Stugsemestern med XU fortsätter

Ni kan läsa om första dagen av stugsemestern med s medlemmar här. Men stugsemestern med XU fortsätter. Dag två av tre skulle börja. Och vi vaknade upp i vår egen stuga. Tillsammans. Efter en händelserik första dag. Vi fick börja dagen tillsammans, i lugn och ro. Äta morgonmål och ha lite morgonsex. Bara vara tillsammans och fundera igenom gårdagen och allt från den dagen. Jag var ganska ledsen över att min stövel hade gått sönder. Det var mina favoriter. Haft dem sedan 2011, så det var väl ganska givet de snart skulle ge upp.

Dagen skulle bestå av ett evenemang för kvinnor hos oss. Jag ordnar online möten för endast kvinnor (de som identifierar sig som kvinnor). Och nu var vi ganska många av de som var på stugsemestern. Så jag ordnade det hos oss. Min man skulle så länge gå till en annan stuga på ett evenemang. Ett evenemang som på namnet lovade lite fysisk aktivitet. Så jag ställde i ordning till damträffen. Hade tagit med sexleksaksväskan och plockade fram dem med. Det hade önskats så de skulle få se leksaker och smaka på smaksatta glidmedel. Jag hoppades att någon skulle vilja lägga in en beställning också.

Trevlig pratstund

Vårt kvinnomöte innehöll inget fysiskt på så vis. Utan vi satt och pratade om allt möjligt. Det var riktigt trevligt, och ännu när de flesta damerna började gå så lämnade en dam för att diskutera mera. Och en annan dam kom för sent till träffen. Men hon satt och diskuterade med mig en stund ändå, fast min man kom tillbaka från sitt evenemang. Men hann diskutera svartsjuka med ena damen (Pepsi) då hon just hade gått med som singel. Damen som lämnade längre (Foxy) ville helst vara med par. Och hon som kom försenat (Leia) diskuterade vi svårigheterna med att ordna större evenemang. Hur hon hade fått så många negativa “arviot” (vitsord) för att hon inte hinner prata med alla hundratal som kommer på barträffarna.

Sen lämnade jag och min man ensamma. Min mans evenemang hade inte varit någon höjdare. Ingen hade gjort någonting alls. Utan det blev ett “sitta i bubbelpoolen och prata strunt”. Men över lag verkade det som om de flesta i stugbyn hade krapula (baksmälla) efter fredagen. Allting verkade tystare utomhus, online var det inte lika många som skrev heller. Så antar fredagen är the Day när det gäller stugsemestrarna. Jag var dock inte krapula, inte min man heller. Fast han hade haft tandvärk under natten så trött var han.

BIld av Joey Velasquez från Pixabay

Andra kvällen på “klubben”

Även i kväll skulle det vara ett band på klubben. Men nu var det xus egna band (alltså alla musiker är medlemmar i xu). Jag hade tidigare blivit tillfrågad om jag kunde tänka mig dansa på scenen. Tillsammans med en del andra kvinnor. Låten vi skulle dansa till var Matti Nykänen – Topless. Och låtens titel säger väl redan vad som var speciellt med dansen. Så upp på scenen, tillsammans med kanske 7 andra kvinnor. Och fram med brösten! I publiken verkade det verkligen vara omtyckt. Många som såg på. Och på väg ner från scen så gav Tor alla kvinnor en kyss på brösten.

Jag hade varit lite tveksam till att delta. För det skulle bandas in. Hela deras konsert skulle bandas in. Och jag velade fram och tillbaka. Jag ville verkligen göra det. Jag älskar att dansa. Och jag ville vara “fri” nog att våga göra det. Det var min man som sist och slutligen uppmuntrade mig att göra det. Om det skulle bli några problem (som att videon läckte ut) så skulle vi ta itu med det då. Han skulle oavsett stå bakom mig och stötta mig i så fall. Och ännu när jag var på scenen såg jag rakt mot honom. Han nickade åt mig med ett brett leende.

Och kvällen övergick i dag tre

Kvällen var lugn. Ingen efterfest för oss. Bara han och jag tillsammans. Det var mindre folk på klubben också. Men nog fick jag kyssas en hel del för det. Fast det blev mest med kvinnor. Så var det även på fredagskvällen. Det bara blev så. Men inte mig emot. Jag tycker om att kyssas med kvinnor. Deras läppar är ofta så mjuka. Och de försöker sällan kväva dig med sin tunga. Nåja, tillbaka till berättelsen. Så kvällen och natten tillbringade vi tillsammans. Ensamma. Med härligt mjukt sex. Så slog vi upp ögonen och den sista dagen skulle börja.

Vi fixade sen utcheckning åt oss. Annars skulle vi snart startat. Nu hade vi tid att vara tillsammans. Och min man hann hitta en morgongäst åt mig. Jag har ingen aning vem det var. Fick vänta i sängen med ögonbindel på. Ja, mannen blev lite förvånad -men på ett positivt sätt. Och han ville gärna ha mig. Så han älskade med mig där i sängen. Medan min man var bredvid oss. Han var första som prövade lägga en dyna under mina höfter. Och det var definitivt ett plus! När han gav sig av gav han mig en slickepinne. Det kändes däremot lite creepy. Så jag åt den aldrig.

Välkommen till oss

Vi försökte ännu hitta sällskap åt oss. Och Tor med flickvän och med-boende bjöd in oss. Om ni inte minns vem Tor är så skrev jag om honom HÄR. Det tog en stund innan vi kom rätt. Och väl där så tog det en evighet innan de kom och öppnade. Stugan var tre våningar, och de var uppe på tredje våningen. Så de hörde inte att vi knackade så bra. Tors flickvän kom och öppnade. Naken. De var i full gång där uppe redan. Två damer och två män. Så vi kom upp och klädde av oss. Men började tillsammans.

Tors flickvän hade inte sex med någon annan än Tor. Den andra kvinnan fick jag aldrig något grepp om. De for ganska snabbt så. Han var trött, det var varmt på tredje våningen och de hade väl hållit på ett tag. Men han hann väl ta mig bakifrån en stund. Tor var ganska långt den som dikterade vem som skulle göra vad. Och hans flickvän ville att jag skulle rida honom. Så det gjorde jag en stund. Min man fick igen vara ganska passiv i sin roll. Vi ursäktade oss ganska fort efter att alla började få för varmt.

Lugna stunden och farväl

Frågade ännu om någon ville komma och hälsa på. Foxy kom faktiskt och satt med oss en stund. Men även en kille kom oinbjuden (utan att fråga) så det blev inget med henne. Det hade jag egentligen i hemlighet hoppats på. Hon var kort som jag, men så snygg stil. Så vi satt bara och pratade. Ännu en man kom utan att fråga. Men vi ville inte ens umgås med honom egentligen så vi ursäktade oss att vi skulle behöva börja ge oss av. Hade lika lång väg hem. Men resan gick bra. Och vi fick tillbringa härliga timmar tillsammans hemma…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *