Vår första MFM-dejt

Vill först påpeka en sak: m står för male (man). F står för female (kvinna). Så långt tror jag alla förstår. Men, vet ni att ordningen på bokstäverna har betydelse? Står det FFM så är det en kvinna och en man, som är med en kvinna. Står det MMF, är det en kvinna och en man som är med en man. FMF, två kvinnor med en man. MFM, två män med en kvinna. Alltså, den första och sista gör något med den i mitten. Och första och sista gör inget tillsammans (oftast). Så kom ihåg det om ni någon gång ska skriva om en trekant.

Men ja, vi har haft vår första planerade dejt med en extra man. Vi hade träffat honom och umgåtts på ett afterwork (AW) via . Inte skrivit om det eftersom det inte hände något, men det var dagen före Wildclubs lilla julfest. Min man hade kommit bra överens med honom. Själv hade jag knappt hunnit prata med honom. Men att min man kom bra överens med honom var väl den avgörande faktorn. Så inför julen skickade jag och hörde mig för hur han hade det. Han hade haft det jobbigt berättade han på AW. Och han sade att han gärna ville ha något kul att göra. Om vi behövde hjälp eller bara ville umgås.

Nervös, förväntansfull, rädd, glad…

Vi kunde fara på besök under mellandagarna. Vi fick skötare åt barnen. Han hade inte sina barn hemma. Hans grannar kunde inte komma över (också med på XU) så det skulle bara vara vi tre. Jag behöver väl inte påpeka att jag var väldigt nervös? Jag visste inte hur jag skulle klä mig, hur jag skulle bete mig. Min man valde kläderna åt mig, byxor och skjort-topp. Vi hittade dit efter några om och men. Gick bara rakt in eftersom vi hade ringt för att hitta rätt. Han skulle äta lite så vi slog oss ner i soffan. Min man satte sig med katten och jag lite åt sidan. Vi kallar vår värd för Pelle nu. Pelle kom och satte sig på andra sidan av mig.

Vi pratade om ditt och datt. Ibland rörde jag lite vid min mans fot, ben eller hand. Men satt mest rakryggad i soffan och höll i mina egna händer. Jag visste inte hur kvällen skulle te sig. Åt min man hade jag gjort klart att jag inte skulle göra något om inte han uppmanade mig. Pelle gjorde klart att det var vi som bestämde takten. Om något alls skulle ske. Han gick bort emellanåt och min man strök mig över armen. I något skede flyttade min man sig närmare mig i soffan. Jag satt med andra ord ganska tätt mellan dem.

Strykningar på ryggen

Min man strök mig över ryggen. En gång till. Lyfte inte bort handen utan fortsatte stryka mig över ryggen. Han vet hur mycket jag älskar det. Så kom en till hand på min rygg. Svalare, mer trevande. Jag lade mina händer på deras ben. Mötte min mans blick som nickade nästan omärkbart. Jag minns inte längre i vilken ordning allt hände. Min man började knäppa upp knapparna i min skjorta. Jag lade ena handen bakom Pelles nacke och drog honom närmare för en kyss. De hjälpte mig få av toppen helt. Tog av mig min bh och de smekte, klämde och kysste mina bröst. Pelle frågade om vi skulle flytta oss till sängen. Mindre insyn från utsidan där. Vi steg upp och jag bad Pelle visa vägen.

Ställde oss vid fotändan av sängen. Tafatt, men böjde mig mot Pelle och kysste honom. Min man klädde av mig byxorna och kysste mina skinkor. Böjde mig ner och lät Pelles kuk glida in i min mun. Slätrakad, smaklös. Var så mjukt mot min tunga. Hörde honom viska “så skönt”. Vet inte om det var åt mig, min man eller för sig själv. Men tyckte om att höra det. Min man fortsatte kyssa mig på benen och baken. Jag avbröt mig och gick till sängen, satte mig på sängkanten och tog Pelle i munnen igen.

BIld av Capsula Nudes från Pixabay

Ovant med kondom

Pelle frågade om det var dags att gå efter en kondom. Medan han gjorde det så sög jag av min man en stund. Väldigt annorlunda då min man inte är slätrakad. Men såklart älskar jag hans kuk. Det är ju “min” kuk. När Pelle kom tillbaka lade jag mig på rygg. Men det lyckades inte för honom. Min man sa åt mig att hjälpa honom, och det försökte jag. Men han kunde inte. Han hade inte använt kondom på tio år. Fortsatte suga på honom, på min man. Jag blev smekt. I något skede viskade jag åt min man att det nog är okej utan för mig. Jag menar, en man som inte direkt haft många. Jag beslöt mig för att lita på honom. Vi beslöt oss för att lita på honom.

Så han fick ta mig. Han slängde upp mina ben på sina axlar och lät den glida in. Igen en man som knappt rörde sig fram och tillbaka. Inga kraftiga in och ut. Men min man räckte in handen och smekte min klitoris samtidigt. Det var så skönt! Skulle ha velat fortsätta så, men min man ville bli avsugen samtidigt. Sade åt Pelle att ta mig bakifrån istället. Sade att jag gillar det. Och det gör jag, men skulle fått vara lite hårdare tag. Oavsett var det både kul, skönt och upphetsande att få ha min mans kuk i min mun medan Pelle knullade mig. I något skede böt de plats också. Jag sög Pelles kuk som just hade varit i mig och min man knullade mig.

Dubbel sats

Min man tog det däremot inte lika försiktigt. Och stötte så hårt att Pelles kuk gled mycket längre in i min mun än jag annars skulle låtit. Det var obeskrivligt upphetsande! Jag kunde inte vara tyst längre. Tog en paus och red Pelle, men ville fortsätta bli knullad. Nu vågade Pelle ta mig hårdare också. Inte lika hårt som min man men hårdare. Han frågade om han fick komma, jag svarade ja utan att ens se på min man. Så han stötte hårt in i mig och jag kände hur hans kuk pumpade ut hans sats i mig.

Genast då han drog sig ur flyttade min man sig bakom mig. Lät sin kuk glida in i mig. Stötte in Pelles sats längre in i mig. Tog inte länge så kände jag hur min man tömde sin sats i mig också. Dubbel sats i mig. Så obeskrivligt upphetsande när min man knullade mig direkt efteråt. När han drog sig ur sjönk jag ner på mage i sängen. Smålog och njöt av känslan att ha blivit knullad av två män. Jag skulle väldigt gärna ha stannat kvar med min man hos Pelle. Kanske tagit en till omgång senare. Eller två. Men vi behövde åka hem till barnen.

Hoppas på hett återseende

Jag kysste Pelle ännu innan vi for. Var nervös i bilen för hur min man tyckte nu i efterhand. Men han verkade nöjd. Han sa att han gillade det. Och att han fortfarande älskade mig. Det enda som vi väl lämnade och fundera på var kondomen. Men det konstaterade vi inte skulle bli någon vana. Att det var bara nu med Pelle. Annars skulle vi fortsättningsvis begära kondom av alla män. Och min man skulle använda med alla andra kvinnor. Vi pratade om ditt och datt. Även analsex. För Pelle hade föreslagit de skulle tagit mig samtidigt. Det har mestadels varit smärtsamt för mig. Men nu har jag fått råd om hur “träna upp” min anal.

Jag hoppas på ett hett återseende med Pelle i framtiden. Eller med honom och hans grannar. Eller kanske med en dam vi pratat med på XU ett tag. Ingendera av oss var främmande inför tanken på en ny trekant i framtiden åtminstone…

1 thought on “Vår första MFM-dejt”

  1. Pingback: Vems ansvar är det? - Stygga Frun

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *