Recension av Power Flower

Jag har en favoritleksak förutom Satisfyer pro (läs här recensionen). Så nu ger jag er min recension av Power Flower. Även den av märket Satisfyer. En leksak som varit med mig längre än Pro. Så mera erfarenhet av denna egentligen. Länkarna går till en sida i Finland som tyvärr inte levererar till Sverige. I slutet av inlägget finns länkar till svenskt företag jag hittat. Så hoppas ni orkar läsa hela vägen!

Och vill påpeka att detta är då min personliga åsikt! Jag har inte betalt för att ha denna åsikt eller för att ens skriva om produkten. Och det att den passar min kropp si och så bra innebär tyvärr inte att det vore lika för dig. Vi är alla olika individer med olikt känsliga nerver och olika vad vi gillar. Och jag gillar till exempel inte vibrationer. Utan jag vill ha rörelser av olika slag på min klitoris.

Först lite fakta

Det är bladen som vibrerar. Med andra ord rör sig de tre kronbladen (tungorna) väldigt snabbt fram och tillbaka. Finns totalt 12 olika vibrerande program att bläddra mellan. Motorn är kraftfull och tyst. Laddbar med samma sladd som de andra leksakerna från Satisfyer. Vattentät (IPX7). Storlek på leksaken: 18,8, varav du använder 11,2 cm. Tjockaste delen är 4,5 cm. Material: 100% silikon, allergivänligt och hygieniskt. Garanti från fabriken: 15 år.

Jag vet att jag just skrev att jag inte gillar vibrationer. Och att denna har vibrationer. Men eftersom vibrationerna är kraftig så får de tungorna i toppen att röra på sig. I väldigt korta, kraftiga och snabba rörelser. Därav kommer den upp i min topplista över leksaker! För rörelserna av denna leksak är underbara. På fler än ett sätt.

Bild från Cattys Party webshop

Användningsområde

Egentligen är det bara din fantasi som sätter gränser för hur du kan använda denna leksak. Jag älskar att ha den på klitoris. Men jag älskar också när min man använder den på min rygg. Jag har skrivit om att leka med annat på min rygg (HÄR). Så för er som läst min blogg längre borde det inte komma som någon överraskning. Men du kan ju “kittla” med den överallt på kroppen. Och det gäller så klart även på en man.

Att använda denna på mannens lem. Låt mig säga som så, ta det försiktigt. Om mannen är obekant med vibrerande sensationer på/runt sin kuk så kan denna leksak vara aningen kraftig. Däremot kan den vara helt underbar att använda på roten. Likaså att stimulera säcken kan vara obehagligt för en ovan man. Men, om man inte prövar så vet man inte. Och om man färdigt är inställd på att man inte gillar det. Nå, då kommer man inte att gilla det.

Pro tips från coachen

Har du möjlighet att delta i ett lustparty (Finland kan ta direkt kontakt med mig via formuläret). Gör det. Åtminstone jag har denna leksak i min repertoar. Så då får du (ovanpå kläderna) prova leksaken. Om än vibrationerna blir lite mindre kraftiga i och med det skyddande lagret. Så har du åtminstone fått en fingervisning om hur det känns. Och kan då enklare besluta dig för om det är något du gillar/tror du skulle gilla.

Vet du redan att vibrationer och rörelser är något för dig. In och köp den! Och glöm inte att köpa ett passligt glidmedel till den. En del kunder tycker tungorna känns för vassa. Men det är framför allt om de använt den på torr klitoris. Med en passlig mängd glidmedel (eller eget glidmedel) så känns det betydligt behagligare.

Så vad väntar du på? Lägg på din favoritporr och njut!

(Svenska företaget vuxen.se har den HÄR)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *