Sexuellt oerfaren tonåring

Hon dansade i sin lilla topp och sammetsbyxor. Det var inte många på denna fest men hennes moves drog snabbt uppmärksamheten från några danskunniga killar till henne. Det var inte svårt att slippa nära henne och att ge henne en kyss eller två. Hon var bara fjortis men med välutvecklad kropp och väldigt utmanande stil då redan. Hennes vänner funderade om hon var säker men cidern i blodet gjorde henne våghalsig och fräck. Klart hon ville hångla med denna man.

Han drog med henne ut för att ta lite frisk luft. Höll hårt om hennes midja när de gick runt hörnet av huset. Han tryckte upp henne mot väggen och började kyssa henne. Hon kysste honom tillbaka och njöt av uppmärksamheten han gav henne. Hans händer drog ner hennes lilla topp och han kysste hennes bröstvårtor. Kylan fick dem att hårdna fast hon mest tyckte det tog ont när han nafsade i dem.

Han lät sin hand glida ner i hennes byxor och hon drog efter andan. Genast lät han ett par fingrar glida in i henne hårt. Rörde dem fram och tillbaka en stund medan han kysste hennes läppar. Och med sin fria hand öppnade han sina byxor och tog fram kuken. Han försökte tynga ner hennes huvud men hon skakade på huvudet. Istället tyngde han kuken mot hennes mage så förhuden drogs fram och tillbaka.

Så ful den är…

Fy vad hon tyckte kuken var ful. Det var första kuken hon såg på riktigt och inte bara på bild eller film. Inte ens då hade hon faktiskt sett den utan det var alltid fokus på kvinnans fitta. Han mumlade något och utan att veta vad han hade sagt svarade hon nej. Hon ville inte göra något mer alls med denna man. Intresset för att kyssas eller ens röra vid honom, eller ens bli berörd mera, hade försvunnit.

Han fortsatte ändå att tynga sin kuk mot hennes mage och röra på sig så den stimulerades mellan deras kroppar. Så kände hon hur han stelnade till i hela kroppen och hörde hur han stönade högt. Hon tittade ner och tänkte nästan spy. Hon såg hur en vit sörja kom ur toppen på hans kuk och lämnade på hennes bara mage. Efter det gick hon på wc för att torka bort det och höll sig undan honom resten av kvällen. Hon hade inte alls gillat det och tänkte att sex kanske ändå inte var något för henne…

Eftertankar

Detta var egentligen min första bekantskap med det manliga könsorganet och hur deras njutning tog sig uttryck. Och minnet är suddigt av alltför många cider i en alltför ung tjej. Så jag vet inte om något mer hände eller inte, så här var det i alla fall. Och jag är glad att det troligen inte hände mer än så.

Men jag tycker fortfarande att kuken är mannens fulaste kroppsdel och har aldrig förstått idén med att sända dickpicks. En vältränad bröstkorg, fina ögon eller starka armar får mig att bli kåtare än en pinne som står. Eller, ve och fasa, en slak pinne som ser mera ut som ett dött djur än som en kroppsdel.

Varför vill män skicka bild på deras kukar? Jag menar, det är ju inte direkt att det är SÅ stor variation på dem. Längden, tjockleken, åt vilket håll ståndet står och om de har kvar förhuden eller är omskurna. Har man sett en av vardera sort så har man sett alla. I mitt tycke. Men då igen så blir ju männen till sig av att se olika kvinnors bröst. Fast de också är i mångt och mycket väldigt lika varandra. Två kullar med varsin brun fläck ganska mitt på, bara storleken och formen som varierar. Så antar att det genom deras logik skulle vara lika tändande för kvinnor att se deras kukar.

uppskatta på annat sätt

Sen som vuxen så har jag börjat uppskatta deras kukar på ett annat sätt. Fortfarande inte utseendemässigt men för den njutning den kan ge. Hur skön den kan kännas i fittan, munnen eller till och med i röven. Hur god den kan smaka nytvättad och hur salt sperman kan vara när han ätit hälsosamt. För ja, maten inverkar på hur sperman smakar. Likaså lär den påverka hur fittsaften smakar, men inom det har jag ingen erfarenhet. Om du som läser vet mera om det får ni gärna kommentera! Och jag låtsas verkligen inte veta hur det kommer sig. Att det påverkar eller vilka livsmedel som gör det gott eller äckligt.

Men oj vad jag kom mig långt ifrån mitt minne nu. Ännu som vuxen känns det mer som ett övergrepp än som något sexigt. Varför? Jag sade nej, men han slutade inte. Han fortsatte försöka få göra mera. Och minnet har varit till stor delar blockerat av mitt eget psyke. Men så som beskrivet, så minns jag det…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *