Det tabubelagda ämnet analsex

Det tabubelagda ämnet analsex. Något som många förknippar endast med homosexuella män. Men det är ju så mycket mer än så. För både kvinnor och män.

I denna text avser jag alla former av penetrering i anus. Oavsett om det är med en kuk, dildo, finger eller annat objekt. I vanliga fall talar man väl endast om analsex när det är en kuk som penetrerar anus. Och stimulans av anus vid andra former.

Vem bestämt det?

Varför är analsex så tabubelagt? Speciellt för män. Troligen för att det haft en stämpel av att förekomma endast vid homosexuella relationer mellan män. Samt vid HIV/AIDS första uppmärksammade våg spreds det främst bland homosexuella. Då förklarades det med deras syndiga leverne och det faktum att de idkade analsex. Så att ha analsex sågs som smutsigt, sjukdomsspridande och att man hade homosexuella böjelser. Och synen på homosexuella var ju som den var, jag tänker inte gå in desto mera på det. Men som tur har man numera en mera nyanserad bild av homosexualitet.

Så myndigheter och speciellt kyrkan har satt sin prägel på uppfattningen av analsex. Det är kanske den formen av penetrering som är mest tabubelagt ännu i dagens samhälle (alltså stimulering och användning av det specifika hålet i jämförelse med oralt eller vaginalt). Iallafall är det ett ämne som få vill diskutera eller beröra som gäster på lustpartyn, och nämner man att männen har sin G-punkt i anus så skruvar de flesta män på sig och försöker till och med förneka det. Ledsen killar, ni kan inte förändra biologin och konstruktionen. Däremot har män inga problem att erkänna att det är något av det skönaste när de får gå och skita, månne det kan ha att göra med den omtalade G-punktens position?

Kvinnorna då?

Kvinnor har troligen varit emot det eftersom de redan har sitt specifika hål konstruerat för penetrering och det känts smutsigt. Men för många kvinnor kan analsex ge en ny dimension till deras njutning eller sexliv, så länge det görs på rätt sätt.

Vad menar jag med rätt sätt? Tja, det är som sagt gjort för att hålla saker inne och ute. Inte som vaginan som är skapad för att ta emot vid rätt stimulans. Så att tänka man kan tuta och köra genast vid analsex bäddar för smärta. För att ta det från början hur jag ser på rätt sätt:

Förspel så att hen (detta gäller ju både för män och kvinnor som ska få analsex) blir ordentligt kåt (och våt som kvinna), troligen behövs mera glidmedel på och i anus, lägg hen i en bekväm ställning (är individuellt), kanske låt ett finger först cirkla runt anus och in försiktigt, försiktigt röra det fram och tillbaka för att vänja hen vid tanken så hen kan slappna av, sen försiktigt låta objektet (kuken eller leksaken) röra sig mot anus och försiktigt penetrera med endast toppen, ta det lugnt och sakta föra in mer och mer, genast avbryta och backa om hen upplever smärta av något slag. Om allt detta går bra kan de tillsammans pröva på att göra det hårdare och djupare, men endast om hen som tar emot känner sig bekväm med analsexet.

Egna erfarenheter

Första gången jag prövade analsex gick det inte rätt till, han tog det verkligen inte lugnt om man säger så. Och senare i ett skadligt förhållande gjordes det mot min vilja upprepade gånger. Så jag fick sån motvilja kring blotta tanken på analsex. Det tog nästan sex år innan jag kunde tänka mig testa på det igen. Men nu med en man som verkligen lyssnade på mig, visste vad jag varit med om och därför tog det extra försiktigt.

Första gångerna vågade vi bara lite, eller jag. Till sist lät jag honom komma helt in, men jag tyckte det var för smärtsamt så han fick återgå till ”vanliga” hålet. Men jag ville han skulle pröva lägga in den igen, och förvånansvärt nog kändes det inte alls lika illa andra gången han lade in den i mig. Så han fick fortsätta, och när jag väl lyckades slappna av var det riktigt skönt. Tills glidmedlet började torka ut. Då började det kännas obekvämt igen, men det var just innan han kom och fyllde mig med sin sperma.

Analsexets framtid för mig

Nu har det prövats några gånger, trots mina hemorrojdbesvär. Fortsättningsvis är den första fullständiga penetreringen väldigt obekväm och smärtsam, men efter en paus går det oftast bättre på nytt när ger det ett nytt försök. En fantasi jag har så är att jag skulle få ha två män samtidigt, i varsitt hål. Men då behöver mitt anus bli mera vant med penetrering. Hittills har vi prövat med en tapp åt mig samtidigt som han tar mig, eller han använder en dildo. Det är väldigt intensiv känsla men så otroligt skön samtidigt. Så hoppas det sker oftare och snart kan pröva med äkta dubbel penetrering…

5 thoughts on “Det tabubelagda ämnet analsex”

 1. Märkligt det där att så många hetero män förknippar en sexteknik med homo.
  Det är personen vi blir tänd och förälskad i inte en kroppsöppning
  Är gay men aldrig haft det, vet inte om jag vill testa verkar knepigt

  1. Instämmer helt med dig!
   Angående knepigt så har jag fått en del tips om hur göra inför/under analsex för att vara behagligare. Men innan jag delger dem vill jag ha prövat på dem själv
   Men låt inte knepighet vara det som hindrar dig från att pröva ❤

 2. Älskar analsex både ge och få och frugan får sjuka orgasmer när man smeker anus och för in ett finger eller lite mer.

  Kram Väröbacka

 3. Pingback: Vår "egen" sexdejt - Stygga Frun

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *