En spontan dubbeldejt

Vi hade en kväll ledig. Föreslog att vi skulle fara in till staden. Träffade ett par på kaffe. De skulle få besöka av enas mamma senare så fortsatte inte tillsammans. Satte oss på en uteservering på en drink. Skickade hit och dit med olika medlemmar från . Ett par bjöd in oss på en spontan dubbeldejt. Fast de egentligen skulle gå och sova. Men vi hade längre stund redan velat se vem de är. Nu skulle vi få chansen.

Jag körde. Kom oss fram till rätt höghus och hon råkade komma ut med deras hund samtidigt. Hennes man såg ut från balkongen då hunden skällde så på oss. Vi gick upp till deras lägenhet och satte oss i deras soffa. Hon kom in tillbaka med deras hund efter en liten stund. Han satt i en fåtölj och hon satt på divandelen av soffan. En bra bit ifrån min man. Och hunden höll sig emellan dem två. Som vanligt blev den riktigt bra kompis med min man.

Så otroligt lång startsträcka

Småpratade en god stund. Tv var på så min blick drogs dit gång på gång. Kom aldrig riktigt igång med någon diskussion. Och de hade sagt de helst inte gjorde något på första dejten. Men blev heller aldrig att de “slängde” ut oss för att de skulle velat sova. Så satt där. Såg också på Harry Potter och halvblodsprinsen en bra stund. Efter den hittade vi Indiana Jones och Kristalldöskallen (eller vad den 4de heter). Under HP visade hennes man att han hellre såg på porr via telefonen än HP. Men hon och jag gillade båda HP.

När min man var på wc ville de visa mig lägenheten. Det var en stor lägenhet. Efter det så satt min man och hon närmare varandra. Men hunden ville fortsättningsvis vara mellan dem. Hunden juckade annars mot sin leksaksboll typ konstant. Så den var bra mycket kåtare än vi var. Min man drog ner mig i hans famn. Hennes man satt bredvid henne. I något skede lade hon handen sådär strategiskt nära min man. Och såg han lät ett finger smeka hennes handrygg. Utan att hon drog undan.

BIld av Long Nguyen från Pixabay

Så det blev sex till slut

Så han rörde vid henne mer. Började smeka henne mellan benen. Likaså mig. Jag satte mig upp ur hans famn så han kunde fokusera på henne. Hennes man kom bredvid mig. Jag var inte alls attraherad av honom. Men då min man ville ha henne. Och hon ville ha honom så… jag har haft sex med oattraktiva karlar förr. I något skede steg hon upp och sade något om massage och de gick till deras sovrum. Jag lämnade kvar i soffan med hennes man. Vi hade börjat smeka varandras ben och nu kysstes vi.

Han steg upp och tog med mig till gästrummet. Smektes och oralsex där. Plötsligt lyfte han upp mig och sänkte mig ner över sin kuk. Utan kondom. Jag red honom en stund då. Men i bakhuvudet var paniken ett faktum. Fortsatte att försöka ha sex en stund. Hörde hur min man fick henne att njuta. Och sen såg jag dem gå tillbaka till vardagsrummet. Min “dejt” så sade själv han inte kunde komma. För full. Så vi avslutade ganska fort. Som tur.

Dåligt samvete

Min man såg nog att det var något fel när vi kom. Och jag hintade om att jag ville fara. Så vi ursäktade oss och for hem. I bilen frågade jag om de hade använt kondom. Och det hade de. Jag erkände då att vi inte hade det. Att jag inte hade hunnit reagera ens. Han funderade om det är lättare för män eftersom de alltid har fickor på byxorna så kondomerna är med. Medan vi kvinnor, om vi har kjol som jag hade, inte har de alltid nära till hands. Och så är det ju. Nog hade jag kondomer. I väskan. Som lämnade i vardagsrummet.

Oavsett så funderade vi fram och tillbaka kring det. Hur det skulle kunna undvikas bli ett problem. Och egentligen borde det väl tas upp när man märker det börjar bli hett. Då senast borde man diskutera igenom regler såsom kondomer och annat. Men nu blev det inte gjort. Väldigt sällan som vi gjort det. Är väl egentligen bara med det andra paret vi träffade (läs HÄR) som det gicks igenom. Och startsträckan som de hade var alldeles för lång. Min man sade det att han hade menat avbryta kvällen redan tidigare, men då började vi se på HP. Men hur som haver. Nu hade vi träffat dem. Och för mig räcker det med en träff. Min man tyckte dock om henne så vi får se…

1 thought on “En spontan dubbeldejt”

  1. Pingback: Lite kul under Pride - Stygga Frun

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *