På kryssning med swingers

Väskan skulle packas. Hur mycket kläder behöver jag? Hurdana kläder? Kan jag ha urringat på en båt med barnfamiljer? Hur många par trosor? Vad ska min man packa med? Sexleksaker? Hinner och vill vi ens använda dem? Ja, mitt huvud var fullt med frågor. Vi hade bestämt oss för att fara på kryssning. En kryssning som ordnades via . Med andra ord skulle det vara runt 500 swingers på samma båt. Ganska många, eller hur?

Jag fick packat väskan. Behövde göras då skulle jobba sent alla dagar. Barnen fördes till barnvakter. Vi gick spända och sova kvällen innan. Vi skulle tidigt iväg nästa morgon. Så vi behövde få sova ut. Tåget ner till huvudstaden skulle ta ungefär tre timmar. En vän följde med på samma tåg. Som skulle på samma kryssning. Och på tåget träffade vi ett annat par som skulle på båten. Satt och pratade i restaurangvagnen med dem. De var riktigt trevliga.

Hur minnas alla?

Framme vid hamnen satte vi oss vid ett bord. En drink vid bistron. Kom andra, de bjöd in oss att sitta vid deras bord. Presentationer av våra nick till höger och vänster. In på varandras profiler och “todenna aidoksi” (verifiera varandras identiteter). Massa skratt, massa vinkningar åt förbipasserande med samma vackra orange armband. Det var vårt kännetecken. XU-rannekke (-armband). Orange/röd gummiarmband med Xperience United skrivet i vitt. Då kunde man vara säker på att personen du har framför dig finns på communityn.

Vi hade valt en bättre hytt. Så vi fick gå ombord bland de första, en halv timme före de andra. I hytten packade jag upp lite i skåpen och bestämde mig för att byta om färdigt. Men innan jag hann börja hade min man böjt ner mig över sängen. Drog ner mina byxor och sina och lät den glida in i mig med full kraft. Blev bara ett snabbt knull, men ibland är det de som är skönast.

Från Pixabay

Umgås och lära känna

Röd/svart leopardmönstrad klänning med massa bälten och kedjor. Kaulapanta (choker, halsband) av läder med svart slave-ring. Min man hade kopplet att spänna fast i det. Om han hade lust. Svarta stay ups. Svarta daemonia-stövlar. Satt i loungen och pratade med några andra som också hade bättre hytt. Men vi hade mat ganska tidigt. Buffé hade vi valt. Inte så wow egentligen men det var mat. Min vän satt med oss. Det var meningen att vi skulle vara ganska många länkade ihop till ett och samma bord. Men det hade de ingen koll på så alla hamnade på olika ställen. Däremot kom två män och presenterade sig för oss och satt med oss en stund. Men vi ville gå till taxfree. Så var ganska fräck och bad min vän lämna kvar med han som ännu åt.

Fast, det betalade sig eftersom hon hade fått ett riktigt skönt ligg av honom efteråt. Vi gick mellan båtarnas pubar. Träffade folk, stannade och prata. Presenterade oss. Av någon anledning känner alla igen vårt nick från communityn. Fast då igen har vi ganska speciellt. Det var förbud att dansa, tyvärr. Dumma corona som stal min favorit från mig.

Exhibionistiskt

På nattklubben såg vi på en dansshow, pratade med en massa människor. Men det lossnade inte riktigt att bli fysiskt med någon. Så satte vi oss med några andra, jag i min mans famn. Plötsligt kände jag min mans hand glida längs mitt lår. Klänningen var väldigt kort. Så hans hand var ganska fort under min kjol. Under mina trosor. Smekte mig. Särade på mina ben så troligen alla såg rakt in under min kjol. Smekte mig mer och mer. Gav mig en orgasm. Slutade ändå inte. Småskrattade i mitt öra då han märkte hur svårt jag hade att sitta stilla. Obönhörligt fortsatte han smeka mig fast jag hade kommit.

Jag tappade räkningen på hur många orgasmer han gav mig där och då. Men jag älskade det. Min första reaktion var att dölja allt som hände. Men sen gav jag mig hän. Jag älskar när han visar upp mig. När han blottar mig. Eller när han smeker mig så andra kan se. Ja, jag är en exhibionist. En som går igång på att andra ser på. Tyvärr började båten gunga ganska häftigt just efter. Så jag blev illamående och fick söka mig till hytten. Skickade iväg min man att se efter någon efterfest. Om jag skulle börjat må bättre. Men det gjorde jag inte så han fick fortsätta ensam några timmar. Men han hittade tyvärr ingen annan dam. Den kvällen. Vi hade ju en och en halv dag till på båten… det får ni läsa om nästa vecka (HÄR).

2 thoughts on “På kryssning med swingers”

  1. Pingback: Kryssningens fortsättning - Stygga Frun

  2. Pingback: Dags för en kryssning igen - Stygga Frun

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *