Kryssningens fortsättning

Efter att båten hade börjat gunga på fredagen (läs här) och jag sov hela natten. Så vaknade jag av ett skönt, lugnt morgonsex med min man. Eller, jag tror att vi hade sex på natten också. Men det också bara något snabbt och vanligt. For på finare frukost med lugn stämning, smått och gott att äta. Såg några andra par också men vi var inte så sociala. Däremot fick vi ett meddelande från ett par vi hade försökt träffa i Tampere i samband med Privax (läs här). De ville vi skulle komma till deras hytt.

Precis som då var det svårt att “komma till skott”. Men till sist var de där då vi gick dit. Dörren var öppen. Han satte sig och jag i hans famn. Pratade lite, de berättade att de behöver fara och äta snart. Plötsligt började hon ge komplimanger om mina bröst. Och ville känna på dem. Uppmanade sin man att komma och pröva dem. Han uppmanade oss att pröva hennes bröst. Tog fram mina bröst ur toppen. Smekte hans kuk utanpå hans byxor. Drog upp mig ur min mans famn.

Annorlunda, spontant och skönt

Han satte mig på hyttsängen. Så jag fick suga av honom ett tag. Sen ville han jag skulle lägga mig. Han slickade mig lite. Sen fick hans fingrar jobba. Hon sög av min man. Hennes man dirigerade hur hon skulle suga. Annat fick inte min man göra med henne. Så hon sög tills han kom i hennes mun. Och genast beordrade mannen henne att komma och slicka mig. Med sperman i sin mun ännu. Alltså överföra min mans sperma till mig med munnen. Men hon var bra på att slicka. Så det var skönt. Och de, också, gav komplimanger om hur våt och kåt jag var. Vilket jag också var. Fast det var wierd as hell! Och plötsligt plockar de ner en riktigt tjock dildo. Förklarar åt min man att den är tvättad och ren. Om jag vill ta emot den.

Jag var osäker. Sade åt dem att den kanske är för stor. De lovade att ta det försiktigt. Och hon påminde sin man om det hela tiden. Så plötsligt var den i mig. Men den var kort, och tjock. Så den gick bra. Och det var skönt. Och jag kom. Men de ville jag skulle skrika. Så jag gjorde det. Och när jag hade gjort det var de nöjda. Antar jag. Åtminstone knackade det dessutom på dörren då igen. Så vi avslutade. Och vi klädde på oss hastigt. Inför andra som också är med i . På vägen bort konstaterade vi att det var konstigt. Och jag var tyst om att jag tyckte om det och var otroligt upphetsad av det hela. Dock berättade jag det i efterhanden.

BIld av StockSnap från Pixabay

En dam åt min man

Vi umgicks med några par. Träffade på en tjej som vi skickat med på XU. Det tog inte länge så märkte jag av intresset mellan min man och henne. Så jag beordrade min man att stryka henne i nacken. Och hon njöt av det. Så jag visste det skulle bli något. Bara min man skulle försöka. Så vi åt middag med henne (och andra). Efteråt skickade jag åt henne om hon ville komma på “fysisk förfest” till vår hytt. Skickade som min man. Så klart ville hon det. Och hon kom. Lade sig på sängen bredvid min man. Som strök över hennes rygg. Och på armen. Och de kysstes. Jag frågade om hon ville jag skulle vara med eller om hon ville de skulle vara ensamma. Hon var inte van med kvinnor. Så hon ville inte på så vis ha mig med.

Men jag lämnade kvar, på sängkanten. Satt och såg på barnprogram på tv. Medan min man och hon älskade bredvid mig. Hon njöt väldigt mycket av det. När han slickade henne, fingrade henne. Att suga av honom. Smaskade helt otroligt mycket när hon tog deep throat (djupt ner i halsen). Och min man stönade av njutning. Egentligen inte så mycket, men mer än jag hört förr. Så hon frågade om jag kunde visa vad han gillar. Jag svarade bara att jag hör han tycker om det hon gör. Hon red honom, jag fingrade lite på henne då. Men de avslutade bakifrån.

Känslokall, men fortsätter

Hon lämnade kvar på sängen en stund. Småpratade om XU och annat. Fick veta en kille jag hade skickat lite med hade försökt få henne att komma på kimppa (atså tillsammans). För vi skulle ha bett om specifikt henne hade han påstått. Sen gick hon. Och vi. Jag var väldigt avtrubbad. Jag minns inte ens om min man myste med mig eller henne efter deras sex. Hur som helst, min energi var slut. Jag hade fokuserat på att le, säga det var ok när någon av dem frågade. Gick till nattklubben på båten. Umgicks lite med andra. Satt och såg på en dansuppvisning. En kille från ett par kom bredvid mig. Han var väldigt schysst. Men lite blev jag fundersam då han skickade en massa meddelanden. Åt andra kvinnor. Med en bild av honom. Men han fick följa med till vår hytt. På min mans initiativ.

Jag sög av honom ett tag. Han slickade mig. Min man var i min mun samtidigt. Han slaknade mellan varven. Extramannen alltså. Jag red honom, han tog mig bakifrån. När jag stod på alla fyra sög jag av min man samtidigt. Och han runkade emellanåt. Jag fick hans sats i munnen. Och svalde. Det är så sällan det händer att jag var väldigt glad över det. Efter ett tag avslutade mannen och jag. Tror inte han var helt nöjd men jag orkade inte försöka mera. Men kände mig väldigt obekväm med att han ville hålla om mina axlar och mysa lite efteråt ännu.

Puss puss, god natt

Vi gick ännu runt på båten och hittade folk i puben. Kvinnan från tidigare kom rakt fram och kysste min man. Och mig. Och en annan kille vi bara hade hunnit prata lite med kom och hånglade med mig en stund. Men vi beslöt oss ändå för att avsluta kvällen där och då. Så vi gick iväg. Gick runt i båten för att se om fanns folk någon annanstans också, men det var tomt. Så vi fick en ganska bra natts sömn. Nästa morgon var det frukost, mysa tillsammans och inse att vardagen var här. Jag grät. Jag var inte nöjd sexuellt, och jag kände jag hade fått min man för lite. Och hon spökade i mitt huvud ännu.

Vi pratade en hel del på vägen hem i tåget. Och de följande dagarna om allt möjligt från båten. Vi bokade också en hytt till nästa stora XU-kryssning. På sommaren. Och funderade på att själva ordna ett evenemang under hösten.

3 thoughts on “Kryssningens fortsättning”

  1. Pingback: På kryssning med swingers - Stygga Frun

  2. Pingback: Svartsjuk på andra som swingers? - Stygga Frun

  3. Pingback: MFMF-dejt i nejden - Stygga Frun

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *