På semester med barnen

Sommarlov. Och semester. De tillsammans innebär man far på semester med barnen. Först for min man utomlands med äldsta barnet. Sedan tog jag våra döttrar på stugsemester. Fördelen med att ha skaffat barn unga, de blir gamla medan du nästan är ung. Så när man far på semester med barnen kan de ta hand om sig själva också. Till viss del. Speciellt om man har äldre barn också med som kan vakta de yngre. Då kan man få någon timme egen tid. Speciellt om man tar den tiden först på kvällen i samband med sovtiden.

Så vi kom till stugan. Installerade oss och bara tog det lugnt. Hade lagt ut på var jag skulle finnas. Var en kille som meddelade att han skulle köra där i genom på grund av jobbet. Så han kom till badstranden och vandrade där med mig och ena dottern. Småpratade med honom om ditt och datt. Gav honom en kram innan han begav sig vidare. Vi funderade att vi kanske skulle träffas senare i veckan. Om han skulle övernatta i Vasa.

Överraskande många medlemmar

Hade kommit överens med de äldre barnen att de skulle få vara ut. Alltså en längre stund på kvällen/natten. Jag skulle då vara hemma med de yngre barnen. Hur det nu kom sig blev vädret sämre så de inte hade lust. I stället skulle jag slippa ut på en drink till lokala restaurangen. Hade skickat med personer som dök upp på tutkan (radarn). Alltså medlemmar som befann sig inom 50 km från mig. Ett par övernattade i samma stugby som vi. Ett par ville gärna komma körande från sitt hem. Och en singelkille ville gärna komma på en träff.

Så gick till restaurangen. Paret (kallar dem Jan och Jonna) skulle äta. Jag tog en drink medan de åt. Det andra paret anslöt sig till oss också. Var på restaurangen tills de kastade ut oss. En lokal pub var ännu öppen så jag satt på med Jan och Jonna dit. Det andra paret skulle komma senare om de hade lust. Singelkillen (Ben) kom rakt till puben. Jag skulle egentligen träffa honom nästa dag men han kom ut nu ändå. Satt och pratade en bra stund. Jan var super pratsam, Jonna himlade med ögonen. Det andra paret kom och umgicks en stund till.

Snabbis i bilen som nattning

Ben började i något skede ha sin hand på mitt lår. Jonna märkte det och log mot mig menande. Så tror ingen var förvånad då han erbjöd sig att skjutsa mig till stugan. Och jag for med. Han hade redan berättat att han hade inrett sin bil för möjliga övernattningar och äventyr. Ung kille, nästan tio år yngre än mig. Så han körde bilen till en mörk parkering. Längst bort. Flyttade oss i bakluckan där en stor madrass var utbredd över baksätesdelen också.

Kysstes, smekte utanpå kläderna och snabbt åkte kläderna av. Sög av honom en liten stund innan han trädde på en kondom och lade sig ovanpå mig. Ung som han var gick det väldigt snabbt. Så jag hann inte njuta desto vidare av det. Och inte verkade han ha något intresse att tillfredsställa mig efteråt heller. Utan han körde mig till stugan och jag fick sova en hel natts sömn. Nästan i alla fall. Blev väl från en kl 4 till 7…

Från Pixabay

Kaffe, kaffe och drink

Nästa dag var det regnigt. Så förde barnen till en inomhuslekpark. De skulle få vara där i fyra timmar och leka. Själv gick jag runt på området. Gick till ett café Jan och Jonna hade tipsat. Skrollade och såg en man dök upp på radarn. Gammal, men för en kaffe (och möjlig snabbis) är det väl inte så stor skillnad. Så bjöd honom att komma på en kaffe med mig. Det gjorde han men blev inget mer än det. Fast vi hade det trevligt när vi satt och pratade.

Sen på kvällen skulle jag fara på kaffe med en annan man. Det var planerat. Men han kom tidigare än vad vi hade sagt. Så gick dit och träffade honom. Satt och pratade en bra stund. Eller, vi var mer tysta än vi pratade. Men jag har inget emot att vara tyst emellanåt. Så den dejten blev också bara kaffe och inget annat. Hann gå tillbaka till stugan då innan skulle ha sista dejten. Också den med en man. Ja, dessa två sista män var båda i ett förhållande. Båda med parprofiler på XU.

Diskussion som aldrig slutar

Den sista mannen hade jag skickat en del med tidigare. Likaså hans fru hade deltagit i diskussionen. Jag hade från början känt det funkade. Vi kallar dem Mikael och Mia. Mikael var inte från Finland så vår diskussion gick på engelska. Inget mig emot eftersom min finska och min engelska är lika starka. Ett av våra första ämnen var att tänka ut i förväg vad man kan prata om. Men sade åt honom att jag har inget emot om det blir tyst ibland. Tyckte han var skönt at höra.

Trots det blev det aldrig tyst mellan oss. Vi diskuterade BDSM, ADHD (läs här), introvert, egen profil vs parprofil (läs här). Skulle gärna suttit hela natten med honom. Bara druckit en drink eller vatten och pratat. Så bra kändes det. För mig. Och tror det kändes bra för honom också. Åtminstone funderade han om vi alla fyra kunde äta middag en annan dag. Så skulle våra partners få träffa varandra också. Och vice versa vi varandras partners. Genuint den första som jag verkligen trivdes att diskutera med.

Så slutet gott…?

Sista dagen hade jag inte tid med någon dejt alls. Vi var till en vattenpark och sedan startade vi hemåt. Hem till min man. En man som hade haft egna äventyr på helgen. Trots att han reste med barn. Och som hade varit på en kaffeträff medan jag var på semester med barnen. Men han hade ändå saknat mig. Och jag hade saknat honom. Och vårt underbara sex. Så på kvällen hade vi en lång session med Wartenberg Wheel. Körde det många varv över min kropp.

Prövade även att slå med det på min bak. Bara lätt, men kändes väldigt mycket ändå. Och det kom några droppar blod från mina skinkor. Första gången någonsin som det lämnade märken på min kropp för längre än en dag. Var både stolt och generad över mina märken. Men min man tyckte om att jag fick märken. Han visade senare upp dem på en skärgårdsträff (läs om det här sen). Tre dagar efter att han skapade märken. Med andra ord gick det riktigt bra att vara på semester med barnen.

1 thought on “På semester med barnen”

  1. Pingback: Egen natt på hotell - Stygga Frun

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *