Jag vill förföra min man

Jag vill förföra min man. Just nu har jag en så väldigt enkel fantasi. Jag vill kunna förföra min man. Få honom till sig av kåthet så han vill ha mig där och då.

Eller att han ska förföra mig. Att jag ska vara så sexig att han vill få mig i säng. Försöker få mig i säng. Att han ska bli tänd av att se mig. Och sen ska han göra vad han kan för att tända mig.

Är det så omöjlig fantasi? Att ett förhållande efter sju år tillsammans ska ha kvar en glöd? Jag betalade för att det kanske skulle ge tillbaka en lust åt honom. Och det gjorde det, för en stund

Men lusten dog igen

Lusten dog dock lika snabbt när vardagen kom emot. Vardagen med Corona, skolor, jobb och inställda planer. Och bilproblem. Jag vet han är känslig för motgångar och inställda planer. Hans planer.

Han vill inte låtsas om det. Att de påverkar honom. Men jag vet att de gör det. När han grubblar på dem blir han trött. Lättretlig, osocialare och helt ointresserad. Vilket är hemskt. Speciellt då han annars också är osocial och ointresserad.

Eller, han är introvert. På så vis uppfattas han som osocial. Fast det är inte helt rätt. Med rätt folk som känner honom bra är han social. Fast jag tror inte jag räknas dit ännu. Oavsett så är det inte lätt att nå fram till honom.

Inställda swingersplaner

Så vi ställde in planer. Han nå av sina egna aktiviteter, utan att ens rådfråga mig först. Sen ställde vi in en kaffe med ett annat swingerspar. Som jag hade skickat och frågat om ville råkas. För att han tyckte det var en bra idé. Jag hatar att avboka träffar jag bestämt eller stämt. Känner mig alltid så otroligt skit.

Så blev det att skicka till ett annat par vi skulle farit till Himos med på gang bang helg. Deras gang bang kväll som vi skulle fått delta i. Skyllde på Corona och risken att ungarna skulle hamna på distansstudier igen. Men sanningen är den att jag är rädd han ska vara trött.

Trött och inte vilja fara sen när det väl är dags. Som med kaffe-träffen. Och då avbokar jag hellre nu medan de kan hitta någon annan. Än typ dagen före då de inte får någon annan knullkompis med sig längre. Det tycker jag ändå är schysstare. Eller?

Framtiden

Ibland vågar jag knappt tänka på framtiden tillsammans. Fast vi just har gift oss. Vi är så olika, vilket kan vara en styrka. Han bromsar mig och jag manar på honom. Men ibland känns det som om våra olikheter är för stora för att någon av oss faktiskt ska bli lycklig.

Och vem ska jag prata om detta med? Honom? Nä då kommer det en suck som “du är jobbig och löjlig, låt me va”. Den sucken lovade han annars att jobba på att sluta med. Men idag har jag redan hört den tre gånger. Så nu kniper jag käft och skriver i stället.

Varför dela med mig

Ja det kan man undra! Varför berättar jag detta åt er? På en sexblogg! För jag tror att alla behöver en påminnelse om att sex och känslor sitter ihop mer eller mindre. De är inte helt isär. Inte för mig i alla fall.

Och jag tror det är bra att få se inga relationer är bara rosenskimrande dans på moln. Alla förhållanden har upp och ner. Det gäller bara att komma sig igenom ner. Fast ner ibland kan kännas evigt.

Samt en sista point med att belysa. När man inte mår helt bra. Nedstämd, deprimerad, trött, stressad eller så. Då minskar oftast lusten också. Inget onaturligt med det, men folk verkar glömma det. Jag med. Jag önskar att lusten aldrig försvann för honom eller mig. Men det gör den. Precis som för alla andra ibland.

Väcka den igen

Förra gången väckte jag den med att återinföra Swingersaspekten. Och att vi var isär nästan en och en halv vecka. Nu är ingen av oss på väg bort. Vi har inget med swingandet inplanerat längre. Så jag har ingen aning hur jag ska väcka den.

Om jag lyckas väcka den lovar jag att berätta åt er hur hag lyckades. Eller har ni något tips vad jag ska pröva med honom? Och säg inget om sexiga underkläder eller liknande ytligt. Jag försökte det redan idag. Couldn’t care less.

Fan, ibland tror jag att Billie i “Sex/Life” har rätt. Man kan bara få 85/15 procent. Jag har 85% men jag tror inte jag kan leva lycklig utan sista 15%. Eller att få smaka de men sen ryckas bort från det igen…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *