Första besöket på Wildclub

Utanför Helsingfors i Finland finns det en klubb som heter Wildclub. En klubb för sexuellt öppensinnade. För swingers eller singlar som vill träffa andra sexsugna singlar/par. I samband med att de reste hem från Tallinn gick de med på en community för swingers, Xperience United. Och på den communityn annonserades Wildclubs evenemang ut, samt många som flitigt deltog i dem.

De bestämde sig för att besöka klubben en helg, en lördag. De hade inga förväntningar, eller jo kanske hon hade det. Hon tänkte väl kanske att det skulle finnas lika mycket action som det hade funnits i Tallinn. Men de såg att det skrevs att på en ”vanlig” kväll får det endast komma fem utvalda extra män (singelmän). Fem män tillsammans med x antal par och singelkvinnor (ingen begränsning på kvinnorna). De tänkte inte mera på det utan tänkte att det säkert blir bra för det. Säkert finns det villiga partners så det räcker och blir över ändå.

Anländer till klubben

Så hon hade en tanke att det skulle bli action. Han for mest för att se vad det var för plats. Väl där insåg vi snabbt att vi var långt ifrån enda nykomlingarna. Ärligt talat var det fler nykomlingar än ”vakio” (stammisar). Något som ett annat svenskspråkigt par informerade dem om. Så action under kvällen var väldigt låg, för alla utom de som kände varandra från tidigare.

Extramännens ”uppgift” var att tillfredsställa kvinnor som behövde det. Så hon tänkte att hon skulle få en av dem. Men när hon frågade en av dem så blev hon nekad. För han orkade inte just då. Okej, det kunde bra hända tänkte hon. Men bara en par minuter senare såg hon honom balls deep i en annan kvinnas fitta.

Lite action till sist

Det tog på hennes självförtroende att ha blivit nekad. Hon som aldrig blev det i sin ungdom. Men hennes man hittade nog en annan extraman som var intresserad. Men hon var för avtänd för att det skulle vara skönt. I stället gjorde hennes vestibulit och sköra slemhinnor sig påminda så det mest sved eller tog ont. Samtidigt så fick hennes man en förfrågan om han ville hjälpa till att tillfredsställa en annan kvinna. Hon såg inget av det, hon ville inte ens se det. Men han berättade att han hade bara hunnit fingra henne en stund. Sen hade hon kommit och de hade tackat honom för hjälpen och gått.

Däremot hade hennes man mer sex med henne än någonsin. För att se på andra verkade absolut göra honom kåtare än vanligt. Ännu när de (efter en massa strul med taxiskjutsen) kom tillbaka till hotellet så var han kåt på henne. Och tog henne. Medan han viskande frågade om hon hade gillat när den andra mannen tog henne. Om hon skulle vilja bli knullad på nytt av någon annan…

Eftertankar

Så första gången vi besökte Wildclub var inte så lyckad. Inte för mig i alla fall. Men jag hade väl trott det skulle vara mera likt Club 69 i Tallinn och därför haft för stora förväntningar. Och jag var inte riktigt mig själv. Jag var utbränd, deprimerad och hade dessutom stora problem med självhat angående min kropp. Och valde ändå att ta på mig en outfit som inte kändes som jag.

Jag borde bara gjort som min man. Farit dit med öppet sinne för att spana in stället först. Men sån är inte jag. Jag får alltid förväntningar och förhoppningar, oavsett vad det gäller. Vilket kan både vara bra och dåligt. Beroende på hur nära dem jag kommer sedan.

Wildclub som plats

Men angående Wildclub i sig själv. Det var underbar lokal! Många rum att leka i, stora utrymmen, välordnat (troligen tack vare värdinnan Villi-Ira och hennes ”man”). Och kändes säkert på ett helt annat sätt än det hade gjorts i Tallinn. Ingen var för full, alla frågade varandra om lov först. Det fanns ordentligt med skålar fulla med kondomer och glidmedel i varje rum. Uteterrass med tak och glasväggar så inte var för kallt trots höst.

Reglerna var klara och de introducerades vid ”infon”. En drag Queen uppträdde under kvällen. De bjöd på salt mat, bål, saft och annan dricka fick man ha med själv. Som jag sade så kändes det mycket säkrare. Men kanske Club 69 skulle gjort det om jag varit in på deras hemsida. På Wildclubs fanns det ordentligt uttryckt reglerna om samtycke och hur man skulle agera om någon gjorde något utan lov.

Men oavsett hur denna kväll hade gått så funderade vi på fortsättningen. Ingen av oss var riktigt sugen på att ”dejta” ett annat par eller singeltyp. Vi ville hålla oss till fester och klubbar. Efter denna kväll var jag fundersam.

Men vi läste på om deras olika fester och beslöt oss för att pröva fara en gång till. Och det berättar jag mera om i ett nytt inlägg…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *