Alltså… våldtog jag honom?

Hon log brett mot honom. Han hade erkänt han var oskuld ännu. Hon hade förlorat sin på förra dansen. Hon gick närmare honom och kysste honom. Han besvarade den och lät sin tunga glida in i hennes mun. Hon besvarade det ivrigt innan hon drog sig ur kyssen och viskande frågade om han ville göra det med henne. Han svarade ja och hon drog i väg med honom mot en skogsdunge. Hon hade kjol på sig som vanligt. För att det skulle vara lätt att låta en hand glida under den och stimulera henne. Hon frågade av honom igen om han faktiskt ville det innan hon bestämt knuffade ner honom på marken.

Den var fortfarande täckt med lite snö så hon knäppte bara upp hans gylf och drog fram den utanför. Hon log mot honom. Han hade avsevärt mindre än han som hon förlorade oskulden med, kanske det skulle gå lättare och kännas skönare nu? Hon lät sina händer arbeta en stund tills hon kände den var hård. Svepte på en kondom innan hon grenslade honom. Nu kände hon verkligen att han kom in i henne, men det tog sjukt. Hon började sakta rida honom som hon sett på internet, uppåt och framåt, nedåt och bakåt.

Så hur var det egentligen det gick till?

Det tog fortfarande sjukt men hon fortsatte. Tänkte att det säkert snart skulle sluta göra det bara de kommit i gång. Han såg i alla fall ut att njuta för fullt med slutna ögon och öppen mun. Han klämde runt hennes bara bak. Hon kände hur hans kropp stelnade till en stund innan han släppte ut ett stön. Hon suckade inombords. En till man som kom av henne, utan att hon själv hade njutit alls. Hon steg upp och rättade till sina kläder. Han kastade kondomen in i skogen när de gick tillbaka till sina respektive kompisgäng.

Senare på kvällen frågar hennes kompisar om hon hade sex med honom. Hon erkänner att det hade de. De berättar då att han går runt och säger åt alla att hon hade våldtagit honom. Fast hon hade frågat säkert fem gånger av honom om han var säker. Innan hon lät honom glida in i henne…

Eftertankar

Män kan inte våldtas hette det när jag var ung. Idag vet man bättre än så. Men i min värld så är en våldtäkt när något sexuellt görs trots att man sagt nej. Inte att det görs något om man säger ja. Hur hans tankar gick har jag ingen aning. Kanske han egentligen inte hade lust eller inte ville förlora den med mig. Men jag varken var eller är någon tankeläsare. Han sade ja, vi hade sex, end of story.

Eller så var felet att det var med mig. Inte tillräckligt hot eller speciell för att skryta med åt sina vänner. Ville hellre att det skulle svepas under mattan. Helt säkert hade någon sett oss, så att förneka det helt skulle troligen inte varit möjligt. Så då blev det versionen att jag hade våldtagit honom som funkade bättre. För att han skulle få behålla masken inför sina vänner…

Jag och sex, omöjligt?

Men nu började jag tro det var något fel på mig eftersom jag igen inte kunde njuta av sexet. Det var bara smärtsamt. Men jag drömde fortfarande om en karriär som strippa, prostituerad eller porrstjärna. Det var det enda jag hade i tankarna att jag skulle kunna jobba med. Och att jag skulle göra ett bra jobb.

Inte direkt så vanligt att drömma om en sådan karriär innan man ens var myndig. Men det var det enda jag kände jag kunde bli bra på. För det var fortfarande en av de få gångerna jag fick någon form av beröm. Av någon alls. Och i skolan kallades jag redan hora. Så kanske det var det jag skulle satsa på?

Hur tänka och göra nu då?

Men nu hade jag alltså våldtagit en kille. Eller åtminstone var det ”o-coolt” att ha haft sex med mig. Så min självkänsla fick sig återigen en törn. Och jag var åter tillbaka på jakten efter någon form av bekräftelse. Någon form av positiv feedback av killar. Killar som hade tyngt ner mig med fula ord hela min skoltid. Och som jag slapp undan först när jag träffade killar från andra kommuner. Men inte gillade de mig egentligen heller. De var bara intresserade av mina hål runt deras kukar. Deras njutning, inte min egentligen.

Så kanske jag inte var så bra på det hela som jag hade trott heller? Kanske en sådan karriär var omöjlig sist och slutligen? Eller kanske jag var en idiot som tänkte att det skulle vara en karriär att satsa på? För vad skulle resten av världen tänka om mig i så fall? Många frågor som cirkulerade i mitt huvud efter den kvällen.

Ja, och vad sade han när jag träffade honom på en dans och konfronterade honom? ”Jag vet inte varför jag sa så”. Tack så jävla mycket alltså…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *