annan kvinna. Och då påstår han ändå att det inte gör gott för honom och mig att han far bort. Det bästa som finns för sexlivet är ensamhet och egentid. Att få göra det man tycker om Ensam ibland.

Dessutom var jag borta fem dagar efter detta. Så hur mycket saknade vi varandra efter det…?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *