Sätta båten i gungning

”From Paris to Berlin in every disco I get in…” skalla det i taxin när hon åkte till ungdomsdansen med sina vänner. Humöret var på topp! Pink Cat och Breezern smakade gott och hon kände sig ganska vacker i sin kjol och topp. Hon kände på sig att det skulle bli en bra kväll med många roliga upplevelser. Inte visste hon att hon skulle sätta båten i gungning…

Hon var smått ledsen. Den snygga killen hade försvunnit in på krogen, och hon var ännu omyndig så fick hållas på utsidan. Hon tittade snett på sina vänner som stod och pratade med en annan grupp killar. Hon ville ju ha den där killen ikväll. Den där mogna, lite äldre, otroligt snygga killen som hade ett bländande leende. Men han hade gått in till krogen på området och skulle troligen hitta en annan, vuxnare och fylligare kvinna. Hennes kompisar ropade åt henne, lika bra att hon går till dem. De var ju inte fy skam utseende på killarna i gruppen, men hon kunde inte sluta tänka på mogna killen. En av killarna ställde sig nära henne och tog upp en diskussion. Hon gav sig med i diskussionen, mest för att få något annat att tänka på.

Telefonnummer tack

Han hade den mogna killens telefonnummer! Så sa han i alla fall. Hon slog genast an en mera flirtig ton och attityd mot honom. Tog hans solglasögon och backade bort från honom sakta medan han följde efter. Hon frågade kaxigt om hon kunde få mogna killens telefonnummer. Han frågade vad han kunde få som tack. Hon ryckte på axlarna och visade hans solglasögon. Plötsligt slog hennes ben emot en skåpbils motorhuv, hon hade inte sett efter vart hon backat. Han kom tätt intill henne och sade sakta att han nog vill ha något annat som tack.

Innan hon hann svara något hade han pressat sina läppar mot hennes. Han lät sina händer glida upp längs hennes ben under kjolen. Hon darrade till av välbehag och tänkte att lika bra kunde han få henne nu. För den mogna killen skulle troligen inte vara intresserad. Han ledde henne till sidan av skåpbilen och lyfte upp henne mot den. Som på befallning slog hon benen om honom. Han kysste hennes nacke och knäppte upp sina jeans. Någonstans hittade han en kondom som han trädde på. Helt sonika drog han hennes strings åt sidan och lät den glida in i henne. Hennes vänner gick omkring och sökte efter deras påse med alkohol. De kom även och frågade av henne men hon bara snäste att hon var upptagen innan hon fortsatte kyssa honom.

Vem är du då?

Hon fick en telefonnummer av honom. Om det gick till den mogna killen hade hon ingen aning men hon valde att chansa. Skickade åt honom ett sms och hoppades han skulle svara. Det gjorde han! Han funderade vem hon var och hon knäppte snabbt en bild av sig och skickade åt honom. Han skrev glatt tillbaka och de stämde träff utanför krogen. Hon sprang dit och väntade på honom. Han var lika snygg som hon mindes och hon log blygt mot honom. Han frågade hur hon hade fått hans nummer och hon erkände att det var via en annan kille. Men hon utelämnade priset för hans nummer.

Hon ställde sig lite närmare honom, försökte låtsas som om hon inte hörde honom så bra över musiken. Plötsligt lät han sin hand landa på hennes rygg och drog henne tätt intill sig. Hon tittade upp i hans ögon och log. Höjde sin haka lite så hennes läppar kom närmare hans och hoppades han skulle möta henne. Det gjorde han. De kysstes en stund och han strök hela hennes rygg, bak och hår. Sedan föreslog han att de skulle gå på utsidan av området för att vara i fred. Hon följde glatt med honom på utsidan och han ledde henne till båthamnen i närheten. Han hoppade vigt upp i en båt och hjälpte henne ta sig över. Kajutan var olåst och de gick in dit för att fortsätta.

Sätta båten i gungning

Bänken var kort och smal men hon rymdes precis att ligga ner utan att ramla av. Han satte sig på golvet och lirkade av henne stringsen. Lät sin mun kyssa hela vägen längs benen upp till klitoris. Det var första gången någonsin någon slickade henne, och det var spännande men ganska tråkigt. Hon upplevde inte att det gav någon vidare njutning egentligen. Men hon spädde på med suckar och stön så han skulle tro det. Snart kom han upp över henne i stället och lät sin kuk glida in i henne. Hon hann bara snabbt tänka på at han var utan kondom innan han redan var inne i henne.

Han lyfte upp hennes ben på sina axlar och hon kippade efter andan. Det var nytt för henne och hon kände hur hon fylldes till brädden. Hans mogna, stora kuk i hennes unga, trånga, ovana fitta. Hon kunde inte låta bli att stöna högt nu vid varje rörelse han gjorde. Det var så här det skulle kännas, som om hennes inre höll på att hoppa ut på utsidan eller explodera. Det krävdes bara en mogen man som visste vad han höll på med. Hon kunde inte vara tyst. Allra minst när hon kände en puls i hela kroppen som hon bara upplevt ensam tidigare. Hon skrek rakt ut när hon kom men fick hans hand över munnen som dämpare.

Han hyschade åt henne leende och påminde henne om att det inte var deras båt. Hon fnissade fram ett förlåt och han fortsatte ta henne, hårdare nu med hennes ben fortfarande på hans axlar. Han lutade sig längre över henne och hon kände hur han slapp ännu längre in i henne nu. Till sist kände hon hur han mitt i allt stelnade till och rörde sig väldigt lite. Han drog sig ur och sprutade på hennes mage. Efteråt tog han i hennes strings och bad att få behålla dem. Det fick han…

Eftertankar

Och senast jag hörde något av honom så hade han dem fortfarande i en låda som minne. Vi träffades en gång till för sex på en ungdomsdans senare samma år, då med mig upptryckt mot en buss medan andra gick ombord på bussen. Avgaserna gjorde den upplevelsen mindre behaglig men det var en upplevelse det med.

Oralsex på mig har aldrig varit någon höjdare, om de bara slickat. Men att ha benen på mannens axlar är fortfarande en favorit för mig. Då kan han komma längre in i mig som ökar njutningen -för oss båda. Men det var första gången jag hade fler män under samma kväll, men absolut inte sista…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *