Hotwife fantasin blir verklighet del 1

Hon var med sin fästman utomlands. De hade båda varit dit flera gånger, men denna gång fanns det en ny laddning. Han hade för en tid sedan under sexet pratat dirty om att se henne bli tagen av en annan man. Och efter en tid erkänt att han tyckte det skulle vara väldigt hett. I en del av staden fanns en gentlemannaklubb och hon hade bett honom ta reda på vad det var för sorts klubb. Nu gick de här i utkanten av staden utan att hon hade en aning om vart de var på väg, det skulle vara en överraskning.

De gick runt ett kvarter ganska många gånger utan att han hittade vad de skulle till, så till sist erkände han att de skulle besöka en swingersklubb. Att de behövde ju inte göra något men bara för att se vad det var. Då stannade hon och pekade på en röd utomhuslampa vid källaren på ett av höghusen. Mycket riktigt var det där, men det var en väl dold ringklocka ute vid vägen som öppnade porten. När de kom in var det klädskåp att lägga sina saker i, speciellt då sina kläder. Men de lade en handduk runt sig som de fick av mannen som tog emot inträdet. Inget för ensamma kvinnor, 20€ för ett par och en ensam man skulle behövt betala 100€ för att slippa in.

Klubben

Det fanns många rum. En bar, där det på skärmarna visades porr. En bastu, ett badkar med bollar i vattnet, en dusch, ett litet rum med en sexgunga, ett stort rum med strippstång, soffa och madrasser och fler rum med soffor eller madrasser och skärmar med porr på. Hon kände sig väldigt malplacerad där när det bara droppade in män till först, tills ett annat par kom in och vi såg dem ha sex i stora rummet. Han blev kåt och lät sin hand glida längs hennes kropp, ner till hennes klitoris och hon insåg med ens att hennes kåthet var på topp också.

Hela situationen gjorde henne helt våt. Det andra paret verkade inte alls ha något emot att de blev betraktade, däremot bjöd de nästan till att verkligen visa vad som hände och vad de gjorde. Han drog ner henne på en madrass och ställde henne på alla fyra så han samtidigt skulle kunna se på vad det andra paret gjorde. Hon kände hur hård han var, fast de redan hade varit tillsammans i flera år kunde hon inte minnas när han senast skulle varit så sprängfylld.

Leka ensamma men ändå tillsammans

Han tog henne med hårda stötar medan det andra paret böt om och ställde sig vid strippstången. Det tog inte länge så fyllde han henne med sperma och fortsatte för hand att stimulera henne, fortfarande med ögonen stadigt fästa på det andra paret. Hon hade inget intresse av att se på dem märkte hon. Hon ville hellre bara röra vid sin man och blunda. Det andra paret avslutade ganska snabbt och gick sedan bort från klubben. Nu var hon bokstavligen den enda kvinnan på hela klubben. Hon var nervös och lite rädd för att vara ärlig. Ingen hade förklarat några regler åt dem när de kom. Men ingen gjorde några närmanden, ingen annan än hennes fästman vill säga.

 När stora rummet var tomt ställde han henne vid strippstången så han fick ta henne bakifrån, skärmen visade fortfarande porr som han betraktade samtidigt tills han kom i henne igen. När han kom ledde han henne till soffan och satte sig med handen under hennes handduk för att smeka henne. Småningom droppade det in andra män som satte sig i andra soffor eller ställde sig längs väggen och betraktade dem. Till sist fanns bara en plats kvar bredvid henne i samma soffa. Först satt han, vi kallar honom Svens, bara där och verkade betrakta skärmen mera än henne.

Är det Svens tur nu…?

Småningom kände hon dock ett finger glida längs utsidan av hennes lår. Sedan två fingrar och snart hade Svens lagt hela handen på hennes lår. Hennes sköte reagerade genast och blev tungt. Samtidigt blev hon orolig för vad hennes fästman skulle tänka. Det var hans idé, men hade han menat allvar. Hon lutade sig mot honom och viskade att Svens rör vid henne. Han frågade om det var okej och hon tänkte efter. Kunde hon tacka nej till att bli knullad av honom? Nej, det ville hon inte egentligen. Så hon svarade att om det faktiskt var okej för honom så var det okej för henne…

Hon lutade huvudet bakåt och njöt av sin mans hand på klitoris. Svens hade börjat stryka henne intensivare och sökte sig mot hennes fitta med handen för varenda drag. När han var väldigt nära tog maken bort sin hand för att visa Svens hade fri tillgång. Svens väntade inte utan lät sin hand genast glida över henens redan väldigt våta underliv samtidigt som han lutade sig mot henne och kysste hennes hals och nacke.

Vilken känsla! Nu var allas uppmärksamhet riktad mot henne och Svens bearbetade henne ordentligt innan han sjönk ner på knä framför henne och begravde sitt ansikte mellan hennes ben. Hon drog efter andan. Hur gjorde han? Orgasmen var redan nära. Hon som aldrig hade kommit av oralsex förr kved nu när den strömmade genom hennes kropp. När hon öppnade ögonen såg hon flera av de andra männen runkade till scenen som utspelade sig framför dem.

Hur många män som helst

Hon tänkte att det säkert var över nu men Svens slutade inte att suga och slicka på hennes klitoris. Hennes man betraktade henne och mannen mellan hennes ben. Hon lät sin hand glida ner på honom och han var redan hård igen. En annan man hade satt sig bredvid henne i soffan och han lät nu sina händer glida längs henens kropp och dra undan handduken så hon var helt naken på soffan inför allas ögon. Hennes bröst blev klämda och kyssta och fler män började närma sig dem. Hon mötte sin mans blick som föreslog de skulle dra sig undan till ett av de små rummen för lite mera avskildhet tillsammans med Svens. Han böjde sig ner och sade det och Svens var genast med på noterna.

Ostadig på benen steg hon upp och drog handduken runt sig. Flera av männen försökte följa med men han haspade dörren efter dem och Svens var genast nere mellan hennes ben på nytt för att fortsätta. Hon hade aldrig kommit så många gånger efter varandra förr och hon skrek nu när hon kom, hon kunde inte hjälpa det. Efter många turer slutade så Svens och gjorde sig redo att gå, han frågade om inte Svens ville ha sex med henne men han tackade nej och avslutade med att berätta hur härlig hon var. Lite besviken såg hon honom gå men maken var snabbt på henne och började ta henne i stället.

Varför sluta här…?

Hon var så stimulerad redan att varje stöt kändes otroligt mycket och hon kunde inte vara tyst. Han öppnade haspen hörde hon men märkte inget först av att en annan man kom in i rummet med dem. Maken steg undan och den andra mannen tog över. Mannen var väldigt intresserad av hennes bröst och bet och knep i dem. Efter en stund kom hon på att göra det tillbaka och han stönade högt medan han tog henne hårdare och hårdare. Det tog inte länge så kom han och gick i väg efter att ha tackat och berättat hur skön han tyckte hon kändes.

Hon gick med sin man till baren för en drink. Det hade varit väldigt omvälvande. Och han verkade tycka om det väldigt mycket. De bestämde sig för att gå i bastun med sina drinkar, en ganska liten och hon var återigen den enda kvinnan. Nu hade klockan blivit så mycket att det kom ”mindre nyktra” människor till klubben. I bastun var det en som försökte starta bråk med honom, på ett språk han inte kunde. Som tur var det en annan man med sin kvinna som kom in i bastun och tog över. Hon tyckte det var väldigt otrevligt, det påminde för mycket om hennes våldsamma ex till sättet. Men de gick och se på lite porr i stället, och hittade fler intresserade män.

Gunga henne

I början av kvällen hade hon uttryckt en önskan om att pröva sexgungan, och nu band han hennes handduk för hennes ögon och ledde henne dit, haspade dörren och hjälpte henne upp i den. Han lekte med henne en liten stund först, smiskade hennes lår och hennes bak med sin handduk. Sen trängde han in i henne, hårt, greppade hennes höfter och drog henne mot sig samtidigt som han stötte in i henne. Hon stönade högt vid varje inträngning. Det började bubbla i henne på nytt, hon skulle snart komma igen. Hon skrek rakt ut när orgasmen sköljde över henne.

Han lät henne ligga kvar fast han drog sig ur henne, hon hörde hur han tog bort haspen på dörren och öppnade den. Hon hörde att han mumlade något med någon och sedan kom en ny hand som landade på hennes bröst. Häftigt drog hon in andan. Det var inte säkert hon skulle orka en gång till…

Fortsättning följer….

4 thoughts on “Hotwife fantasin blir verklighet del 1”

  1. Pingback: Hotwife fantasin blir verklighet del 2 - Stygga Frun

  2. Pingback: Vad innebär "Swingers"? - Stygga Frun

  3. Pingback: Recension av Satisfyer pro - Stygga Frun

  4. Pingback: Vårt andra besök på Club69 - Stygga Frun

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *